kina

(25 wyników)
  • czynne, nieczynne? na stopklatce napisali, że zamknięte, ale jak czasem przejeżdżam obok kina to afisze się zmieniają. więc jak to jest?
  • www.walbrzych.info/pl/wiadomosci,Polecamy,15570,w-piatek-taniej-do-kina.html
  • Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego w naszych "pięknych" Wałbrzyskich kinach wszelkie nowości kinowo trafiają po miesiącu albo i lepiej od premiery ? Oby wreszcie otworzyli Cinema city wtedy wszystkie filmy będą szybciej :)
  • witam. czy wie ktos moze czy mamy w walbrzychu jakies kino z systemem przynajmniej 5.1? jak tak to ktore? dzieki za odpowiedz :)
  • Zapraszamy z kolegą na przedValentynkowy wypad do Wrocka do kina , dwie koleżanki, oczywiście nie mężatki hehe. Zainteresowane dziewczyny piszcie na yoshixx@tlen.pl , tam dopieścimy szczegóły ;)
  • Byłem kolejny raz w naszym prowincjonalnym kinie - tym razem Piaskowa Góra. Zawsze to samo. Na sali 5 osób. Dwie gadają głośno 2 godziny. Nie mogli pójść do knapki? Dziewczę przede mną pisze SMS przez cały film, świecąc mi w oczy niebieskim ekranem komórki - cholery mozna dostać. Brudno. Zaduch. Czy w tym mieście kino ginie? Czy naprawdę muszę jeździć do Wrocka na każdy film?
  • Wkurza mnie to, że na premiery w naszych kinach czekamy miesiącami. Do Wrocławia jest raptem 80 km, a już możemy zobaczyć premiery takich filmów jak chociażby: Omen, Silent Hill, Posejdon itd. A co leci np. w kinie na Piaskowej Górze? Np. film "zejście", który śmiało możemy sobie oglądnąć z pobliskiej wypożyczalni. Czy tak ciężko jest wykupić film w czasie premiery? Czy trzeba za to zapłacić kosmiczną kwotę i nasze kina nie stać na takie pieniądze, więc czekają z późniejszym termin...
  • Czy jeszcze jakies przetrwaly? Pamietam: GDK, Polonie, Apollo, Barborke, Zorze...
  • Co sądzicie o pozostawionych w stan agonii i katastrofy budowlanej szkół: nr.16 na Rusinowej, nr.11 i 18 na Szczawienku, Kina Oaza na Nowym Mieście, Kina Kolejarz na ul. Niepodległości, Kina GDK, budynku po byłym Separatorze,Halach dawnej zajezdni MPK na Wrocławskiej,budynku po oddziale dermatologii na Czerwonego Krzyża i wreszcie kompleksu szpitala na Gaju. O tym się nic nie mówi,ale o drogach jakichś gdzie położono 20 mb asfaltu, aqaparku, czy niby galeriach handlowych to trą...
  • Czy wiecie co powstaje za Kinem Zorza jadąc w stronę Szczawna po prawej stornie?
  • [b]Temat jest prosty a mianowicie w nowym kinie Cinema City już prawie nie ma co oglądać , nic nowego się nie ukazuje w porównaniu do Wrocławskich KIN :) porażka znowu na styl Apollo i Zorza ??? To repertuar który ciągnie się cały czas nie zmieniony jak flaki z olejem ... >>> " www.cinema-city.pl/index.php?module=movie&action=repertoire " <<< Gdzie w w innych kinach co tydzień potrafi zmienić się wystrój granych filmów. Nawet kino cofa się w tył , czyżby przekład ...
  • Odradzam ten zakład. Byłam klientką kilka miesięcy. Na początku jako nowy klient było wszystko ok-tipsiki ślicznie i dokładnie zrobione. Jednak od jakiegoś czasu szefowa wpadła w rutynę i byle tylko szybko i następna. Nie ma czasu aby się zastanowić nad zdobieniem,usługa po wykonaniu wygląda niezbyt fajnie : niedopiłowane boki, pod warstwą żelu grudki, bąbelki.Zrezygnowałam jak większość innych klientek ,ponieważ tak jak opisałam usługa wykonywana jest na tzw. aby było. Jakość produktów...
  • Zarząd spółki Cinema City International N.V. ("Spółka") informuje, że Cinema City Poland Sp z o.o., spółka całkowicie zależna Spółki, utworzona i działająca zgodnie z prawem polskim, zawarła umowę najmu ze spółką Guava Sp z o.o., utworzoną i działającą pod prawem polskim. Na podstawie ww. umowy najmu Cinema City Poland Sp z o.o. będzie najmowała powierzchnię w centrum handlowym Galeria Victora wybudowanym przez Guava Sp z o.o. w Wałbrzychu. Wałbrzych ma 120 tys mieszkańców. ...
  • Wiecie może za ile będą bilety w dzień otwarcia w Cinema City? Szukałam na stronie internetowej cinema city ale nic tam nie ma.
  • Mam już dość tej polityki wokół nas. My się spalamy, kłócimy, a tam na górze, czytaj w UM, chyba już dawno karty rozdane. Marzy mi się dobre kino, z dużą salą, a przede wszystkim dźwiękiem przestrzennym i wygodnymi fotelami. Nie wiecie, czy któryś z kandydatów ubiegających się o mój głos, mógłby mi coś takiego,w ramach kiełbasy wyborczej, obiecać? Mam nadzieję, że takie kino powstanie szybciej, aniżeli chociażby centrum sportowe przy ulicy Ratuszowej. Pozwoliłem sobie na szczyptę ...
  • czesc - pytanie jak w temacie, mozecie podac jakies namiary na loty lotnia niedaleko walbrzycha? najlepiej jakies gorskie okolice :) jesli ktos wie to rowniez koszt takiej imprezki. pozdr
  • Witam. Widziałem na stronie www.google.pl/movies? hl=pl&near=wa%C5%82brzych&dq=kino+wa%C5%82brzych&q=Shrek+Forever&sa=X&e i=mCg7TK78AqaWONyl1YoK&ved=0CBgQwAMoAg , że w Wałbrzychu emitowany jest film Shrek Forever. Jest on reklamowany jako film '3D', czyli na czas seansu dostaje się "okulary 3D". Czy w kinie Apollo też tak jest, czy po prostu film jest wyświetlany jak każdy inny (dwuwymiarowy)?? proszę o odpowiedzi.
  • Jak to możliwe, że bilety do kina we Wrocławiu i Wałbrzychu kosztują tyle samo? www.walbrzych.info/dane/img/2010/10/246.jpg Normalny bilety na film 3d w weekend to 28zł... Jak często będziecie się tam wybierać ze swoimi rodzinami/dziewczynami/chłopakami? Wychodzi na to, że wyjście dwóch osób plus cola i popcorn to 100 zł w plecy, trochę słabo jak na wałbrzyskie płace.
  • ktos wie gdzie i jakie ceny??? wydaje mi sie, ze jest cos kolo kina, ale nie jestem pewna, a nie chce isc na darmo, bo jestem chora. siedze na zwolnieniu i chetnie bym jakis film obejrzala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się