kina

(72 wyniki)
  • Czy Wasze dzieci wytrzymują na seansie bez problemu? Pytam, bo zostaję na weekend tylko z Olą i tak myślałam, że może wezmę ją do kina na "Żólwika Sammy'ego" ale kurcze... nie wiem czy wytrzyma. Zawsze można wyjść jakby co, nie? :)
  • pewnie jeszcze zawcześnie ale ja mam straszną ochotę go zabrać. Gdyby puszczali bajkę Auta to bym napewno poszła bo potrafi ją obejżeć całą
  • hej, stał się cud i idę dzisiaj sama do kina na Avatar do Pasażu Grunwaldzkiego na godz. 13, może któraś z Was chce do mnie dołączyć?
  • ale wspomnienia.Chyba najlepsza czesc! :)
  • Bo ja bym się wybrała ale co czytam recenzję to mi się wydaje, że te filny nie dla dzieci są. Czy ja jestem przewrażliwiona czy takie filmy robią teraz?
  • Możecie coś polecić, lub zdecydowanie odradzić?
  • Klaudiuszek wysiedział całą bajkę, byliśmy na ODLOT. Popcorn i cola (wyjątkowo) obowiązkowa. Widziałam, że kono zrobiło na nim wrażenie. A tak wogóle to bajka zrobiła wrażenie nawet na mnie, bardzo mi się podobała idziemy na nią razem z mężem w 3D
  • Hania dopisalam sie do wątku 'trupiego', ale stwierdzilam, ze szybciej zobaczysz ten wątek...:), tam wyczytalam ,ze Tosia załapała bakcyla na kino...napisz Kochana co i jak, na czym byliscie, jak wyglada takie seans?, czy bajka jest krotsza niz zwykly film dla doroslych... chcielibysmy pojsc z Tymonem i zastanawialam sie ostatnio jak towyglada z takiem 2 latkiem:) Sciskam
  • Ech pięknie było i jak romantycznie- jakieś 6 par łącznie z nami, na seansie o prawie 21 :) W każdym razie polecam: O północy w Paryżu. Lekki, zabawny, świetnie zrealizowany.
  • Byłam w sobotę - świetna komedia jeśli komuś podobał sie Testosteron to na pewno nie bedzie żałował.
  • My chyba będziemy bo sąsiadka chce jechać i mnie zabierze. Jak Tośka nie zaśnie a pewnie tak będzie to po kinie będziemy się zbierać od razu do domu ale pogaduchy i zabawy przed ekranem mile widziane. Zlitujcie się nade mną i podrzućcie jakieś lipcowe bo ostatnio Tosia nie miała kompana do zabawy i musiałam za nią latać przez 1,5 godz:)
  • Jutro mamy niepowtarzalną okazję wyskoczenia z M do kina. Oczywiście głównym kryterium wyboru filmu jest to co w najbliższych kinach grają o pasującej nam akurat godzinie w ciągu dnia :) No i żeby było lekko :) Do wyboru mamy: Walentynki To skomplikowane Wszystko co kocham Są jeszcze dwie polskie komedie - Ciacho i Randka w ciemno ale po ostatnich polskich komediach jakie widziałam chyba się nie odważę ;) JEśli ktoś widział któryś z tych filmów to powiedzcie co o nim myślicie ...
  • "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" , to film który chciałabym zobaczyć. Dziś w Magnoli grają o 18tej, jak dla mnie godzina w sam raz!, ale w Heliosie na Kazimierza, większy wybór godzin, jakby co: www.heliosnet.pl/1,Wroclaw/BazaFilmow/Szczegoly/film/405 Janek gorączkuje, więc nici z rodzinnego wypadu, a nawet spaceru, więc pomyślałam, że zafunduję sobie odrobinę luksusu. Może któraś też ma wolne, popołudnie, wieczór i ma ochotkę, to zapraszam, jestem mobilna, mogę nawet p...
  • Idziemy jutro z Olusią, kto jeszcze się przyłączy? Grają jakiś dramat-romatyczny pt: "Zmierzch" czy coś w tym stylu . Nie mogę odpalić linka na multibabay kinie, ale może Olusia dokładniej napisze co grają, bardzo Cię poproszę kochana:), mówiłaś mi dziś. Azi czy Ty będziesz w kinie czy po kinie, czyli ok. 14tej, z kalendarzami?? Mój nr kom 0888 315 001, jakby co:) Pozdrawiam:)
  • jutro Multibabykino godz 11,30-11,45 przy bankomacie. po tym czasie bedziemy nawolywac sie po sali :halooo lipcowki" hihihi kto bedzie?
  • Grają Epoke lodowcową , ja będę , kto jeszcze?
  • www.multikino.pl/pasaz/innywymiarkina,multibabykino,539.html Ja mam ochotę na spotkanko, choć pogoda paskudna na spacer, to przecież w kinie nie pada, nie;0)??!! Kto będzie?
  • Musical grają z piosenkami abby Tosia by sobie potańczyła:) a potem jakiś spacerek? palec do budki kto za
  • www.multikino.pl/pasaz/innywymiarkina,pokaz,439.html zuza? dasz radę? Może mi się uda w tym tyg z młodym wyskoczyć. Blanka chyba jeszcze za wcześnie czy nie???
  • oczywiscie kina nie ma, ale.....mozna dostac fajny rabat na inne produkty, szczegolnie te tansze, my np kupilismy telefon stacj panasonica bezprzewodowy za 12,20 a cena regularna 189zl:). jak chcialam pralke to mi dali 70zl upustu:(. tak wiec probujcie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się