kina

(47 wyników)
  • Ludzie, co im tam w tym kinie odbiło z tym filmem Pazury WEEKEND ?????? Dzisiaj wieczorem poszliśmy z chłopakiem a tu takie rozczarowanie - w ofercie film... WEEKEND o 20:15, 20:45 i 21:30. To częściej niż kursy czwórki w sobotę! No i co - trzeba było na coś się zdecydować, więc... wybraliśmy WEEKEND. A film wcale nie rewelacyjny, średni nawet. To się Pazura nie postarał i kino też.
  • Czy podoba się wam nazwa IMPERIAL? Taką może mieć multipleks max filmu. Głosowanie trwa a imperial ma szansę. ratujmy dobre imię kina. www.maxfilm.com.pl/index.php
  • www.siedlce.pl/aktual/aktual.php Jak można takie zdjęcia wstawiać? Czy, to kino faktycznie jest takie pogięte?
  • Jestem mamusią uziemioną z dwoma bąkami na obrzeżach Siedlec. No i nie wiem co teraz jest w kinach:D Może ktoś z Państwa mógłby zerknąć co teraz leci??? Marzy mi się mutli baby kino!!!
  • Panie Dobijański, czy nie wystarcza już Panu słupów i wrednych ataków na rodzinę Pana Kudelskiego? Że zwiastuje Pan nawet horrory w siedleckim kinie?
  • Nie przebierając w słowach....co za debilizm! Kto wydał takie pozwolenie kto o tym zdecydował? Na II pietrze novego kina zagnieździła się filia urzędu marszałkowskiego! Ludzie czy ktos zgłupiał do reszty? Przecież tez obiekt powinien być przeznaczony na rozrywkę Powinny tam powstac bary kawiarnie i inne obiekty rozrywkowe. Co za pajac zdecydowal o tym ze będzie sie mieścił urzad? Jestem naprawdę oburzona.
  • chyba niewielu jest tak odważnych.. www.spin.siedlce.pl/2010/02/10/rzad-10-miejsce-13-oswiadczyny-przed-avatarem/
  • Treść zamieszczona przez firmę AMB Group Polska. Czy ktoś coś wie na ten temat? [i]AMB Group Polska przystępuje do budowy w segmencie projektów komercyjnych. Spółka nabyła w grudniu 2007 r. grunt przy ul. Starowiejskiej w Siedlcach z zamiarem wybudowania Galerii handlowo- usługowej o łącznej powierzchni nadziemnej około 6300 m² z garażem podziemnym projektowanym na ok. 95 miejsc. Planowana inwestycja będzie sąsiadowała z kompleksem kinowym Nove Kino wybudowanym przez oper...
  • w naszych kinach w marcu: Sojusz: Lucky Lucke, "Miłość na żądanie", "Melinda i Melinda" (nowy Woody Allen), "W stronę morza", "Aviator", "Nikotyna" (Dobre Kino), "Zło", "Dom z piasku i mgły" Centrum: "Blade", "Zatańcz ze mną", "Lemony Snicket: seria Niefortunnych Zdarzeń", "Bardzo długie zaręczyny", ponownie "Pasja" (Wielki Tydzień), może "Ray", moze "Bliżej"... wyczekiwani "Kontrolerzy" - w kwietniu w "Centrum"
  • ... W CO JEST GRANE, WPISUJCIE NA FORUM O PORTALU !!!!!!!!! FRONT NA RZECZ RAPARTUARÓW KIN W SIEDLCACH !!!!!!
  • Może ktoś wybiera się dziś na oszukać przeznaczenie 4 3D na 21 dziś ? Szukamy chętnych 6 osób do grupy to bylo by taniej :)
  • Hobbit(5)

Może ktoś będzie wiedział: czy w naszym kinie jest przewidywany Hobbit z dubbingiem? Ja osobiście nie lubię, ale zastanawiam się, czy nie zabrać dziecka, które raczej za napisami nie nadąży.
  • Zdołowało mnie i chyba nie tylko mnie, jak zobaczyłam, że nie można już kupić karnetów na 4 wejścia za 60 zł, to była super okazja dla ludzi, którzy chodzą do kina w kilka osób albo często tam bywają sami! Skąd taka dziwna decyzja? Za mało pieniędzy w kasie kina? Dla mnie porażka i strzał w kolano, bo nie pomoże to napewno temu kinu.
  • Budowa kina Maxfilmu przy ulicy Okrzei w Wawie [dawne kino Praha] ruszyła 2 m-ce temu. A w Siedlcach?! Budowa miała się zacząć w pażdzierniku z tego co jestem zorientowany. Sprawa przepadła tak jak inne inwestycje czy też została przełożona w czasie?
  • Bardzo nie podoba mi się co to kino wyprawia... Kilka przykładów: Dzieci do lat 3 mają wejście na film za darmo ALE na 3D nie dostaną okularów!! Nie podzielą porcji popcornu, który tani nie jest BTW do dwóch pudełek. Chociaż zdecydowanie widać, że ktoś jest młody i na pewno uczniem jest, nie sprzedadzą ulgowego biletu bez legitymacji. Bilety są drogie, nie powinni tak oszczędzać. Bo dla mnie to aż jest nieprzyjemne. Spotkało was coś takiego?
  • nawiązując do znanej rubryki w jednym z papierowych nośników informacji pragnę zapoczątkować nową tradycję. Relacja z placu budowy multikina. Start. 21.03.07 dzień pierwszy. Kalendarzowy początek wiosny. Rozpoczynają się praca przy - niemniej słynnym niż czołg w Wiśniewie - siedleckim multikinie. Jak to zwykle bywa na początku odgrodzili się. Ogrodzili się ale furtka jest. Wielkie blachy zasłaniają teren, gdzie jeszcze do niedawna rozbrzmiewała muzyka, złoty napój spożywali ...
  • W kinie Sojusz rusza comiesięczna akcja "Dobre Kino"; tak jak podczas poprzednich pokazów postaramy się pokazać co obecnie ciekawego w kinie światowym a czego w naszych kinach nie uświadczycie na codzień (obejrzeliśmy już m.in. "Księżniczkę i Wojownika" Toma Tykwera, film "Eksperyment", "Głośniej od bomb" Przemka Wojcieszka czy Wieczór Krótkich Metraży)Zapraszam serdecznie, w najbliższy wtorek (16.09) o godzinie 19:00 pokażemy film "W poniedziałek rano". Cena biletu - jedyna 5 zł...
  • Pewnie pytanie do filmmix ale moze ktos inny sie na tym zna. Czy ograniczenia w kinach sa jedynie informacyjne czy usankcjoniowane prawnie?. Pytam bo wczoraj ze swoją i nie swoją gawiedzią powędrowałem na Gwiezdne Wojny III (juz za stary jestem na takie filmy :) ) i w kinie ok 70% to były dzieci które na 100% nie przekraczały zadeklarowanego wieku 12 lat. Widząc realistyczne sceny palącego się zywcem Anakina (Darth Vader) zastanawiałem sie nad tym jak to sie dzieje ze dzieci w wieku 5-6...
  • ... leci film "Dlaczego nie?"
  • Witam. Wybrałem się dzisiaj z ośmio-letnim siostrzeńcem do naszego kina. Jesteśmy przy kasie, zamawiam dwa bileciki, jeden ulgowy rzecz jasna... Pani prosi nas o legitymacje chłopca. Pytam, po co przecież widać, że to uczeń. Pani na to, że dowodem na to, że ktoś jest uczniem jest legitymacja. Pytam więc, czy nie wie, że każde dziecko ma obowiązek uczęszczać do szkoły. Pani tłumaczy, że decyzją dyrekcji, od niedawna, bez legitymacji nie sprzedają biletów ulgowych. Czy to nie cw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się