Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      drzwi

drzwi

(103 wyniki)
    • czy drzwi za szkła lodowego badż chartowanego mogą być do łazienki? obawiam sie że moze z łazienki wszystko prześwitywac na przedpokój , czy ktos z was ma takie drzwi w domu?
    • Witam, mam mały problem. Wejscie do dużego pokoju ma 138 cm szerokości. Nie mogę zainstalować drzwi rozsuwanych w dwie strony bo nie ma na to miejsca. Myslałam o drzwiach rozsuwanych w jedna strone, ale wtedy suwane skrzydło tych drzwi miałoby wymiar 138x 210 cm, czyli wielkie. Szkło o tych wymiarach ważyłoby prawie 100kg. Płyta wyglądałaby ochydnie bo to wielki kawał. Pomyślałam ze w ten otwór wejściowy można by zainstalować cos typu żaluzja - żeby zjeżdżało z góry. Ale taka zwykła roleta te...
    • Systemy drzwi przesuwanych do zastosowania we: wnękach garderobach bibliotekach szafach wnękowych Kompleksowe rozwiązania dla garderoby Zawsze projektujemy na indywidualne zamówienie Bogaty wachlarz wypełnień frontów Możliwość łączenia różnych rodzajów wypełnień Termin realizacji,od 2do 3tyg Atrakcyjne ceny przy zachowaniu materiałów najwyższej klasy Montaż gratis
    • Witam serdecznie, bardzo proszę o radę. Czy warto (chodzi głównie o względy estetyczne) wstawiać samą futrynę w otwór, gdzie nie planuje się drzwi? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam!
    • Do przedpokoju wykończonego boazerią jest wejście,ale nie mogą być tam zamontowane drzwi(za ciasno).Wisiał ozdobny parawan.A może macie jakiś inny pomysł?
    • Mam deskę barkinecką jesion i teraz zastanawiam się jakiego koloru powinnam dobrać drzwi? Co kilka dni zmieniam zdanie, nie potrafie zdecydować. Poradźcie proszę.
    • Jak w temacie, ponad 100-letnie drzwi zostały obdarte z kilku warstw farby olejnej, niestety opalarką...Po ponownym pomalowaniu wygladają TRAGICZNIE w jakieś dziury, zacieki, plamy, koszmar...Mimo że przed farbą były szpachlowane -mają nierównosci i nawet kilkukrotne malowanie nic nie dało.Szkoda mi wywalać, mają ładna starą rzeźbę, poza tym nie stać mnie na 10 par nowych... Co radzicie? Tapeta, okleina, materiał? Proszę o nawet bardzo nietypowe pomysły...Widziałam coś jakby okl...
    • jak widzicie białe ramy okienne i ciemno-brązowe drzwi wewnętrzne? czy jestem skazana na białe drzwi?
    • Jestem tuż przed kapitalnym remontem domu i w moim pomyśle pojawiło się zastosowanie wewnętrznych drzwi przesuwanych (chodzi o zamykanie pokoi) Proszę o opinie na ten temat czy warto je zastosować? Jakie są zalety i wady?
    • Mam 3 pokoje przejściowe, ściany mogę przebudować tak, że do 2 pokoji będzie się wchodziło z jednego, tyle że drzwi do nich będą na jednej ścianie, czy macie jakiś pomysł, na urządzenie tego pokóju tak żeby odwrócić uwagę od tych drzwi obok siebie?
    • Mam podłoge jesionowa,do tego bede miec ciemne meble i myslalam ze ciemne drzwi w kolorze tych mebli. Usłyszałam jednak opinie, że dzrwi podłoga powinny byc w zblizonych kolorach. Co o tym sądzicie,prosze o pomoc:)
    • co można zrobić ze starymi drzwiami np. do łazienki. Wymienić, z wiadomych względów nie mogę, a nie wiem jak i czym pomalować. Czy można je opalić? A co z metalową futryną. Czy w ogóle jest jakiś sposób na odnowienie, czy zagryźć zęby i patrząc na to ohydztwo zbierać na nowe. Dodam, że gdyby to była jedna para, to dałabym sobie spokój, ale jest ich 7, więc kupno nowych i wymiana to niebagatelny wydatek.
    • czy ktos z forumowiczów posiada takie drzwi? Wydaje mi sie,że moga stanowić piękny element dekoracyjny,ale nie wiem co z ich funkcjonalnością. Mowiąc szklane-mam na mysli jakieś szkło oszronione,mleczne,aby spełniały tez funkcje uzytkową:) Moze jakies fotki ktoś zechce zamieścić?
    • Zamażyło mi się, by w drzwi łazienki wstawić szkło z witrażem. Czy ktoś może polecić kogoś, kto zrobiłby to fachowo i niezbyt drogo? Dzięki
    • Czy ktos ma w domu szklane drzwi - podzielcie sie swoimi opiniami. Czy jesteście zadowoleni, czy są drogie, podpowiedzcie bo sie mocno zastanawiam. Dla przykładu podaję stronke www.szklanedrzwi.pl Dzięki za info. wszelkie.
    • Witam Serdecznie Za klika dni musze zdecydowac sie co do koloru i fasonu drzwi. Na podłodze bedzie dab w II klasie; czyli jasna podłoga. Nie wiem jaki kolor drzwi, czy zblizony do podłogi czy tez kontrastowac i wybrac cos ciemnego, np ciemny orzech. A'propos czy drzwi musza byc w calym mieszkaniu identyczne, czy tez mozna wstawić z rozna iloscią i kształtem szybkek. Pozdrawiam Pema
    • Witam serdecznie Wlasnie musze podjac decyzje co do ksztaltow i wypelnien drzwi wewnetrznych. Wymyslimem sobie ze na jednej scianie umieszcze np. z czterema szybkami; a na drugiej z trzeba. Jednak gdy zaczalem rozmawiac ze znajomymi mowia ze wszystkie musza byc w jednym stylu. Co wy na to ??? A'propos czy do lazienki moga byc drzwi z trzema szybkami, czy z jedna. Prosze o porade. Pozdrawiam
    • Zastanawiam się nad kupnem drzwi do łazienki, całych szklanych z mrożoną szybą. Bardzo mi się podobają, ale nie wiem czy sprawdzają się w praktyce? Proszę o rady. dzięki atka
    • Witajcie.Robię własnie niewielki remont w domu. Nie wymieniam jeszcze mebli, zrobię to za kilka miesięcy.Poki co wiem że to będą meble z płyty w kolorze czereśni. Podłogę mam z desek sosnowych i nie będę jej na nic wymieniać, tylko ktoś je wycyklinuje. Moje pytanie dotyczy właśnie drzwi. Chciałam żeby pasowały do mebli, czyli aby był kolor czereśni. Takie drzwi wykonane z czereśni w jednym zakładzie robili dopiero na próbę i pani stwierdziła, że wyglądają beznadziejnie, bo czereś...
    • Szukam takowych i nie wiem do czego dopasowywać drzwi, do podłogi (jesion), do przyszłych mebli (raczej ciemne)i jeszcze by pasowały do jasnej kuchni. Proszę o rady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się