emerytury

(19 wyników)
  • Takie Emerytury na wiejskiej i plus dostają kase że są posłami www.tvn24.pl/maja-emeryture-i-biora-pieniadze-z-wiejskiej,268543,s.html
  • i to na dobrych posadach za duże pieniadze. Oni już mają z czego żyć, a co mają powiedzieć inni?!!!
  • Chlebowski twierdzi, że górnicy wykorzystali swą siłę i wymusili uchwalenie ustawy. Ustawa gwarantuje górnikom pełną emeryturę pomostową po 25 latach pracy pod ziemią. Cóż na to górnicza brać i ich potomkowie z czarnej perły Sudetów?
  • Ksiądz Julian Źrałko odchodzi na emeryturę. - hurrrrrrrrrra walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/456860,diecezja-swidnicka-zmiany-ksiezy-w-czerwcu,id,t.html
  • I tak trzymać !
  • Kto w Wałbrzychu zatrudni osobę po 50 roku życia, z wykształceniem humanistycznym? Śmieszą mnie obietnice że za 4 lata powstanie 3-5 tys. miejsc pracy. Dla kogo? Młodzież ucieka, zostają sami starsi. Czy oni pójdą do parków technologicznych do pracy i w jakim niby charakterze? Nie wierzę już w żadne "wałbrzyskie strategie" www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/polityka/walbrzyska-strategia/3430289
  • [b]Damy MFW między 20 a 45 mld zł – na ratowanie tonących gospodarek w strefie euro, głównie Włoch i Grecji.[/b] [b]Grecja [/b] Pensja minimum - 3,9 tys. zł Minimalna emerytura - 2,2 tys. zł Renta minimalna - 2,2 tys. zł (wypłacana 14 razy w roku) Becikowe - 4,4 tys. zł Dodatek za urodzenie dziecka - 50% dochodów matki przez 56 dni przed urodzeniem i 63 dni po narodzinach Minimalny zasiłek dla sieroty - 2 tys. zł Dodatek socjalny dla osób o niskich dochodach - 900 zł Wiek em...
  • W sytuacji, gdy prezydent Republiki Czeskiej Wacław Klaus podpisał traktat lizboński, który w związku z tym już 1 grudnia wejdzie w życie, w sytuacji, gdy głośne w ostatnich tygodniach afery zmierzają wyraźnie w stronę zakończenia wesołym oberkiem, a notowania Platformy Obywatelskiej są tak samo wysokie, jak poprzednio – możemy zająć się dzisiaj innymi sprawami, a mianowicie – ubezpieczeniami emerytalnymi. Pretekstem zaś jest pomysł pana ministra finansów Jacka Rostowskiego,...
  • Rządowe statystyki mówią, że średnia pensja w Polsce to ok. 3600 zł. To znaczy, że średnie składki emerytalne to 703,08 zł miesięcznie - procent Składki emerytalnej do ZUS jest stały, określony ustawowo. Liczba pracujących na koniec II kw. 2011 to 16.163 mln. Możecie te Dane sami zweryfikować przeglądając oficjalne strony rządowe, sięgając do oficjalnych statystyk GUS. Miłej zabawy. Ale co z Tego wynika?? BARDZO WIELE, a właściwie BARDZO DUŻO. Dużo czego?? PIENIĘDZY, oczywiście. Pomnóżcie urz...
  • gdzie(20)

gdzie donieść na kogos kto ma emeryture górnicza ponad 3tyś zł i pracuje na czarno w firmie ? gdzie to zgłosic do zusu czy to pip"u?
  • ZUS zabiera renty górnikom aby mieć na emerytury dla księży ! skandal !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=25221576
  • Może to irracjonalne, ale bardzo wierzę, że wygra ten konkurs.
  • Wielka prośba do emerytów rafalkosik.com/wp-content/files/dowcipy_rysunkowe/kosik_100705_450.jpg
  • Czym to się w ostatnich dniach nie ekscytowaliśmy? Najpierw były uroczyste obchody 20 rocznicy rozpoczęcia rozmów okrągłego stołu. Z tej okazji generał Jaruzelski znowu się nadymał, że podjął „suwerenną decyzję” o podzieleniu się władzą z lewicą laicką. Ciekawe, że nie wpadł na ten suwerenny pomysł w grudniu 1981 roku. Przecież już wtedy mógł podjąć taką suwerenną decyzję, zamiast wprowadzać stan wojenny. No tak, ale wtedy Leonid Breżniew na taką suwerenną decyzję by mu nie ...
  • Moje pytanie dotyczy skali powszechnej praktyki pracodawców czyli umówienia się na większą niż na umowie kwotę żeby nie płacić za pracownika większych składek. Pytam bo sam pracuję od lat w taki sposób, dostaję połowę normalnie - połowę "do ręki". Kiedyś nie można było znaleźć pracy - teraz to może nasze przyzwolenie na takie traktowanie? Jak uważacie? Mając żonę i dziecko - mogłem otrzymaćzwrot w tym roku z US - 1 700zł (1100 na dziecko i 600 że żona nie pracuje) Ale nie było z...
  • Witam,moze orientujecie sie,gdzie w Walbrzychu lub okolicach jest lekarz do ugadania.Za wszelkie informacje dziekuje.
  • potrzebuje lewe zwolnienie l4. jaki lekarz mi wystawi po zaplacie rzecz jasna? dziekuje..
  • Kto zapłaci za waszą emeryturkę?? Znów my?? Banda złodzieji...... nie trzeba było zostawac górnikiem- ja tez ide pod Sejm w dupie to mam...... chodzmy wszyscy moze my dostaniemy po 10 latach pracy 2500 emeryturki.
  • Obecnie jestem na emeryturze jednak jej wysokość skłoniła mnie do poszukiwania pracy. Jestem osobą energiczną z doświadczeniem w sprzedaży. Chętnię podejmę pracę np. jako ekspedientka. Proszę o kontakt pracodawców ma maila emerytka9@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się