kina

(25 wyników)
  • Witam, jestem sympatyczna, mam 36 lat i nie mam z kim chodzic do kina :) Moze ktos ma ochote umowic sie na seans np w Muranowie? prosze o kontakt na czerri@gazeta.pl
  • po wczorajszym wieczorze spędzonym znowu w tym samym towarzystwie obiecałam sobie, że mój cel na te wakacje to poznać jak najwięcej nowych osób - to forum chyba się do tego idealnie nadaje:) mam 29 lat, jestem wysoka, wysportowana, zadbana, uśmiechnięta, może ktoś ma ochotę wybrać się ze mną w najbliższym czasie*: do kina na rower na spacer na kawę * niepotrzebne skreślić
  • a jeszcze lepsze te we własnym domu :). Pełno teraz w sieci tych iplexów, kinoplexów i innych plexów ale tam szitu na potęgę. Jeśli wyryjecie coś wartościowego to dajcie znać, co by czasu nie tracić i się nie przedzierać przez jakieś bezdenne badziewie pół wieczora. To może ja zainicjuję- bardzo mnie się podobała historia ta, o : kinoplex.gazeta.pl/filmy/2,110231,9445874,Droznik.html
  • polecacie coś? widział ktoś film "Gangster"?
  • z w-wy, najchętniej w wieku 35-42 lat, miłego, zrównowazonego, oo pogawędek, podróżowania i spędzania razem czasu
  • Bo ja dawno nie byłam. Nie za bardzo mam z kim (muszę jakąś koleżankę od męża wyciągnąć ;) Ale zastanawiam się na co iść. Oglądaliście coś godnego polecenia ostatnio w kinie :) A i czy chodzicie sami do kina, bo ja jakoś nie potrafię :)
  • już nawet wysłałam sms-a i dostałam kod co by mieć 2 bilety w cenie jednego...
  • Na "Australię",nie dośc że byłem sam to na dodatek siedziałem osobno w sali kinowej."Tłum" zaczynał się dwa rzedy wyżej.Ale porażka!
  • idziemy? nie idziemy? 16.30? czy 19.30? Żurek? czy Szyc? no bo nie wiem jak ustawiac sobie czas
  • no i byłam i widziałam IMAGINE piękny, wzruszający, plastyczny i mądry polecam :-) a ze staroci ZAKOCHANI WIDZĄ SŁONIE, kino skandynawskie robi na mnie zawsze wrażenie. A ten film jest zgrabnie opowiedzianą historią życia młodego faceta, potem już tego faceta i jego dziewczyny i ma happy end. Czasem taki śmiech przez łzy, czasem wzruszający po prostu. Bardzo mi się podobał :-)
  • Dla wprowadzenia równowagi dla innych tematów forumowych zapytuję szanowne grono: co można obecnie zobaczyc ciekawego w kinie?
  • Bo myśmy byli poszli na "Wesele w Sorrento" gorąco polecam, zwłaszcza w środku zimy - bo miłe to, nienachalne, ciepłe, widoczki ładne, bardzo włoskie, muzyka też [video]https://www.youtube.com/watch?v=zeWVzT4s2Kw;;zeWVzT4s2Kw;;http://i.ytimg.com/vi/zeWVzT4s2Kw/default.jpg;;That's Amore - Dean Martin (with lyrics)[/video]
  • podpowiedzcie coś. prosi.
  • może jakiś forumowy spocik? www.filmweb.pl/film/Raj%3A+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2012-523829 ja mogę jak wrócę po 18tym września jakby co ;)
  • ...widzieliście ostatnio coś ciekawego, godnego polecenia?
  • jak w temacie. macie jakąś propozycję?
  • do teatru ? I co polecacie we stolicy ?
  • Kino.....(16)

Przed chwilą wróciłem. Ostatnio ten temat zaniedbałem więc postanowiłem nadrobić. Niestety.....nie przewidziałem że doznam tak intensywnego poczucia totalnej samotności w tłumie. Świadomości, że jest się chyba jedyną osobą która do sporego multipleksu przyszła sama. Poczucia że jest się zupełnym outsiderem. Na mnie nikt nie czekał, a ja nie czekałem na nikogo. Nawet po wyjściu z kina, czekając już na autobus, tylko ja byłem na przystanku, zupełnie jakbym miał zamiar udać się w kierunku...
  • Kto ma ochotę wybrać się jutro po południu ze mną na coś fajnego do kina? W W-wie? Mam pociąg powrotny o 21 z minutami.
  • i kurde musze sie podzielić obserwacją. wiem wyjde na sknere ale uważam, że przesadą jest żeby płacić za dwa bilety (w tym jeden ulgowy) 59zł. (dziciak chce popcorn z jakimś durnym kubkiem -dodatkowe 20zł). coś tu jest kurde nie tak. jak te biedne ludzie mają chodzić do kina -toż to sie robi ekskluzywna rozwywka. Weź człowieku miej żone i dwoje dzieci. A film to Shrek 3D -nie polecam (choć młody był raczej uchachany). a ta cała technologia 3D to lipa jest -oczy i głowa boli. że nie wspomnę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się