Dodaj do ulubionych

Drogi Panie Januszu

05.01.11, 23:11

Kiedyś miałam tutaj swój wątek,ale chyba zapomniałam o nim....
Odpisał Pan,że chętnie pomoże,ale wówczas nie podałam daty urodzenia,ani swojej,ani partnera.
Chodzio to,że nie wiem co mam myśleć. Jestem zaręczona i nawet mamy zamówioną salę i inne potrzebne rzeczy.Chcieliśmy wybrać sierpień z wielu względów. W tym celu odezwałam się do pewnej pani numerolog,żeby to sprawdzić i co? Powiedziała,że BROŃ BOŻE 2011.Że jeśli się zdecydujemy to szybciej się to skończy niż zacznie Że w 90% grozi nam rozwód.
Zaproponowała albo 2010 albo 2012 tłumacząc,że ja mam obok siebie 7 a
narzeczony 7 i4??
Jak mam teraz powiedzieć rodzicom i narzeczonemu,że ślubu nie będzie w 2011 bo
nie?? Jesteśmy studentami < w 2011 ja bym skończyła studia,a on kończy w 2010>
Na razie ta pani powiedziała to,co widać w imieniu i dacie urodzi. I
powiedziała,że powie więcej jak będzie miała wibracje imienne,ale wątpliwości
do tego nie ma,że ślub w 2011 to <jak powiedziała> 'gwóźdź do trumny'no chyba
że listopad/grudzień

Czy znajdzie Pan chwilę,aby to sprawdzić?
Bardzo proszę

Czy jest możliwość,abym na maila podała to ,co jest potrzebne,żeby to sprawdzić?
Bardzo mi zależy na Pana pomocy.
Obserwuj wątek
    • zoselin1987 Re: Drogi Panie Januszu 05.01.11, 23:16
      Jeśli chodzi o daty urodzenia to:
      Ja 31.03.1987
      ON: 13.04.1986

Jeśli potrzebować Pan będzie imion to wolałabym na maila smile
      liczę,że nie zostawi Pan w potrzebie.
      • janus50 Re: Drogi Panie Januszu 09.01.11, 17:34
        Witaj
        Nie wiem czym kierowała się Pani numerolog, że opowiada takie rzeczy. Przypuszczam, że chodziło jej o to, że oboje jesteście w tzw. roku numerologicznym 9, który jest niesprzyjający na zawieranie związków. Jednak to opcja preferowana przez Panią Gladys Lobos, która jest niszową postacią w światowej numerologii a jej teorie są po prostu ignorowane, gdyż nie posiadają rzetelnych podstaw. Trudno dyskutować o słuszności teorii Pani Lobos skoro ona sama twierdzi, że podpowiedziały ją jej anioły. Nie wspomina nic o latach badań itp. Ja tej metody oczywiście nie stosuję, korzystam ze sposobu liczenia, który stosowany jest przez 99% numerologów na świecie.
        Co do czwórki i siódemki, które są obok ciebie, to będą one jeszcze długo i nie zmienia tego w żadnym stopniu rok 2010 ani 2012 jednak siódemka nie jest niekorzystna dla związków a czwórka nawet bardzo korzystna.
        Wnioskując z samych dat urodzenia, rok 2011 jest bardzo dobry na zawarcie małżeństwa zarówno dla ciebie jak i dla partnera. Ty jesteś w bardzo dobrym roku własnym o wibracji 2, natomiast twój narzeczony w roku własnym o wibracji 3 co jest również bardzo korzystne.
        Pozostaje jeszcze obliczyć samą datę ślubu, czyli miesiąc i dzień własny.
        Oboje jesteście urodzeniowymi piątkami i to z 32 więc lepiej nie mogliście trafić, pełna harmonia, choć jak to pomiędzy piątkami, będzie iskrzyć zapewne.
        Podaj zatem dokładną datę ślubu i zobaczymy co tam w liczbach piszczy.
        Jeśli chodzi o wibracje imienne, to celem zachowania anonimowości, podajemy zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach, również z bierzmowania oraz nazwiskach. Np. na zasadzie: A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
        Pozdrawiam
        • zoselin1987 Re: Drogi Panie Januszu 09.01.11, 21:34
          Ależ mnie Pan uspokoił!! Bardzo to optymistycznie wygląda.
          Ja szczerze mówiąc też nie wiem czym kierowała się pani numerolog,ale nie brzmiało to za dobrze. Jednak trochę się uparłam i postanowiłam zrobić po swojemu.
          Z góry dziękuję,że Pan zechciał się przyjrzeć temu dokładniej.
          Jestem niesamowicie wdzięczna,że zechce Pan jeszcze przyjrzeć się naszym wibracjom imiennym.
          Jeśli już o ślubie mowa to zastanawiam się nad podwójnym nazwiskiem. Mam nadzieję,że słusznie smile Że więcej to przyniosłoby korzyści niż szkód.
          Gdyby Panu się chciało jeszcze zerknąć do potencjalnego nazwiska to byłabym już w ogóle wniebowzięta smile

Gdybym zdecydowała się na podwójne nazwisko wyglądałoby to tak:
          A-9, B-3, D-1, E-1, I-1, K-2, L-3,M-3, N-3, O-2, R-1, S-2,T-1, W-1, Y-1

Jeśli tylko przyjęłabym nazwisko partnera to wyglądałoby to tak:

A-7, B-2, D-1, I-1, K-2, L-2, M-2, N-2, O-2, R-1, S-1, T-1, W-1, Y-1

Przyznam szczerze,że jestem przywiązana do swojego nazwiska i jeśli decyzja o podwójnym nazwisku nie okazałaby się dla mnie jakaś wyjątkowo fatalna, to wolałabym tak właśnie to rozwiązać.
          No,ale ciekawa jestem bardzo co Pan doradzi smile

Ślub ustalony na 27.08.2011

Jeśli
          chodzi o wibracje imienne.
          Wzięłam pod uwagę imiona w tym z bierzmowania,jak Pan sam powiedział. No i oczywiście nazwisko.
          Wygląda to następująco.
          JA: A-8, B-1, D-1, E-1, I-1, K-1, L-3, M-3, N-3, S-1, T-1, Y-1, Z-1
          ON: A-3, B-2, E-2, I-2, J-1, K-1, Ł-2, N-1, O-2, P-1, R-1, S-2, W-4
          (sporo dwójek u partnera cokolwiek to znaczy smile)

Bardzo serdecznie dziękuję za szybką odpowiedź oraz za poświęcony czas.
          Pozdrawiam serdecznie
        • janus50 Re: Drogi Panie Januszu 10.01.11, 16:55
          Witaj
          Nie ma znaczenia, czy dodasz nazwisko męża do swojego nazwiska, czy też przyjmiesz nazwisko męża rezygnując ze swojego. Twoje nazwisko rodowe jest w sposób trwały wryte w podświadomość i nic go z stamtąd nie wymaże, więc będzie oddziaływać bez względu na to czy zostanie wykasowane z dowodu osobistego czy też nie.
          Data 27-8-2011 jest bardzo dobra zarówno dla ciebie jak i dla twojego małżonka. Dla ciebie będzie to - rok własny 2 - bardzo korzystnie, miesiąc własny 1 - bardzo korzystnie i dzień własny 1 też bardzo korzystnie. Dla twojego narzeczonego - RW 3 - bardzo dobrze, MW 11/2 i DW też 11/2 co jest oczywiście korzystne.
          Wibracje własne z imion i nazwisk to u ciebie aktualnie 11/2 - 1 - 3. Są to poprawne wibracje własne. Jedynym problemem jest brak wibracji 6, czyli liter F, O lub X.
          Po pozyskaniu nazwiska męża wibracja sześć zostanie wypełniona jednak wibracje zmienią się na gorsze i będą miały wartość 6 - 5/14 - 2. Jest w nich duża sprzeczność pomiędzy dwójką i szóstką a piątką, napięciowy układ.
          Twój partner ma wibracje własne o wartości 7 - 11/2 - 9 i są to dość trudne wibracje własne, mogą być mocno zamykające, dołujące. Ma też dość istotne braki ponieważ brak jest mu wibracji 4 (D i M) oraz 8 (H. Q i Z)
          Braki takie mogą przynosić problemy lub jakieś dysfunkcje w sferach za które odpowiadają.
          6 - rodzina, związki, dom rodzinny
          4 - budowanie trwałych struktur, stabilizacja życiowa
          8 - finanse, pomnażanie dóbr materialnych
          Pozdrawiam
          • zoselin1987 Re: Drogi Panie Januszu 10.01.11, 23:04
            Serdecznie dziękuję!
            Cieszę się,że nie ma jakichś wyraźnych <niekorzystnych> zmian jeśli chodzi o kwestię podwójnego nazwiska.
            Również bardzo się cieszę,że data ślubu jest dla nas bardzo dobra. Jeszcze bardziej się cieszę,że nie posłuchałam się 'pani numerolog'. Tak coś czułam intuicyjnie właśnie.

Czy w celu uzupełnienia braków mogłabym pana poprosić o namiary na dobrego numerologia?
            Serdecznie dziękuję i pozdrawiam
            • janus50 Re: Drogi Panie Januszu 16.01.11, 16:54
              Witaj
              Namiary wysłałem na zoselin1987@gazeta.pl
              Pozdrawiam
    • zoselin1987 Re: Drogi Panie Januszu 06.01.11, 20:07
      liczę,że zechce Pan pomóc. Bardzo proszę.
      • janus50 Re: Drogi Panie Januszu 06.01.11, 20:53
        Oczywiście jak najbardziej, idę systematycznie od dołu, od najstarszych wpisów, windując swój wpis do góry, idziesz sama w pewnym sensie na koniec kolejki. Mam nadzieję że nie zapomnę, że twój wpis był wcześniejszy i odpiszę tobie we właściwej kolejności
        Pozdrawiam.
        • zoselin1987 Re: Drogi Panie Januszu 06.01.11, 21:02
          Przepraszam Panie Januszu. Nie wiedziałam. To już nie winduję swojego wpisu i cierpliwie czekam.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka