Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      kina

kina

(32 wyniki)
    • cimno, zimno, śnieżyca jak cholera..... wydarzenie roku, bo do kina nie chadzam często.... z moim osobistym idę....na 20.20..:/ czy mogę wziąć podusię i kołderkę???? bo oczywiście spac mi się chce jak cholera, bo w wolną sobotę to trzeba się obudzić o 5.50..... jak by innej normalnej pory nie było.....kawę wypiłam ale nic to nie dało.....
    • Byłam dzis pierwszy raz na czyms takim i bardzo mi sie podobało. Polecam. Ja obejrzałam sobie film a maly pobawił sie po ekranem z innymi dziecmi. Super pomysł i dobre wyjscie dla rodziców, którzy chca isc do kina a nie maja co zrobic z dzieciaczkiem.
    • usiedzi? wytrzyma? brać coś do jedzenia, picia? To będzie jej pierwsza wyprawa do kina, kupiłam bilety na Disney'a ciekawa jestem czy da radę :)
    • Poszłybyście? :> Korci mnie, żeby wybrać się do kina na Galerianki. Z tego co widzę, jutro ostatni dzień grają je w lubelskim cinema city (mogę się mylić). Znajomi mają poplanowane wieczory ;)
    • takie mnie naszło pytanie po dzisiejszej "wizycie". Ja uwielbiam, staramy się chodzić minimum dwa razy na miesiąc, choc czasem nie ma na co ;-) A większość naszych znajomych nie chodzi wcale lub raz na rok. Twierdzą, ze żal im kasy. Mnie też żal, ale kurcze, przyjemnośći trzeba mieć przecież, a dvd to jednak nie to samo. Ja w kinie odrywam się od rzeczywistości, przenoszę w ten świat filmu i jest mi taaak dobrze. No chyba, ze idę na jakąs kichę, wtedy tez myślę wyłącznie o strac...
    • Po raz pierwszy od, hmmmm... pół roku mam taką okazję. Ależ się cieszę! Tyle że teraz nie wiem, co wybrać - 2012? Surogatów? A może Paranormal Activity? Lubię klimaty SF i chcę iść na coś, co warto obejrzeć właśnie w kinie, czyli żeby było wciągające i miało dobre efekty specjalne. Mało ambitne wymagania, wiem, ale chcę się po prostu rozerwać :) Dajcie proszę jakieś opinie albo rzućcie innym tytułem :)
    • Na to: www.filmweb.pl/f463328/Bez+mojej+zgody,2009 Polecam bardzo! Piękny, wzruszający, głęboki film. Świetnie zagrane role. Jak do tej pory najlepszy film tego roku. Ale uwaga! Mega smutny!! Spłakałam sie jak bóbr - przynajmniej 2 lub 3 razy, a końcówka powaliła mnie na łopatki. Nie mogłam sie opanować, tak ryczałam ;( I nie tylko ja. W całym kinie słychać było pociągania nosem. Film bardzo daje do myślenia.
    • idę dzisiaj na Avatar:)na na na na mam wychodne razem z mężem;)najlepsze jest to,że on się niczego nie domyśla,bo wie,że idziemy ze znajomymi mmieszkanie oglądać;););)Jeszcze 45minut...
    • Kto ma ochotę ze mną iść? Poszłabym z mężem, ale nie mam z kim dziecka zostawić. Njbliższe koleżanki na to nie chcą. Więc szukam chętnych, nim zdecyduję iść sama :) Ktoś ma ochotę? Najlepiej w weekend w Warszawie.
    • Chyba zabiorę dzisiaj młodego, da się toto obejrzeć? Czy to kolejna durna bajka z debilnymi tekstami? Dzieciak ma 3,5 więc wypada żeby się nie nasłuchał głupot :)
    • Jak wczoraj młody wstał o 5:20 tak dziś zaszalał i spaliśmy do 7:30 <jupi> A ja wybyłam do Gorzowa :D Do kina sobie poszłam i 2 pary butów kupiłam (zdjęcia wstawię wieczorem ;)) Tyle, że rano mnie moja mama wyrolowała z obiecaną opieką nad młodym, przez co mój wyjazd skrócił się o około 3h, ale grunt, że udało się w ciągu 10 minut przed odjazdem na pociąg kogoś skombinować :)
    • alem siem cieszem :-) Tak mi się chce do kina, a nie ma na co. Dzis przypadkiem zobaczyłam zapowiedź: film.onet.pl/14876,,Ha%F1ba,film.html to musi być świetny film, skoro gra w nim Malkovich. A jak będzie kiepski temat to chociaz popatrzę na sexownego faceta :)
    • dziewczyny, jutro będę w centrum. jak by którejś akurat pasowało, to może chciałaby się ze mną kawy napić koło południa?
    • Drive(8)

Bylismy wczoraj w kinie. Polecam, rozedrgany, emocjonalny film. Swietny Ryan Gosling. Swietne zdjęcia.
    • Byłam dzisiaj. Na Początku mieszane odczucia, bo zapomniałam że to musical. Pod koniec się poryczałam, jak głupia. Znam książkę, inne ekranizacje, a i tak się poryczałam. Chyba pierwszy raz w kinie. Widziałyście? Moim zdaniem warto.
    • Ja mam aktualnie szpital w domu ( bo jak nie urok to sraczka :/) , a sama nie lubie na takie filmidła chadzac i czekam az sie gorsza połowka wykuruje. Nie pytam czy warto bo i tak pojde ;)
    • Karolek(6)

Byłam wczoraj z 4 koleżankami na Karolu part II:P W naszym kinie zawsze jest garstka ogladajacych i często trzeba kogos z ulicy złapac coby bylo 5 sztuk( tylko wtedy grają). A wczoraj niespodzianka ,kolejka po bilety 4 krotnie zakręcona ,bilety dostałysmy w 3 rzedzie,ale było spoko. Jesli chcecie sie wyluzowac i posmiac to polecam , Adamczyk miodzio i dziewczyny też całkiem,całkiem:> Polskie komedie ostatnio żenua a tu niespodzianka na plus:) I
    • Przeczytałam post Liwilli1 o filmie ,który zrobił wywołał w niej jakieś emocje no i pewnie postaram się film obejrzeć. No i mam pytanie jakie filmy lubicie, jakie wywarły na Was emocje negatywne bądź tez pozytywne, do których filmów lubicie wracac kiedy macie doła i potrzebujecie się odreagować. Lubię ogląda& i porozmawia& o czeskim kinie ale tu pewnie nie jestem obiektywna ;) no wrze we mnie patriotyzm ;) - Samotáři w jęz. polskim Samotni - Knoflikáři czyli Guzikowcy - Postrz...
    • No tak mi się nudzi i wybuchnę jak jeszcze trochę posiedzę w domu więc kombinuję co by tu zrobić, mały spacer zrobimy, ale nie za długi bo mały trochę chory i tak myślałam o kinie, moje dziecko potrafi wysiedzieć na filmie, więc to nie problem, natomiast nie wiem czy tam nie będzie jednak za głośno, przecież oni czasem tak głośno puszczają, że mnie uszy bolą :) A Wy byłyście z takimi małymi w kinie czy jednak trochę za wcześnie?
    • wiedziałam że im wielu rzeczy nie wolno robić ale natknęłam się na wątek z którego dowiedziałam się że śj nie mogą chodzić do kina i teatru. I tak myślę i myślę i nie mogę pojąć co jest takiego w teatrze że noga jehowy tam stąpnąć nie moze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się