kina

(29 wyników)
  • Witam, jestem sympatyczna, mam 36 lat i nie mam z kim chodzic do kina Moze ktos ma ochote umowic sie na seans np w Muranowie? prosze o kontakt na czerri@gazeta.pl
  • ;-( mi jakos głupio tak......
  • Pamiętacie piosenkę Kai Groniec? Samotni nie chodzą do kina Samotność ich w kinie zawstydza I szkoda im łez, by na filmie wzruszyć się Samotni przez wiosnę przeklęci Chroniczną tęsknotą dotknięci Nieważne, czy maj, czy październik Patrzą w dal A gdy noc nadejdzie Taki sen im się śni On jest w nim wymarzonym księciem Ona królewną zaklętą Samotni nie chodzą do kina Bo wstyd prosić o jedne bilet I gdy seans trwa Wśród beztroskich siedzieć par Samotni nie chodzą do k...
  • Wracam do tematu, ktory sie jakos rozplynal ... Proponuje wspolny wypad do kina, ciekawych filmow w najblizszych tygodniach bedzie multum, na pewno cos wspolnie wybierzemy. Proponuje nastepny tydzien. Kto chetny ?
  • mam zaproszenie do kina na dziś na "Królestwo niebieskie" na godz. 20. do atlantica. zapraszę jedną osobę, ale pod warunkiem, że: 1. przyjedzie po mnie samochodem na bielany odpowiednio wcześniej 2. zawiezie do kina 3. obejrzy ze mną film 4. po kinie pójdzie na kawę albo co innego celem podyskutowania o filmie lub innych rzeczach 5. odwiezie do domu i pożyczy dobrych snów czy jest ktoś chętny? wiek i płęć nie mają znaczenia. na zgłoszenia czekam do godz. 15. chciałoby się dod...
  • film o 20:30 w cinema city promenada pokaz przedpremierowy kurcze musze sprawdzic jak sie tam dostac :|
  • ....polecam -Marzyciel'a- z J.Deepem,D.Hoffmanem i K.Winslet,film rewelacja. Miłego weekendu i takiegoż samego oglądania:-) Pzdr. Jumar
  • Warszawa, godz 18 w kinie Silver Screen Pulawska na film Shrek 3
  • gdzies po lewej stronie wisly mam 29 lat:-)
  • Niektorzy na przyklad zeby sie umawiac na sobote, inny zeby popisac smsy, a inni zeby sie nudzic na filmie, na ktorym znalezli sie chyba przypadkowo.. Sa ludzie, ktorzy nie powinni chodzic na filmy inne niz Lara Croft czy inne pokazowki.
  • jak w tamacie!!! wrrr
  • Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze... Niniejszym oświadczam, że niespodziewanie koncert zespołu Happysad, Radio Bagdad i Hurt okazał sie być bardzo udany :)) Cała sala skacze z nami, a na suficie skrapla sie diabli wiedzą co i kapie potem na rozgrzany tłum :P Przypomniały mi się lata młodości i stare dobre koncerty Kultu w trójmiejskiej Kwadratowej... ehh... :))
  • a tu nie ma z kim :((( To se chyba sam pójdę nie ?
  • www.multikino.pl/aktualnosci,pokaz,615.html "GRAMY W SINGLE! Reguły gry: Kup bilet Panie otrzymują miejsca parzyste Panowie miejsca nieparzyste wszyscy wchodzą na salę ;-) siadamy zerkamy w prawo.. zerkamy w lewo mhmm… uśmiechamy się do siebie i zawieramy znajomość… c.d.n.d.w. (czytaj: ciąg dalszy należy do Was) the end (życzymy wyłącznie happy endów)" i co Wy na to moi mili? Mnie się pomysł podoba, choć nie ukrywam, że staram się chodzić do kina...przed połu...
  • Właśnie...jak to jest z Wami i z chodzeniem do kina? Bo ta sprawa właściwie zawsze mnie ciekawiła. Sam ogromnie często chodze samotnie do kina i uważam, że jest to świetny sposób spędzenia wolnego czasu i szansa na uważne oglądnięcie filmu. Nawet jeżeli jestem w związku chadzam samotnie do kina. A Wy? Wiem, że nie jest to takie oczywiste z powodu opinii mojej dawnej i niespełnionej miłości. Stwierdziła ona bowiem z oburzeniem, że samotne chadzanie do kina jest ogromnym niepo...
  • kina... ale samej mi się nie chce ;(
  • w ponidzialek po raz pierwszy w życiu pójdę sama do kina, a co?! Jakby ktoś mial ochotę się przylączyć to byloby milo, a jeśli nie to i tak pójdę i w końcu zobaczę...Kod :-).
  • Może części z Was nie jest to przeżycie obce - ale dla mnie to był ekscytujący pierwszy raz! Byłam dziś w kinie na "Bezdrożach". Seans był TYLKO DLA MNIE :)))) Reeeweelacja ;))) Tak sobie pomyślałam, że w ciepły letni dzień, w zwiewnej sukience, z miłym towarzyszem u boku... mogłoby być jeszcze bardziej ekscytująco :))) na szczęście mamy zimę a do lata ładnych parę miesięcy hi hi hi ;P
  • Macie może pomysł, co zrobić z zupełnie pustym wieczorem w Poznaniu? Tylko nie proponujcie netu i TV - tego już mam dosyć. Książek takoż. Towarzystwo kocie już też mi nie wystarcza. Może ktoś w Poznaniu ma również pusty, niezagospodarowany wieczór dziś?
  • Nic dziwnego, że tylu singli w tym kraju ! Wszyscy podchodzą z takim namaszczeniem do siebie, że porcelanowe jaja to mało. Ludzie !!!??? Internet to nie forum światowe na temat kryzysu globalnego ! Nie bierzcie wszystkiego tak siermiężnie-dosłownie. Po wpisie o samotnym wypadzie do kina okazuję się, ze mam kłopoty nie tylko z byciem singlem, ale prawie psychiczne....ajajaj...dobrze, że zostałą mi wiara w ludzi z "jajami"...gdzieś jeszcze się ukrywają. hawk ! rzekłam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się