drzwi

(35 wyników)
  • dom na wykończeniu, dach grafitowy, okna duże, nie dzielone - białe, elewacja będzie koloru jasnego, pastelowego wrzosu, szukamy grafitowych drzwi wejściowych, jest masakrycznie ubogi wybór, wszędzie tylko brązy, brązy, brązy... od początku wiedzieliśmy, że nie chcemy tradycyjnych kolorów typu brązowy dach, okna, drzwi, ale nie wiedziałam, że tak ciężko jest z kolorami typu grafit, szary, zastanawiamy się nad drzwiami białymi - wyglądają pięknie ale jak będzie z utrzymaniem ich w cz...
  • Ja to tak trochę mono-tematycznie.... Chodzi o przedszkole.Oliwka już wstaje rano sama.Wszystko jest ok tz.ubiera sie i idzie bez płaczu i marudzenia.W szatni też ok ale jak otwieramy drzwi od sali to dupa zimna :(. Albo płacze,albo się chowa zamnie albo mnie łapie kurczowo i nie chce iść. Tłumacze jej,zachęcam i np.zawieramy układy że jak łądnie pójdzie na salę to np.pójdziemy po przedszkolu na lody,albo do biblioteki.Nic nie działa u was tez tak jest czy tylko moja taki marudek??Pani ją ...
  • jestem wkurzona na maxa pod koniec 2008 roku zamowilismy drzwi wewnetrzne zastanawialm sie nad plytowymi ale stwierdzilam ze drewno to drewno zamowilismy BIALE z mleczna szybka dzielone na 5 rownych czesci wazne bylo dla mnie to zeby byly BIALE a nie tylko bejcowane na bialo, chcialam bez przeswitow- po prostu malwoane na czysta biel jakos w marcu 2009 przywiezli........ i tak: 1. drzwi do wc zrobili lewe zmiast prawe i jeszcze facet mi wmawial ze tak pewnie chcialam a przeciez ...
  • Wiecie co... już od jakiegoś czasu mam nerwa z tego powodu. Zawsze tak jest, że jak mój synek w końcu uśnie to sie zaczyna... Dzwonią do drzwi jehowy, sprzedają ziemniaki albo jajka, babcia prosi o złotówkę. Do tego domofonem dzwonią że chcą ulotki roznieść, albo jakiś czas temu dzwonił jakiś chłopak żeby go wpuścić bo wyprowadza psa starszej pani, która nie może podnieść domofonu. Prosiłam kilka razy zeby do mnie więcej nie dzwonił, a on nadal swoje, w końcu go tak opierdzieliłam, że ...
  • jestem wściekla, a wlaściwie obezwladniona chamstwem. mieszkam na drugim pietrze, wózek od jakiegoś czasu zostawialam pod drzwiami. nikomu nie przeszkadzal. nie bylo nas 1.5 h, to musial zribić ktoś kto wiedzial, że nas nie ma (nie bylo naszego samochodu). mamy dwie menelskie rodzinki ale oczywiście jak pytalam to nikt nic nie widzial. kurcze prawie nowy wózek pluc nowy śpiworek, razem okolo 1000 zl. ide jutro na policje ale i tak wiem, ze nic to nie da. no ewentualnie to że jak go sob...
  • Ktore wybrac, z szybka czy bez? 1. www.delta.special.pl/index.php 2. www.delta.special.pl/index.php?view=premium (1wsze z prawej)
  • Poradźcie dziewczyny, pewnie różnie macie w mieszkaniach, a ja mam dylemat. Intensywnie poszukuje dla nas mieszkania, 3 pokojowego, po remoncie, w nowszym budownictwie, tzn.po 90tym roku. Dzieci dostaną po pokoju, my z m, w salonie i właśnie stąd moje pytanie czy nie będzie to uciążliwe, jeśli salon będzie razem z kuchnią? Widzę takie wady: dziecko chce iśc do kuchni, no to musi przejść przez salon, gdzie śpią rodzice, teraz pół biedy, ale za pare lat to może być problem;) ...
  • Czy Wasze dzieciaczki śpią w swoich pokojach? Pewnie tak. A czy zamykacie im na noc całkowicie drzwi, zostawiacie uchylone do nich i do siebie do sypialni, używacie elektronicznej niani? Jak robicie? U nas na razie nie ma drzwi w mieszkaniu i pomimo tego, że Młoda śpi u siebie, to nie oddziela nas żadna bariera drzwiowa, więc słyszę wszystko, co się u niej dzieje. Zastanawiam się, jak to będzie, gdy w końcu wstawimy drzwi.
  • Dziewczyy,moze to ze mnie tylko taka gapa.ale nigdy nie zabezpieczalam drzwi w aucie po stronie malucha .wydawalo mi sie ze nie dosiega do klamki.a wczoraj "niespodziaka".mlody otworzyl drzwi po swojej stroie podczas jazdy.na szczescie nie jechalam szyko i obok nie bylo zadego auta.niby byl zapiety w foteliku,ale i tak stres przezylam..
  • Byliśmy dziś w Krakowie, chciałam pokazać dzieciom Muzeum Przyrodnicze na Sebastiana, a tu zonk - jakaś dziwna karteczka na drzwiach - muzeum nieczynne do odwołania. Na stronie internetowej sprawdzam teraz, to samo. Pisałaś kiedyś, że chętnie tam chodzicie - wiesz może, o co chodzi? Kiedy muzeum będzie znowu otwarte?
  • jaka jest reakcja Waszych dzieci kiedy wracacie do domu np. z pracy, czy Wasze dzieciaczki od razu rzucają Wam się na szyje, całują, przytulają?? napiszcie mi kochane jak to u Was wygląda, z góry dziękuję.
  • Winda się otwiera i mała zawsze sama wchodzi, wychodzi itp. Wczoraj wracaliśmy i oboje z mężem mieliśmy coś w ręku, ja otwieram drzwi kluczem, a tu z tyłu niepostrzeżenie Klarka znów idzie do windy w momencie kiedy zaczęły zamykać się drzwi. Uff, dobrze, że tylko głową uderzyła w te drzwi i nie była tam kilka sekund wcześniej. Mamy nauczkę....
  • Mam problem ze snem synka, jak go odstawilam od piersi to i spac ze mna nie umial,wiec nauczylam w lozeczku,bylo dobrze choc z jedna pobudka,teraz juz jest ich wiecej I czasen przez sen zaplacze,czy inne odglosy wydaje a ja z drugiego pokoju slysze i odrazu lece i wtedy syn sie wybudza jak mnie zauwazy czy poczuje. I mam pytanie czy zamykacie drzwi do dzieci jak spia? Czy wchodzicie (jak nie spicie) i sprawdzacie ,przykrywacie...? Maz zostawia drzwi otwarte a jak jest u Was?
  • i szuka picia,dzisiaj wstał poszedł do kuchni,podstawił sobie krzesełko do szafki,wlazł na nie i wola piecieeeee....i wtedy sie obudzilismy.No jakby sie nie wydarł to bym nic nie słyszała ze on baraszkuje po mieszkaniu.
  • zamawiam szafę typu komandor i nie wiem jakie drzwi zrobić. Będą trzy, kolor olcha, macie może w mieszkaniach taką szafę? jak wyglądają? myślałam żeby środkowe drzwi z lustrem ale to takie oklepane, nie mam pomysłu.
  • Dzisiaj definitywnie pożegnalam sie z panami od remontu. Remont zakonczony. Ile mial trwac? Dwa - gora trzy tygodnie. Ile potrwal? Prawie 2 m-ce;)! Ale koniec, finish - nareszcie.
  • Zabieramy się do planowania remontu (kapitalnego) w mieszkaniu, którego jeszcze do końca nie kupiliśmy :) Mieszkanie ma 65 m2 i do zrobienia jest tam dokładnie wszystko (dla lepszego zobrazowania - obecnie jest pcv na podłodze :) Nie znamy się zupełnie na cenach, takiego remontu nigdy nie robiliśmy, wiemy na tę chwilę że: robocizna - 18 tys parkiet (ok 50 m2) - ponad 8 tys okna i drzwi - ponad 14 tys czyli już wychodzi 40 tys. Ile my zabulimy? A może któraś z Was ma jakąś godną...
  • Ha! Były u nas przebrane dzieci po cukierki. Na szczęście mieliśmy całe pudełko żelek, więc sobie wyciągnęły trochę. :D Pierwszy raz spotykam się z czymś takim w Polsce, ale strasznie mnie to rozbawiło i w ogóle uważam, że to całkiem fajne. :) U was chodzą dzieciaki? :)
  • Porady kochane potrzebuje. Mam taką wnęke i kawalek ściany to sobie pomyślałam,ze mogloby się nadać na zabudowę jako garderoba dla Miśka + biblioteczka. Pytanie mam czy korzystałyście z takich firm i które są do polecenia. Za wszelkie popowiedzi co by się przydało w wewnątrz i czego unikac będę wdzieczna co by nie "pluć sobie potem w brodę " :))). Kolezanka podała mi namiary na faceta,który takie rzeczy robi. No i nie wiem firma lepsza czy konkretny osobnik? Podpowiedzcie dziewczyn...
  • mój mąż jak to typowy mężczyzna jest absolutnie jednozadaniowy, tzn. w całości skupia się na czynności, którą właśnie wykonuje i reszta go nie interesuje. Wczoraj naprawiał dzwonek przy drzwiach, ja myłam naczynia w kuchni, Basiula bawiła się w pokoju. Mężu trochę się nakręcił do mieszkania i z powrotem, w końcu zadowolony z udanej naprawy tryumfalnie zadzwonił, zamknął drzwi wejściowe i zaczął przeglądać gazetę. Mnie na szczęście coś tknęło i mówię: sprawdź co robi Basia bo coś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się