-
Witam,
czy znacie moze jakies sensowne, proste, nowoczesne drzwi zewnetrzne?
Spory wybor ma Hormann, ale sa przeladowane detalami. Chodzi mi o prostote i
lekko designerski wyglad - dom jest bardzo skromny w wygladzie
Pozdrawiam
Natalia
-
Mam pytanko odnośnie w/w dzrwi chodzi konkretnie o model z szyba
wenecką. Czy ktos może posiada takie dzrwi. Bardzo proszę o
informacje na ich temat. Z gory dziekuję i pozdrawiam.
-
A więc mam wielki problem. Byłam już zdecydowana za zakup drzwi z
firmy Porta - model Natura Koncept cena ok. 1300 zł/sztukę, aż tu
nagle trafiłam na nowość z firmy Classen - model Tetyda cena ok. 450
zł za sztukę. Drzwi wyglądaja prawie tak samo, a różnica w cenie
jest znaczna. Przy 6 sztukach razem z ościeżnicami moge zaoszczędzić
ok 5 tys. Mam tylko obawy co do jakości drzwi firmy Classen. Może
ktoś ma drzwi z tej firmy i mógłby podzielić sie swoimi uwagami? Czy
polecacie drz...
-
Witajcie. Czy Ktoś wie, jakie muszą spełniać wymagania i skąd mam wiedzieć jakie drzwi ppoż zainstalować ? czy jest jakiś przelicznik ...? chodzi o oddzielenie części mieszkalnej od Pensjonatu.
-
Witam
Moja budowa stanęła na końcowym etapie. Muszę teraz z żoną wybrać i kupić do całego domu jednorodzinnego czyli pokoje, łazienki, garaż (czyli techniczne).
Wybór jest naprawdę spory, masa wzorów i kolorów przytłacza :) Jednak nie wiem czym się tak właściwie kierować. Byłem w sklepie i wybór wśród producentów jest niemały. Sprzedawca polecał mi Portę, bo podobno jest solidnie wykonana, te modele z średniej półki nie mają już tego papierowego wypełnienia. No fakt firma znana ale cz...
-
Może mi ktoś doradzi, która firma jest lepsza? Które drzwi lepsze? Muszę
szybko podjąć decyzję...ceny są porównywalne ale nie wiem jak z jakością ,
gwarancją, ewentualną reklamacją hmm
-
Drzwi wewnętrzne są wizytówką mieszkania, powinny być ładne i dokładnie wykonane przynajmniej w klasie jakości drzwi Klimek i Kluś. Design i kolor drzwi powinien być dobrany do pozostałych elementów mieszkania.
-
Czy ktoś z Was ma opinię na temat drzwi firmy Centurion? Jak się
sprawują, jak z terminami realizacja, reklamacjami itp? Szczególnie
interesuje mnie tak zwana folia japońska.
-
kupię stare drzwi z kamienic jedno i dwuskrzydłowe, stan obojętny,potrzebyję kilkanaście sztuk w rozsądnej cenie.
-
Przeszukałam już podobne linki, ale nie znalazłam tego czego potrzebuję
dlatego proszę o pomoc. Mieszkamy w bloku, chcemy wymienić drzwi wewn oraz
wejściowe. Futryny są metalowe jak to się kiedyś montowało. Poradźcie proszę
której firmy drzwi byłyby najlepsze oczywiście w rozsądnej cenie. Mieszkamy na
śląsku
-
Zastanawiam się nad wyborem drzwi do mieszkania. Póki co oglądałam gerdę, deltę i jeszcze drzwi porta. Czy ktoś ma może takie drzwi? Szczególnie deltę lub porta - możecie się podzielić opiniami?
-
Zamontowalem sobie takie drzwi i mam z nimi problem. W sumie to problem z firma, ktora to montowala. Klamka ma ogromne luzy, nie da sie tego dokrecic, powiedzieli, ze to normalne w porcie. Gorna rozete dostalem w kolorze zlotym (dol jest srebrny). Tylko ten zloty nie jest taki zloty jak sie zamawia faktycznie. Trzeba sie bardziej przyjrzec zeby zobaczyc roznice. Przyjechali, wymienili na to samo heh. Porta twierdzi, ze "srebrny" jest tylko taki. Czekam jeszcze na wymiane kompletu (gory i dolu...
-
Proszę o poradę, czy ktoś posiada szklane drzwi? Jakie są w użytkowaniu i utrzymaniu?
Myślę o czymś takim: www.interior.katowice.pl/drzwi-caloszklane
-
Totalny bubel z którego schodzi lakier a importer uważa że tak ma prawo być.
-
Jak w temacie -szukamy drzwi wejściowych do mieszkania w bloku na nieogrzewanym parterze. Drzwi powinny być przede wszystkim szczelne/ciepłe ponieważ teraz przez stare wieje zimnem z klatki iw klasie B lub C. Najpierw wybraliśmy sobie drzwi Porta Granit ale ostatnio znalazłam podobno cieplejsze Tower firmy Interdoor i powstał problem - które będą dla nas lepsze... macie jakieś sugestie, własne wrażenia z użytkowania tych modeli a może jeszcze jakieś inne? Budżet to powiedzmy 3500 zł z tym ż...
-
Witam. Potrzebuję rady jakie drzwi zewnętrzne wybrać. Chodzi o to aby były dobrej jakości i w rozsądnej cenie.
Dla ułatwienia dodam ze mają to być drzwi wejściowe do domu jednorodzinnego, wejście jest zadaszone.
-
Witam,
Proszę o pomoc muszę kupić drzwi wejściowe czy znacie firmę interior ? proszę o pomoc
-
Muszę kupić 10 par drzwi do domu. Wacham się pomiędzy Interno a
firmą Syguda z Bartyckiej, która jest trochę tańsza. Czy ktoś
korzystał z usług tej firmy i ewentualnie jakie ma opinie?
-
Borykam się nad wyborem drzwi do nowego mieszkania, w sumie chodzi o
3 sztuki. Podobają mi sie z porty w drewnianej okleinie, ale za tą
cenę (ok.1500 zł za sztukę) moge mieć dzrzwi sosnowe od stolarza
bejcowane kolorem jaki chcę. Tak więc cenowo wygląda sprawa podobnie
w związku z tym pytanie co będzie solidniejsze,trwalsze itd. Proszę
o porady bo słyszałam różne opinie, jedni mówią, że drewno może się
wypaczyć, no i że sosna jest miękka, co myślicie?
-
Jeżeli ktoś z szanownych forumowiczów jest użytkownikiem w/w prze zemnie drzwi
marki DELTA STAR , to proszę uprzejmie o opinię na temat tych drzwi.
Cena ich wynosi 690 zł + 120 zł koszty przesyłki kurierem. Razem jest to 810 zł.
Czy te drzwi warte są tej ceny???? Jak się sprawują? Jaka jest jakość wykonania?
Zapytuję o takie niuanse, bo to chinszczyzna, a wszyscy wiemy z czym sie
kojarzy wyrób made in china ;-)
Z góry dziękuję za wyrażenie na forum swoich opinii.