tiresias 20.08.03, 11:05 jedzie jedzie szam-bia-recz-ka zbiera zrzuty z grajdołecz-ka raz dwa trzy szambonurkiem będziesz Ty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: szam-biar-ka 20.08.03, 11:08 wrzucam śmieci i odpadki, chcę mieć umysł wszechmiar gładki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: szam-biar-ka 20.08.03, 11:09 Tire - jestem pełna podziwu dla Twego maksipowalenia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 dzieci bawiące się w piaskownicy ... 20.08.03, 11:12 ... i krzyczące: mamo, mamo, a on mi pokazał jęcyk ! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: dzieci bawiące się w piaskownicy ... 20.08.03, 11:16 mamo on mnie bije, zupa była za słona...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 uderz w stół ... 20.08.03, 11:19 ... a "dzieci" się znów odezwą ... I tak bez końca ... Bez ambicji ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: dzieci bawiące się w piaskownicy ... 20.08.03, 11:35 ka_27 napisał: > ... i krzyczące: > mamo, mamo, a on mi pokazał jęcyk ! co to jest jęcyk, że się zapytam dociekliwie, ja nie mam czegoś takiego, co się robi tym czymś, kcem wiedziec?...;) PS. no ale ja jestem dziewcyka, nieśmiała pzy tym...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: szam-biar-ka 20.08.03, 11:42 Tłuszcza w kupie jest silna, kopie, gryzie, zaraz kije bejsbolowe wyjmie i lać będzie... Taki tłumek, co stracił rozumek... Jeden prowokator, a inni za nim jak gęsi, co własnego zdania nie mają... Śnieżna kula sie toczy, po drodze wszystkie brudy zbierając... No skoro taka zabawa was rajcuje, to bawcie się, ale przestańcie czepiać się tych, co preferują inny rodzaj zabawy. Nikt wam nie każe bawić sie tak samo. Macie własne grajdołki, to tam sie taplajcie ....Jak się dostatecznie ubabrzecie, to dopiero pełnię szczęścia osiągniecie. Powodzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: szam-biar-ka 20.08.03, 11:45 no. udało się. szambiarka spełniła swoje zadanie i odjeżdża. pozdrawiam i żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: szam-biar-ka 20.08.03, 11:51 ŁMB (łomatkobosko), tylko nie pozegnanie z leonem, jak to bylo.. Zaopiekujcie sie Leonem? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: szam-biar-ka 20.08.03, 11:46 hyhy, cosiędzieje, cosiędzieje? szum słyszę, ale czarnych okularów nie chce mi się zdejmować.. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: szam-biar-ka 20.08.03, 12:03 zgodnie z tytułem wątku - szumszamba, szabadabada, szabadabada Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: szam-biar-ka 20.08.03, 12:04 właśnie rzec maiłam strumienia nieczystości (to był ten czykropek) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: szam-biar-ka 20.08.03, 12:05 e-e wezcie te trzykropki uprzatnijcie. niebezpieczne sa. poza kontrola. Odpowiedz Link Zgłoś