dni

(13 wyniki)
  • (cyt: mariola 03-10-2003 20:36) "Golden 5 to kompleks 5 hoteli. Golden 5 - główny i największy budynek, zawsze jest na zdjęciu. Diamonds - mniejsze bungalowy po 12 pokoi na parterze i 12 na piętrze, położony w połowie drogi na plażę i do budynku głównego. Almas Palace - położony przy samej plaży. Beesh Beesh - uwaga hotel ma 3* i wygląda jak wioska beduinów. Golden Club położony najbliżej wjazdu do hotelu. Najlepiej zakwaterować się w Diamonds lub w budynku głównym. My...
  • Empire*3(33)

witam.chciałam wszystkich zachecić do wyjazdu do hotelu empire w hurgadzie.właśnie z tamtąd wróciłam i jestem bardzo zadowolona mimo wcześniejszych obaw co do trzech gwiazdek-więkrzość ludzi odradza wyjazdy do egiptu w hotelach z trzema gwiazdkami ale ludzie nie bójcie się niema sensu przepłacać-no chyba że zalezy wam na super nowoczesnym luksusie bo siedzicie cały dzień w pokoju-te pokoje są bardzo czyste tylko ż enienowoczesne-poprostu meble już kilkakrotnie przemalowywane i t...
  • (cyt.: KB 17-12-2003 15:47) "Wróciłam z tego hotelu 3 dni temu. Podam Wam kilka info. na jego temat 1. położenie: 15 min od Sakkali 1,15 min od Daharu (nogami), przy samiutkiej plaży 2. Obsługa na b. wysokim poziomie (czysto, sympatycznie) 3. Jedzenie (ALL) b. smaczne, śniadania: jajka (gotowe i smażone na bierząco), parówki burgery wędlina ser ciasta; obiad: 3 rodz mięs frytki, ryż, owoce warzywa; kolacja: sama nie wiem ile - dużo różnorodnych dań opór ciast i dodatków...
  • (cyt: Gość: Do piotra 10-09-2003 15:18) "Hotel - bardzo bardzo dobry. Dwa baseny (w małym pływają głównie dzieci za to podgrzewany) duży (naprawdę duży) głównie dla dorosłych z barem w basenie. Obsługa rewelka. Gości witał w sierpniu Hakim (dostał od nas na początek 1 dolara) i do końca turnusu był naszym przyjacielem (właściwie gdyby nam coś nie pasowało to wszystko od ręki załatwić można było z nim). Obsługa w restauracji super, żarełko też (ja byłam w sierpniu więc przeważał...
  • Hotel Holiday Taba jest malowniczo położony na pustyni między górami a morzem:) z hotelu jest jakieś 60km od granicy z Izraelem i 20 km do Nuweiby. Hotel jest nie wielki(można wypocząć, nie jest to żaden moloh jakie w Egipcie nietrudno spotkać) spokój cisza, po za nim żadnej cyliwizacji,żadnych knajpek i deptaków. W Hotelu 160 pokoi, 3 bary(bar głowny,na basenie i na plaży), restauracja, duży hal z kilkoma sklepikami, kawiarenką Internetową(niestety bardzo drogi Internet) koło recepcji...
  • Oto wypowiedż PiotraN z Wakacje.pl: "Pokoje są zwykłe. Dwa łóżka, które można złączyć. Łazienka - wanna z kotarą, umywalka, kibelek. Codziennie wymiana ręczników (2 małe, 2 duże) na czyste. TV w tym polskie kanały - TV Polonia i TV4 (strasznie śnieży). Ogólnie 12 programów o ile masz wszystkie zaprogramowane. Pokoje sprzątane codziennie. Dobra rada - nie spoufalaj się ze sprzątaczami. Strasznie się panoszą i potem chcą Ci pokój sprzątać (a tym samym budzą Cię) o 8.30 rano. Albo...
  • Wiec. Moim subiektywnym zdaniem. (8 dni w hotelu) Hotel ogólnie. Zaraz po przyjezdzie hotel sprawia bardzo dobre wrazenie. Zabudowania niskie 1-3 kondygnacji w stylu nibyarabskim całosc zaaranzowana wokół trzech basenów o kształcie amebowatym. Do pokoi z hallu głównego idzie sie kretymi dróżkami po mostkach etc.. etc.. Centralnie umiejscowiony jest basen główny, a obok niego cos w rodzaju tarasu otwartego, na którym raz w tygodniu odbywa sie kolacja na otwartym powietrzu. Calosc ...
  • Byliśmy pierwszymi gośćmi tego hotelu na początku sierpnia. Mieszkaliśmy tam tylko 3 dni, ale co nieco możemy o nim powiedzieć. A oto nasze spostrzeżenia: Na początku zakwaterowano nas w pokoju o nr 6xx. Pokoje o nr zaczynających się od 6 znajdują się ok. 10 min drogi od głównego hotelu Panorama w hotelu El Khan (w Downtown), który tak naprawdę ma ***. Nie polecamy. Klimat bardziej "arabski", ale jakby brudno i daleko do basenu i na posiłki. Po zakwaterowaniu okazało się, że nie ma...
  • Spedziłam w tym hotelu 2 tyg.,duzo w nim włochów, Rosjan , Anglików oraz ostatnio sporo Polaków. Hotel ogólnie nie zasługuje na 5 * może 3. Baseny brudne, zjeżdżalnie czynne 2godziny dziennie, przy jednym z basenów plac budowy. Jedzenie było znośne do czasu gdy było dużo Włochów, po ich wyjeżdzie drastycznie zmieniło się na gorsze. Pakiet all incl. zawierał 3 posiłki oraz napoje, żadnych przekąsek. pokoje zniszczone, dużo usterek, brudno sprzątane. PROSZE o sprawdzenie stanu pokoi,...
  • Tak jak w tytule te (5*) jest w pełni zasłużonych. Nie chce dublować tego wszystkiego co już pisano o tym hotelu. W wielkim skrócie napisze , że jest on po prostu super. Dużo bardzo dużo zieleni , piękne położony , piękne baseny, moja ulubiona piłka wodna , bardzo miła obsługa ( aż do przesady ). Hotel jest naprawdę duży położony na kilku wyspach połączonych mostami. Jest tu jak w raju. Napisze może to czego nigdzie sam nie znalazłem , a co może się przydać. Z góry zaznaczam że rzecz...
  • czy macie jakieś opinie o tym hotelu
  • Hotel położony w centrum nowej Hurgady. Plusy: - położenie w centrum miasta; - baza nurkowa, wypożyczalnia sprzętu do snoorkowania; - przystań jachtów wypływających na rafy. Minusy; - bardzo mała plaża; - masa turystów przetaczająca się ciągle do przystani jachtów; - masa jachtów praktycznie przy samej plaży. (liczę że uzupełnicie moje informacje).
  • Proszę o opinie o tym hotelu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się