Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      horoskopy

horoskopy

(24 wyniki)
    • kto uklada te horoskopy nigdy sie nie sprawdzaja.A moze ktos ulozy horoskop dla mnie urodzilam sie 09,050,73
    • Dzięki za ten horoskop, własnie przed chwilą dowiedziałam się , że dostałam pracę ! Najlepszy prezent na urodziny!
    • co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • a do dupy z takim horoskopem ja przeciez jeszcze nie mam dzieci!pomyslcie czasem o mlodszych paniach!
    • Kocham Cię mój horoskopie. Żebyś ty jeszcze chciał się sprawdzać ... i jeszcze jedno, nie martw się o mojego partnera ... samotny kołek w płocie ze mnie :)
    • niedokładnie opisujecie horoskopy i kłamiecie raz na 2 miesiące może trafisz czemu kłamiecie jedna filme wystepuje
    • wiadomo. bede chora. swieta wakacje urodziny itp zawsze jestem chora ;/ nie zebym wierzyla w horoskopy ale ten na pewno sie spelni ;/;/;/
    • Fajny horoskop
    • Hejka Ziomki! Ja w horoskopy wierzę. Jestem pospolitym ziomkiem i lubię grać w nogę! Podyskutujcie ze mną na ten temat. Pozdro poklikajcie ze mna na forum.
    • Fajnie
    • Siema ziomale! Ja tam w horoskopy nie wierzę ale tu chyba jest dużo prawdy. Ostatno jeżdżę na rowerze i straciłam to i owo... NARA! DRACULA
    • Fajny tem horoshop na m-c maj mogl by sie sprawdzic,ale zawsze pomarzyc mozna:)))
    • co ja mam robic jesli nie mam chlopaka ani nie pracyje ten horoskop jest to dupy
    • horoskop całkiem spoko. Lubię takie , w którym jest napisane ze w tym roku mi sie wszystko ułoży :-)
    • horoskop jest super ale moglo by w nim wiecej pisac
    • Jak ma się to wszystko spełnić no to suuuuper No z wyjątkiem tej płci przeciwnej.
    • Bardzo lubie horoskopy a w artykule Elzbiety dostrzegłam dokładnie to jaka jestem nie wiem z kąd to wiesz droga Elżbieto ale zaskoczyłaś mnie swoimi wiadomosciami.Chociaż nie są one długie i wyczerpujące ale w dwóch zdaniach trafiłaś w sam środek tarczy. Gratulacje Bea
    • Właśnie jestem po maturze. Mam zamiar cos zmienić. Naprawdę nie mam chłopaka ani pracy. Nielubię siedziec w domu.
    • Jak by tu było tak jak piszecie to by było spoko...Poczekam i zobacze..
    • no myślę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się