Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      dni

dni

(239 wyników)
    • Jedziemy z zoną i dzieckiem 7 letnim na 7 dni czy 1000 dolarów starczy?
    • Wiem że temat był poruszany, ale zakładam nowy wątek bo to jest draństwo co się robi z klientami biura SH. W grudniu 2007 zawarłem umowę ze Scan Holiday na wyjazd od 12.06.2008 do 26.06.2008 natomiast gdy przyszło do płacenie okazało się, że wylot jest 13.06 o godz. 0:40. Gdy płaciliśmy to obiecano sprawa się zająć, ale dzisiaj dzwonili żeby odebrac bilety i bez zmian. Pani telefonicznie z biura tłumaczyła, że na lotnisku bedziemy 2 godz. wcześniej czyli 12.06 i że doba hotelowa...
    • Czy 7 dni wystarczy zeby nacieszyć sie Tunezją, ile potrzeba kasy na 7 dni,
    • Witam, Szukam oferty na wczasy w Tunezji, jest tego tyle, że głowa pęka :-) Proszę napiszcie króciutko ile płacicie za 2 osoby dorosłe + 2 dzieci na 14 dni, wyżywienie ALL lub HB i z jakiego biura lecicie? Dziękuję i pozdrawiam. Joanna
    • Czy takie ostatnie last last minute jest faktycznie taniej? znajomi mnie namawiają abym tydzień przed planowanym urlopem przeszła się po biurach podróży, bo dopiero wtedy będą okazje cenowe. Ktoś może wykupował wycieczkę kilka dni przed wylotem???
    • Witam, wybieram sie do Tunezji z biurem Alfa Star i mam pytanie czy oplaca sie wykupic wycieczke fakulatywna SAHARA 2 DNI? Chdzi mi o to czy jest ona ciekawa i czy warto sie na nia wybrac w taka pogoda jaka bedzie w Tunezji w grudniu.
    • Kochani liczę na Was. Mam kilka pytań, a wyjazd już w środe 28 września. To moja pierwsza podróż do Tunezji: -czy z hotelu na plaże kursuje jakiś busik -czy są ręczniki plażowe, czy należy wziąść z domu -czy można wnosić na plaże swoje napoje ( mamy opcje all, ale chyba na obcej plaży nie można korzystać z tej formuły) -czy jest na plaży jakiś barek z napojami -czy płaci się za leżaki na basenie (bo na plaży już przeczytałam że są odpłatne -czy są biura podróży lokalne z polskim...
    • Czy w Hammamet organizowane są wycieczki fakultatywne jednodniowe na Saharę?
    • czy kwota 2680 na 15 dni w opcji ,,all" do Tunezji koniec czerwca to drogo ?
    • Co sądzicie o pogodzie na 10 dni, lecimy 17 a tutaj zapowidają taki deszcz jaki nawet nad naszym polskim morzem nas nie spotkał. Czarujemy tą pogodę, kto się dołącza? Pozdrwiam Nie kupujemy peleryn!
    • Witam, byl ktos na wycieczce na Saharze. Przed chwila przeczytalam, ze trzeba w dwa dni pokonac 1200 km autobusem. Czy to prawda. Moze byl ktos na tej wycieczce. Prosze o opinie czy sie oplaca wogole tam jechac. Pozdr Justa
    • Witam, biorąc za przykład innych kolegów i kolezanki z forum oraz zasady miejscowych biur chcialem zapytac czy byliby chetni na zebranie grupy min 12 osob celem usykania nizszych cen na wycieczke sahara 2 dni. Osobiscie bede przebywal w hammamet 4-18 czerwca 2 osoby dorosle. a moze ktos juz zorganizowal grupe i mozna sie dołączyć.
    • Jasny gwint. Jeszcze nie wyjechaliśmy a już kłopoty. Nie dość ,żę każą dopłacać za opłaty paliwowe to jeszcze rąbnęli nam jeden dzień. Lecimy tylko na tydzień w umowie widnieje od 29 maja do 5 czerwca a powrót mamy 4 czerwca o 21 z Monasytu. Na miejscu mamy być 15 min.przed północą. Tłumaczenie biura,że przylot do Tunezji mamy o 3 w nocy i zyskujemy przez to kilka godzin zupełnie mnie nie zadowala(od 22,30 będę w podróży z dwulatkiem i 10 latką). Poza tym 4 to 4 a piąty to piąty...
    • już za 7 dni wylot huraaaaaaaaaa
    • Zastanawiam się co wybrać oferte HB czy ALL. Jesteśmy rodzina 4 osobowa, dzieci w wieku 5 i 13l. Pięciolatek nie jadek więc i tak mało zjada, córka trzynastoletnia już lubi sobie podjeść i sporo wypić. Wczesniej z jednnym dzieckiem zawsze jezdzilismy na HB i było dobrze. Wiadomo że na HB bedziemy zmuszeni ograniczyć napoje przy basenie, a że jestesmy rodzina basenowa wiekszosc czasu spedzamy na basenie. Czy nie bedzie tak , że przy ograniczeniach i tak wyjdzie podobna kwota :(. Mam pyt...
    • będę w ukochanej Tunezji :) Nie mogę się doczekać :)
    • ..i temp.morza?pytanie do tych co wrócili lub siedzą przy necie w Tunezji?Pojawiają sie meduzy ?
    • prosze o rade tak zeby moc se pozolic na duzo zeby niezabraklo?
    • Na ile dni najlepiej wybrac się na pustynie? Wiem, że są wycieczki 1,2 i 3 dniowe. Znajomi namawiają mnie na tą 3 dniową, mówią że jest najciekawsza, co o tym sądzicie? Za rady z góry dzięki. Pozdr
    • Drodzy Forumowicze Ile wg Was trzeba $ na 7 dni przy rodzinie 2+2. Mamy wersję oll, planujemy zabrać 300$ na napiwki, sejf, leżaki, parasole (płatne), drobne pamiątki dla rodziny, ew. napoje w mieście. Wg. mnie powinno wystarczyć. Dodatkowo zabieramy rezerwę na lekarza i inne niespodzianki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się