Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      drzwi

drzwi

(34 wyniki)
    • [sonda=lubicie gdy drzwi w mieszkaniu/domu do róznych pomieszczen (sypialnia, [i]łazienka, salon itp) są] [*]a) otwarte [*]b) zamknięte [*]c) mnie to lotto [*]d) inne ..... [/sonda] u mnie [b]a[/b] lubię otwartą przestrzeń. Ale jak ktoś przychodzi automatycznie zamykam drzwi do sypialni
    • Troche ponad pol roku temu wybralam sobie fajne drzwi, ktore zamierzalam teraz kupic z okazji remontu, konkretnie model fiord pol-skone. Jedna z zalet tych drzwi byla cena 245zl. Wchodze wczoraj do tego samego sklepu gdzie kiedys je ogladalam i co widze? Cena 850zl!!! Facet mi nawet w zywe oczy sciemnial, ze to niemozliwe, ze byly tak tanie. sklep.eurodom.pl/Drzwi_wewnetrzne_malowane_Fiord_pelne_p14824.html To jest kurde granda zeby tak sobie z dupy wysrac cene, tylko dlatego, ze im...
    • Bo kurna od 9:30 warczą i ja już mam dość! Nawet przy moim remoncie nie było tyle kucia/wiercenia :(((( Niech oni już sobie idą nooooooooooooooooo...........
    • Potrzebuję namiary na kogoś kto zrobi szafę z przesuwnymi drzwiami na wymiar, porządnie ale żeby mnie cena nie zabiła. macie może kogoś takiego?
    • Szlag mnie trafi. Fakt, że ja późno chodzę spać. Ale moje dziecko śpi już dawno. Dzwonka, nie da się ściszyć, a nie wiem jak go wyłączyć. I parę minut temu jakaś pijana baba uwiesiła mi się do dzwonka. Oczywiście obudziła dziecko. Dobrze, że młody dał się szybko uspokoić. Ale czy północ, jest właściwą porą na odwiedziny???? Wnerwiła mnie i tyle. Macie takie przypadki? Bo ja chciałam jej posłać mocna wiązankę. Nie zrobiłam tego tylko dlatego, że szłam uspokoić młodego. Ale gotuje się we mnie...
    • No bo piii miałam iść na 12 do ortopedy. I piii ten matołek zabrał klucze od piwnicy, w której to stoi wózek. I piii rozpieprzył mi tym cały dzień. Piii piii piii. Całe szczęście, że na wieczór była wolna wizyta więc się przepisałam. I jeszcze system mi wyświetlił wielki czerwony napis, że odwołałam wizytę w "nieregulaminowym terminie" i mam do nich zadzwonić. Pierdolę, znaczy się piiii nie dzwonię. LEGENDA: piii - przekleństwo, wstawiać naprzemiennie: kurwa, chuj, ja pierdol...
    • przyjmują pacjentów przy otwartych drzwiach gabinetu? Jeśli tak, to czy przeszkadza wam to? (i jako pacjentowi na fotelu, i jako oczekującemu) Chadzałam kiedyś do dentysty, który pracował przy drzwiach otwartych na oścież - niemiłosiernie mnie to wkurzało.
    • To o mnie, niestety. Własnie chłop do mnie dzownił, ze rano wychodzac, zostawiłam klucze w zamku w drzwiach, na zewnątrz!! On przyjechał i je własnie wyjął. Chyba cud, albo pies i kot obrońcy sprawiły, ze nikt nam chałupy nie wyniósł :D:D:D Muszę sie bardziej pilnowac rano...
    • w mieszkaniu czy domu? chodzi mi o drzwi wejściowe jakieś specjalnie bezpieczne zamki czy coś takiego?? Poza tym że nabijam dzisiaj z wacikami na maglu , to nawiedziła mnie dzisiaj koleżanka która właśnie ma bzika na punkcie zamków w mieszkaniu i trzeci montuje bo sie boi.
    • ..przy wysiadaniu bądź wsiadaniu obijać drzwiami inne auto??? bo ile razy zostaje w aucie a obok z auta wysiada kobitka pasażer bądź kierowca walnie o auto obok jak drzwiami w stodole.Nie można delikatnie jak juz tak mało msc. oprzeć drzwi o auto obok a nie walnąć.Faceci tego nie robią, jeszcze mi sie nie zdarzyło widzieć tego , a kobiety ciąąąąągllleeee!jak zwróciłam uwage bo o moje auto przywaliła to usłyszałam tekst: czy pani wie jak mi cieżko wysiadać?? tosz kurde siedź w domu jak ci cięż...
    • Jesteście kierowcą:) Macie samochód, w którym zamarzły drzwi i otwierają się tylko jedne - z tyłu, czyli można wsiąść, ale trzeba wewnątrz samochodu przejść z tylnego siedzenia na przednie. Jak bardzo musiecie być zdesperowane, żeby jechać takim samochodem do pracy? Załóżmy, że są małe szanse, żeby odmarzło zanim dojedziecie do pracy i przy powrocie będą podobne szopki, bo mróz trzyma.
    • czytając wątek "uwięziona" skojarzyła mi się inna sytuacja która ma wielkie szanse wydarzyć się w przyszłości. Budujemy dom, jest to stan surowy i oboje z mężem wymarzyliśmy sobie jak ma wyglądać, w związku z tym zamówiliśmy szare okna i takież same drzwi garażowe i wejściowe. Te drzwi według nas ładne były w promocyjnych zestawach (wejściowe+garażowe), w określonych kolorach, itp., nic się nie da zmienić trzeba brać jakie są lub brać inne - dużo droższe i niepasujące nam do nic...
    • Wczoraj, gdy byłam u mojej mamy. Wysłała mnie po sok i jakieś przetwory dla mnie, dała mi cztery klucze (domofon, wejście główne do piwnicy, piwnica mamy i klucz od garażu w tym zestawie) z info "ten mały jest od naszej piwnicy". Byłam w niej wcześniej dwa razy i nie za bardzo pamiętałam, które to drzwi były. Na drzwiach nie ma numerów. Włożyłam jeden z małych kluczy do kłódki pierwszej z dwóch możliwych piwnic mojej mamy, otworzyłam drzwi, ze zdziwieniem się po wnętrzu rozejrzałam (ja...
    • mamy w pracy kolegę, niegroźnego, ale jednak wszyscy mamy jednakowe zdanie o nim, działa nam jakosik na nerwy i już. Gadatliwy jak stado przekupek, emocjonuje się przy tym gadaniu że hej, katuje nas ciągle tymi samymi opowieściami w kółko (bo w wojsku, a bo moje figurki, a bo moja siostrzenica). Otóż dzisiaj miał gdzieś jechac z szefem. "Jadę, cześc wam", poszedł, nie ma go. I jak nie zacznie jeden z nas "ale i tak J. jakoś dzisiaj dużo nie mówił", a ja "ale jak stał za mną i ga...
    • Jakoś strasznie dużo nieporozumień ostatnio wynikło.Nabrałam nawyku,że w dni kiedy odpoczywam w domu nie odbieram telefonu i nie otwieram drzwi.Telefon mam schowany w torbie,wieczorem ewentualnie sprawdzam i oddzwaniam jeśli węszę ważna sprawę.Drzwi nie otwieram nawet jeśli jawnie jestem w domu,świeci się światło itp...Kuzynka się obraziła wczoraj.Bo była,pukała,słyszała muzykę u mnie a ja nie otworzyłam.No nie otworzyłam.Leżałam na kanapie owinięta kocykiem i "obskakiwana" z racji gorszego s...
    • przyszły do mnie wczoraj dwie panie Jehowe, otwieram drzwi i słyszę 'dzień dobry, dyspozycja dzisiejszej rodziny...' mówię 'eee...dziękuję, wiem o co chodzi. Przepraszam, ale nie będę dyskutowac' a panie 'no, ale dlaczego, czy nie interesuje pani zgłebianie Biblii? czy religia pani nie interesuje?' ja 'nie mam ochoty rozmawiać na tematy religijne na korytarzu w bloku' panie 'aha...a możemy zostawić gazetkę?' ja' nie, dziękuję, nie trzeba'...a panie 'no, ale dlaczego nie chce pan...
    • Mieszkam w bloku, w zamykanym korytarzu ale bez domofonu- znaczy trzeba za każdym razem lecieć do drzwi na korytarzu i sprawdzić kogo cholera niesie. W korytarzu jest 6 mieszkań i w jednym z nich mieszka tytułowy wnerwiający sąsiad. O co chodzi? Otóż sąsiad jest trunkowy i nienoszący kluczy (żeby go ktoś nie okradł?) W związku z tym gdy wraca z libacji dzwoni do sąsiadów żeby go wpuścili. No i jakoś tak sobie moje mieszkanie upodobał. A wraca różnie- zdarzyło się i o 7 rano i o 23. Czasem nie...
    • dlaczego pytam - bo akurat sąsiadów moich okradziono w nocy. sąsiadka zostawia tradycyjnie torebkę w kuchni, rządkiem komórki ułożone, nic tylko wejść i zgarnąć. została bez dokumentów, kluczy do domu (więc wymiana zamków), kart do do bankomatu i wszystkich skarbów damskiej torebki. znajomy ma piętrowy dom, sypialnie na pietrze, ale torebkę jego żona zostawiła tradycyjnie w kuchni, on zostawił portfel na stole i komórki ofkors. złodzieje wywalili szybę, weszli i zgarnęli co pod ręką....
    • ma w obowiązku dostarczyć paczkę do drzwi i zostawić na klatce, czy też wnieść do domu? Bo właśnie mi kurier opony przyniósł i myślałam, że mi chociaż na korytarz wniesie - nawet drzwi mu trzymałam szeroko otwarte. A on co? Jebutnoł mi opony na klatce pod drzwiami. Nie chciałam się z nim kłócić, bo nie wiem jak to z ty dostarczaniem jest. Może wy wiecie?
    • Moze niektore z Was pamietają, ze pan mnie ostatnio wystawił do wiatru i nie odbierał ode mnie telefonu, chociaz bylismy umowieni. Przychodze dzisiaj do domu i co mam w skrzynce?? Tak! Zgadłyscie! Prosbe o kontakt poniewaz nie zastał nas w domu. Dzisiaj juz nie mam sił byc wredną, dlatego jutro sobie do pana zadzwonie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się