Dodaj do ulubionych

Prośba do P. Janusz 8-5-4

02.01.13, 14:12
Dzień dobry,
pozwoliłam sobie odnowić wątek zebrawszy wszystkie dane razem:

Wziąwszy pod uwagę astrologiczny wielki hamulec-Saturn, drogę życia 8, piramidę życia i wibracje z imienia i nazwiska, to jaką Pana zdaniem kombinację cyfr (8-5-4) musiałabym mieć w układzie tych wszystkich elementów, abym mogła w pełni realizować swoją drogę życia, bo jak dotychczas nic konstruktywnego nie mogę zrobić i mam wrażenie, że jadę na wstecznym (może przez tą ilość czwórek?)! z sił opadam, a swoje lata już mam, na koncie mam: straty finansowe, osobiste, itp. Od 1,5 roku zaczęłam realizować się artystycznie, ale sama nie wiem...

Będę wdzięczna za pomoc.

Ona: 05.02.1963
DŻ: 8(26)
................3
................4
........7................6
2................5................1(19)
........3................4
................1

W: 8-5-4
1-8
2-1
3-4
4-3
5-6
6-3
7-1
8-4
9-5
Podaję link do horoskopu astrologicznego może będzie użyteczny:
dl.dropbox.com/u/98895356/1.jpg
Serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba do P. Janusz 8-5-4 02.01.13, 14:25
      Witaj
      maryaanna napisała:

> Dzień dobry,
      > pozwoliłam sobie odnowić wątek zebrawszy wszystkie dane razem:

Odpowiedziałem już częściowo w poprzednim wątku.
      >
      > Wziąwszy pod uwagę astrologiczny wielki hamulec-Saturn, drogę życia 8, piramidę
      > życia i wibracje z imienia i nazwiska, to jaką Pana zdaniem kombinację cyfr (8
      > -5-4) musiałabym mieć w układzie tych wszystkich elementów, abym mogła w pełni
      > realizować swoją drogę życia, bo jak dotychczas nic konstruktywnego nie mogę zr
      > obić i mam wrażenie, że jadę na wstecznym (może przez tą ilość czwórek?)

Wibracje 8-5-4 zawierają w sobie sprzeczność i prawdopodobnie karmiczną 13, duża energia ósemki i piątki jest blokowana przez 4 i to jest jazda z zaciągniętym ręcznym hamulcem.

! z sił
      > opadam, a swoje lata już mam, na koncie mam: straty finansowe, osobiste, itp.
      > Od 1,5 roku zaczęłam realizować się artystycznie, ale sama nie wiem...

Jesteś w szczycie trzy, który wspiera kreatywność, tak więc nie jest to zła droga.
      >
      > Będę wdzięczna za pomoc.
      >
      > Ona: 05.02.1963
      > DŻ: 8(26)
      > ................3
      > ................4
      > ........7................6
      > 2................5................1(19)
      > ........3................4
      > ................1
      >
      > W: 8-5-4
      > 1-8
      > 2-1
      > 3-4
      > 4-3
      > 5-6
      > 6-3
      > 7-1
      > 8-4
      > 9-5

Jednak konieczne jest podanie liter, na podobnej zasadzie - np. A - 5 razy, B - 1 raz itd.

> Podaję link do horoskopu astrologicznego może będzie użyteczny:
      > dl.dropbox.com/u/98895356/1.jpg
      > Serdecznie pozdrawiam

Z astrologii nie jestem niestety orłem, uczę się na razie, może na parę lat będzie lepiej smile
      Pozdrawiam
      • maryaanna Re: Prośba do P. Janusz 8-5-4 02.01.13, 15:43
        Poprzedni wątek był o mnie i o nim, ale pomyślałam żeby najpierw zrobić porządek ze sobą i stąd nowy temat.
        Podaję zawartość liter:
        a-7
        c-3
        d-1
        e-2
        g-1
        h-1
        i-3
        k-1
        l-1
        m-2
        n-2
        o-3
        r-2
        s-1
        w-2
        z-3
        i dziękuję.
      • maryaanna Re: Prośba do P. Janusz 8-5-4 06.01.13, 02:00
        Panie Januszu, od 1,5 roku używam pseudonimu i wcześniej nie wliczałam go. Teraz policzyłam i tak to wygląda
        1-8
        2-1
        3-4
        4-4
        5-9
        6-4
        7-2
        8-4
        9-5
        a literowo:
        a - 7
        c - 3
        d - 1
        e - 3
        g - 1
        h - 1
        i - 2
        k - 1
        l - 1
        m - 2
        n - 4
        o - 4
        r - 2
        s - 1
        v - 1
        w - 1
        y - 1
        z - 3
        Jestem, jak Pan pisał, w szczycie 3 i w cyklu 5 i jestem 8(5.2.1963), a rok osobisty chyba 5.
        Przez cały czas zmiany (że trudno nad tym panować), a jednocześnie hamulec, no może z twórczością się trochę ruszyło, ale z tego nie można wyżyć.
        Czy mogę prosić Pana o pomoc i postawienie diagnozy, a jednocześnie o zalecenia, bo sama nie mogę znaleźć drogę, czuję się jak we mgle.
        Serdecznie pozdrawiam
        • janus50 Re: Prośba do P. Janusz 8-5-4 06.01.13, 17:46
          Witaj ponownie
          maryaanna napisała:

> Panie Januszu, od 1,5 roku używam pseudonimu i wcześniej nie wliczałam go. Tera
          > z policzyłam i tak to wygląda

> Jestem, jak Pan pisał, w szczycie 3 i w cyklu 5 i jestem 8(5.2.1963), a rok oso
          > bisty chyba 5.
          > Przez cały czas zmiany (że trudno nad tym panować), a jednocześnie hamulec, no
          > może z twórczością się trochę ruszyło, ale z tego nie można wyżyć.
          > Czy mogę prosić Pana o pomoc i postawienie diagnozy, a jednocześnie o zalecenia
          > , bo sama nie mogę znaleźć drogę, czuję się jak we mgle.
          > Serdecznie pozdrawiam

Zawartość, którą podałaś bez pseudonimu daje wibracje imienne 8-5-4/13. Nie są to korzystne wibracje. Jest zawarta w nich sprzeczność pomiędzy piątką i czwórką. Wibracje te skrajnie się od siebie różnią, piątka daje dużą energię, chęć działania, pragnienie zmian - czwórka dokładnie odwrotnie, jest statyczna, ograniczająca, nie znosi zmian. Działa jak hamulec na dwie pozostałe wibracje, które są dość dynamiczne. No i oczywiście karmiczna liczba trzynaście, która może przynosić uciążliwości w sferze pracy, tworzenia trwałych struktur. Nie masz w zawartości wibracji dwa (litery B i T), która jest bardzo istotna, gdyż wprowadza harmonię, łączy skrajności, jest także wibracją materialną.
          Po uwzględnieniu pseudonimu, wibracje pozostają identyczne 8-5-4, została jednak usunięta karmiczna trzynastka, co jest ważne. Zapomniałaś dodać jednej litery i bo w drugim zestawieniu podajesz i - 2 a w pierwszym było i - 3. To akurat nie jest problemem wielkim bo dziewiątka nie zmienia wyniku.
          W każdym razie takie wibracje są zbyt rozchwiane same w sobie, obecny w nich konflikt pomiędzy 5 i 4 daje dużą dysharmonię i sprawia, że trudno tobie uzyskać stabilne okoliczności w każdej sferze życia. Należy także pamiętać o braku wibracji 2.
          Takie wibracje nadają się z pewnością do zmiany.
          Pozdrawiam
          • maryaanna Re: Prośba do P. Janusz 8-5-4 07.01.13, 11:04
            Bardzo dziękuję za odpowiedz Panie Janusz.
            Niestety jestem w okresie który niektórzy nazywają "w gorącej wodzie kąpana", chcę czegoś, robię to za szybko i później okazuje się, że o czymś zapomniałam. Teraz też zapomniała nie tylko o literze i ale równie wsad, więc moje litery (chyba już mam je wszystkie) wyglądają tak:
            a - 7
            c - 3
            d - 1
            e - 3
            g - 1
            h - 1
            i - 3
            k - 1
            l - 1
            m - 2
            n - 4
            o - 4
            r - 2
            s - 1
            w - 2
            y - 1
            v - 1
            z - 3
            i jescze
            1-8
            2-1
            3-4
            4-4
            5-9
            6-4
            7-2
            8-4
            9-5
            może to przez tą liczbę 5 tak mnie nosi. Po podliczeniu wyszło mi 8-1-9 (bardzo proszę o sprawdzenie tego - czy to dla mnie wzmacniające, czy jeszcze bardziej raz do przodu, raz do tyłu z wielką energią). Działam na niej od 1,5 roku wtedy gdy zrobiłam sobie pseudonim.
            Faktycznie jak Pan pisz brakuje mi 2-ek, może byłabym bardziej taktowna i w moich działaniach oraz różnych dziedzinach, którymi się zajmuję byłoby więcej harmonii, tego właśnie mi trzeba.
            Ale w którym miejscu dodać te 2: w imieniu? czy wystarczy w podpisie?
            Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
            • janus50 Re: Prośba do P. Janusz 8-5-4 12.01.13, 17:12
              Witaj ponownie
              maryaanna napisała:

> Bardzo dziękuję za odpowiedz Panie Janusz.
              > Niestety jestem w okresie który niektórzy nazywają "w gorącej wodzie kąpana", c
              > hcę czegoś, robię to za szybko i później okazuje się, że o czymś zapomniałam. T
              > eraz też zapomniała nie tylko o literze i ale równie wsad, więc moje litery (chy
              > ba już mam je wszystkie) wyglądają tak:

> może to przez tą liczbę 5 tak mnie nosi. Po podliczeniu wyszło mi 8-1-9 (bardzo
              > proszę o sprawdzenie tego - czy to dla mnie wzmacniające, czy jeszcze bardziej
              > raz do przodu, raz do tyłu z wielką energią). Działam na niej od 1,5 roku wted
              > y gdy zrobiłam sobie pseudonim.
              > Faktycznie jak Pan pisz brakuje mi 2-ek, może byłabym bardziej taktowna i w mo
              > ich działaniach oraz różnych dziedzinach, którymi się zajmuję byłoby więcej har
              > monii, tego właśnie mi trzeba.
              > Ale w którym miejscu dodać te 2: w imieniu? czy wystarczy w podpisie?
              > Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

8-1-9 to korzystne i dynamiczne wibracje, tak więc przy dużej ilości piątek mamy dużą energię, jednak energię trochę chaotyczną, trudną do ustabilizowania i wykorzystania w jednym, konkretnym celu. Co do braku dwójek - litera K ma wartość 11 a liczb mistrzowskich nie skracamy. 11 nie posiada typowych aspektów dwójki, tak więc obecność litery K nie wypełnia wibracji 2 w zawartości. Dwójka to największa przeciwwaga dla piątki i jej obecność zawsze energię piątki tonuje, osłabia. Dlatego istotnym byłoby w twoim przypadku wypełnić ten brak. Należy to zrobić poprzez dobór odpowiedniego imienia, które będzie dawało korzystne wibracje no i oczywiście wypełni brak wibracji dwa. Nie wystarczy jedynie znaleźć takie imię ale również odpowiednio z nim pracować aby zostało ono przyswojone przez twoją podświadomość, dopiero wówczas zaistnieją warunki, które spowodują wyraźną zmianę i stabilizację.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka