drzwi

(41 wyników)
  • czy przezroczyste drzwi w suszarkach kondensacyjnych mają wpływ na efektywność suszenia? ;) zastanawiam sie własnie nad zakupem suszarki raczej z niższej pólki cenowej i znalazłam jedną o dosc dobrych parametrach a z nieprzejrzystymi drzwiami. czy podglądanie co sie akurat dzieje z ciuchami w suszarce przydaje sie do czegos? ;)
  • Zamierzamy lada dzień zabrac się za wymianę drzwi w mieszkaniu... W tej chwili w futrynach tkwią stare, drewniane... Wahamy się, czy wybrac drewniane, czy z okleiny? Możecie polecic jakąś firmę, która Was nie zawiodła? Drzwi muszę kupic z futrynami i powiem szczerze , że nie uśmiecha mi się zapłacic po ponad 1000 zł za drewniane, tym bardziej, że muszę kupic sztuk 4. Czy faktycznie drzwi z okleiny nie są nic warte? Trochę poczytałam na forach i wszędzie "tylko drewniane". Okleinowe są śliczn...
  • t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRROfM0m7UqFPo26OJRhF2Ty-hCxKW3Jm2Cfv0vJuTOTHTjGqumZA t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTyPgM87xy1WbrTam1XdiOyMyjzYtShvhXqSltf0w-n-8QuuSJBYQ t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStzk0c83LInjseHE74XUpxu6B4p0AmGojpzk38m_NfTX1LzDQqZw t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8iE5wOw0Xg7d2XF92F6p39IVawQoXONfufVb2SOlQh1GsmI7t Który wzór wg Was jest najciekawszy. Pomijajac wzory witrazy itd.
  • Dzień Dobry, chcemy w pokoju 3 latka zrobić szafę z drzwiami przesuwnymi, ale czy one wytrzymają takie czasem energiczne zamykanie przez dziecko?? Jeśli u kogoś to się nie rozleciało przez dłuższy okres czasu , bardzo proszę o radę .....
  • Wy dużo wiecie :) wiec może spotkałyscie gdzieś w sklepach/necie wałek materiałowy (wygląda jak długa, ciężka poduszeczka) do uszczelniania drzwi. Najlepiej dzieciowy materiał, ale nie koniecznie. Widziałam gdzieś taki wałek z miesiac temu w sklepie, tylko za cholerę nie mogę sobie przypomnieć w jakim....
  • Co mozna zawiesic/zamontowac zamiast drzwi do pokoju malucha? Futryna jest tak krzywa, ze nie ma szans na dopasowanie do niej drzwi, a wywalenie jej i wstawienie nowej z drzwiami narazie nie wchodzi w gre. Musze cus tam zawiesic, zeby od razu z korytaza goscie nie widzieli pie...ika u mlodego :P Macie jakies pomysly?
  • Macie pomysł, jak zabezpieczyć przed wszędobylskimi łapkami zawartość szafy wnękowej - 3 skrzydła drzwi przesuwnych? Dwupokojowość mieszkania zmusza nas do trzymania w niej w pokoju juniora wielu rzeczy niekoniecznie bezpiecznych, a których nie upchnie się nigdzie indziej...
  • -- -- No właśnie, mam wózek chicco tech 4wd i jestem z niego generalnie zadowolona,albo może inaczej nie narzekam. --Jedynym problemem jest to, że nie mieszczę się z wózkiem w drzwiach wejściowych do bloku. Jak narazie nie jest to tak irytujące, bo gondole zdejmuje się osobno, jest to poprostu uciążliwe. Nie sprawdziłam tego mój błąd, ale wózek odkupowałam od brata, miał samą spacerówkę reszte dokupiłam i wydawało się ok, do momentu przyprowadzenia wózka. -- Musze zmienić wóz...
  • Widzialismy z synkiem kiedys (widac bylo, ze zabawka jest dosc zuzyta wiec pewnie nie pierwszej mlodosci) - wydaje mi sie, ze byla to zabawka Fisher Price albo Little tikes - taki domek z trzema drzwiami, ktore otwierane byly kluczykami i wyskakiwaly zwierzatka. W sklepach nigdy tego nie widzialam, allegro tez przeszukalam i nie ma. Ktos zna, wie,gdzie to mozna nabyc albo ma do odsprzedania uzywana?
  • do dziecinnego pokoju aby światło mi mocno nie wpadało? jest coś takiego i gdzie to można kupić?
  • dziewczyny, nie wiecie gdzie można kupic taką naklejkę? pytałam już w kilku sklepach i za każdym razem sprzedawca zdziwiony co ja chce. a na kilku drzwiach juz widzialam, sama bym chciała przykleic na swoich dzrwiach bo mój Aniołek jak uśnie to cud a często ostatnio się zdarza, że ktoś zadzwoni i po spaniu..:( a może macie w domu taką zbędną naklejkę? zapłace za przesyłkę:)jestem ze Szczecina
  • Poszukuje zabezpieczenia na drzwi balkonowe. Cos w rodzaju siatki. Ale nie takiej jak dla kotów, ponieważ te sa montowane na stałe a ja chciałabym normalnie korzystać z balkonu. Robi się coraz cieplej a tu strach balkonu otworzyć. trzeba miec cały czas dziecko na oku albo co chwile zamykać balkon jak potrzebuje wyjśc do kuchni coś zamieszać w garnku.
  • auto(18)

Planuje kupic samochód, taki jakiś POlo albo Punto itp. Z tylu będzie jezdzil syn, ktory ma teraz 3 lata. Poradzcie, czy lepiej 3 drzwiowy czy koniecznie 5 drzwiowy? Ze względu na dziecko oczywiście. Dzięki,
  • Drogie emamy, szalenie nie podobaja mi sie audiobooki tak zwyczajnie czytane, chcialaym kupi cos w stylu sluchowiska radiowego z bajkami, wiecie, odglosy skrzypiacych drzwi, lasu, ptakow, zwierzat, chlupania wody....Czy ktos cos poleci???? Dziekuje z gory
  • jakie macie i sie sprawdzily. Ja na razie mialam takie czarne z mothercare przyklejane na srodku. Przyssawki sie zgubily ale rolety sie ladnie komponuja w oknie i dwie na raz calkeim dobrze sie sprawdzaly. Niestety ulegly zniszczeniu:) i teraz sie zastanawiam czy kupic takie same ale sa jasne kolory. Cyz beda rownie dobrze zaciemniac? Czy kupic dwie takie rozwijane? Czy moze teraz jakies sa w tchibo? Dodam ze potrzebuje je do passata combi . Moze ktos z Was ma fajne sprawdozne....
  • nie przerzucajcie na forum o meblach czy inne, bo muszę jutro zamówic i zależy mi na odpowiedziach :) chciałam zamówić szafę wnękową z drzwiami lustrzanymi, ale boję się, że przy dzieciach materiał nie wytrzyma (z paluchami jestem w stanie walczyć i przetrzymać). to jak? brać lustrzane czy jednak na dole zrobić kawałek ścianki? zależy mi na bezpieczeństwie dzieci, jak i szafy, by postała parę lat :) ale te lustra, lustra.... ;)jako kobieta ciężko mi z nich zrezygnowac...
  • dziewczyny Mój synek ma 8 m-cy i siedzi, ale jeszcze nie stoi ani nawet nie próbuje. Czy kupić mu chodzik albo huśtawkę? Jakie mają wady i zalety?
  • Może któras z Was wie gdzie można coś takiego kupić,najlepiej w necie.Bardzo dziękuję. Magda i wszędobylska Gosia(8m)
  • Moja córka znowu zaczęła bawić się duplo, ale nie interesują ją, żadne zestawy tematyczne, tylko z tych klocków, które mamy buduje rózne niesamowite budowle, z wieżami do nieba. Przydałoby się nam więcej zestawów klocków, najlepiej z oknami (nie mamy), drzwiami (też nie mamy). No i duże płytki konstrukcyjne. Ponieważ "nie siędzę w temacie" to proszę o rady - jakie zestawy są fajne i ceny, abym nie dała się nabić w butelkę. Dzięki z góry :-)
  • zamierzam zrobic wieksze zakupy i chcialabym wyslac paczke do Polski, jak najtanszym kosztem, paczke ok. 20 kg, szukalam juz w internecie najtansze co znalazlam to koszt ok. 150 zl, znacie jakąs tanszą firme kurierska?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się