kina

(26 wyników)
  • Nie spotkałem jak żyję tak niskiej kultury jak wczoraj w naszym kinie Łydynia. Byłem na filmie "Baby są jakieś inne" i zastanawiałem się gdzie są służby porządkowe, które wypraszałyby osoby nie potrafiące się odpowiednio zachować. Prostacy nie wyłączają dźwięków w telefonach , każdy rozmawia , szeleści , a dodatkowo jakiś zaściankowy kretyn strzelał laserem po ekranie. Rozumiem ,że film mógł się nie podobać i znudził kilka osób , bowiem wyszli nie wytrzymując do końca ,ale jeden z drugim bur...
  • "Od 23 lipca do 27 sierpnia 2012 Kino Łydynia będzie nieczynne. W tym czasie prowadzone będą prace modernizacyjne. Jak nas poinformowała dyrektor Teresa Kaczorowska, kino będzie przystosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych, wprowadzony zostanie również sprzęt, który pozwoli na emisję filmów 3D." O planach inwestycyjnych przeczytasz w rozmowie z Teresą Kaczorowską www.ciechanowonline.pl/news/view/3739.html Mam nadzieję, że Pani Teresa również przyśpieszy repertuary filmowe. Bo np nie...
  • witam Jak w temacie.. Kiedy w naszym kinie można spodziewać sie filmu 'Listy do m" i "wyjazd integracyjny" , jezeli premiera tych filmów przypada teraz?? Dzięki za odpowiedz ludzi zorientowanych Pzdr
  • Zawsze zastanawia mnie, dlaczego ciechanowskie kino ma tak słaby repertuar. Rozumiem, że produkcje typu "Zmierzch" (nie wiedzieć, czemu) przyciągają nastoletnią publiczność, ale czy trzeba im poświęcać wszystkie seanse w ciągu kilku dni? Poza tym martwi mnie sam dobór filmów. Czy ciechanowianie nie zasługują na to, by móc wybrać się na seans z nieco wyższej półki? Jest tyle interesujących produkcji kina europejskiego, nawet goszczący obecnie na ekranach "Bracia" produkcji USA maj...
  • 17 CZERWCA 2013 o godz.17:00 W KINIE LYDYNIA BEDZIE WYSWIETLONY FILM O PIORUNIE. PO FILMIE MA BYC SPOTKANIE Z PIORUNEM. Informacja z portalu eciechanow.pl
  • W jakiej cenie bilet? I czy nie będzie takiej lipi jak z Nocą Halloween...
  • byłem w sobotę o 17ej na hobbicie, frekwencja dopisała i tu ku mojemu zdziwieniu zrobił się problem, cała masa buraków wyjęła chipsy i niemiłosiernie szeleszcząc zaczęła je wpie...ać, ludzie, całe kino słuchało tego syfu. takiego buractwa w kinie nigdzie nie widziałem. na następną część jadę do imaxu lub cinema,bo tego szeleszczenia i wyziewu papryki, sera, czy zielonej cebulki nie chcę więcej doświadczyć. WSTYD!!!
  • PROJEKCJE FILMÓW HISZPAŃSKICH W CIECHANOWIE! NIE MOŻESZ TEGO PRZEGAPIĆ! Już niebawem Festiwal Młodych w Ciechanowie – wydarzenie, które upływać będzie w hiszpańskich rytmach i pozwoli nam wczuć się w atmosferę przyszłorocznych Światowych Dni Młodzieży w Madrycie. Jednakże jeszcze przed Festiwalem proponujemy Wam wyjątkowe preludium. W ramach ogólnopolskiego Tygodnia Kultury Hiszpańskiej, specjalnie dla Was organizujemy projekcje filmów hiszpańskich w ciechanowskim Kinie Łydynia....
  • Czy może ktoś orientuje się czy bd organizowane halloween w naszym kinie? Niestety na stronie niczego nie wyczytałam ;/
  • Kino Łydynia zaprasza 31 grudnia na "Sylwester w kinie". W programie 3 filmy: SATURNO CONTRO / pokaz przedpremierowy /, TESTOSTERON i ZłOTY KOMPAS. bilety: do 26.XII -30zł, od 27.XII -40zł. / szampan, owoce, ciasta w cenie biletu /. ZAPRASZAMY
  • Czy w kinie ciechanowskim Hobbit jest z napisami czy z dubbingiem/lektorem?
  • był ktos z was czy warto? wystrój nowy? na walentynki z kobietą zna ktos z was co grają w niedziele
  • Wzorem ubiegłego roku planujemy organizację wieczoru sylwestrowego w kinie. Prosimy o propozycję tytułów filmów na tę okazję!!! Dziękujemy
  • Niedługo ma być wyświetlana szósta część Harrego Pottera,ale oczywiście u nas w Ciechanowie nikt z pracujących w ckisz nie zadbał o to zeby można go było obejrzeć i u nas.A na dodatek nie wiadomo kiedy go puszczą u nas bo na sierpień planują remont.Nie każdy może sobie pojechać do Wawy i obejrzeć.
  • ...ciekawe czy można by wyremontować kino ,,Łydynia''? Mam propozycję -,,Kulturalny człowieku''- może chciałbyś mieć stałą rezerwację miejsca /fotela/ w sali kina ze swoją imienną tabliczką , a może Firma - fotel ze stałą reklamą - a może własny reklamowy cały rząd foteli? ...ciekawe? pozdrawiam i zapraszam
  • Witam! w repertuarze Kina zauwazylem Piłe 3D. Jak wyglada ten film w naszym kinie? ogladal ktos z was juz tu 3d? poprostu zwykle okulary czerwono niebieskie? czy moze lepsza technologia i efekty sa porządniejsze?
  • Miasto Ciechanów nie jest jeszcze takie najbrzydsze jakim mogłoby być, gdyby pewna specyficzna grupka mieszkańców wygrała wybory i przez 20 lat rządziła tym miastem. Ta specyficzna grupka to mieszkańcy blokowisk czyli miejski lumpenploretariat mieszkający na parterze. Osób mieszkających na parterze jest dość dużo,ale tylko 25-35 rodzin ma fobie na pewnym punkcie na całej Aleksandrówce. Ich poczucie estetyki i dobrego smaku to wstyd dla tego miasta. Ich poczucie bezkarności i pewności...
  • wątki(4)

Jakież ambitne wątki zamieszczają Ciechanowianie na tym blogu. Co klasa, to klasa....brawo
  • Witam. Otóż interesuje mnie jedna rzecz. Czy ktoś może wie, czy możliwe jest w kinie Łydynia zorganizowanie seansu filmu niejako "na zamówienie"? Takiego zarezerwowanego dla dwóch osób, na daną godzinę, na przykład wieczorem. Czy byłoby to też drogie? Wiem, że czasem na seansach filmów są 2-3 osoby i nikt nie robi specjalnych problemów, więc pytam. Chciałam zorganizować niespodziankę dla bliskiej mi osoby, dlatego pytam ;) Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • czy w Ciechanowie przydaloby sie nowe KINO?? czy ludzie obecnie w ogole chodza na filmy do naszego lokalnego kina Lydynia??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się