Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      muchy

muchy

(4 wyniki)
    • Mialem napisac dopiero po zakonczeniu zaloby narodowej. Wydarzenia zmuszaja mnie jednak do tego, by niektorych - przepraszam ponownie! - zranic mowieniem PRAWDY wczesniej: Wyobrazmy sobie kraj w 21-ym wieku, w Unii Europejskiej... Dosc, jak na Europe, ludny. W kraju tym byl pewien prezydent, ktory powiedzial: "Nawet osoby o wysokich kwalifikacjach nie moga czus sie bezkarnie." Powiedzial to o lekarzach. Powiedzial to wtedy, gdy lekarzy MASOWO aresztowano - za odbieranie wynagrodze...
    • Byłam przed wczoraj u dentysty wyrwac zeba. Nie dosc ze sie wymeczyłam bo zostałamnieudolnie znieczulona, to zab został połamany i nie dokonca wyrwany:- / Czy ja moge roscic cos w tej sprawie od lecznicy? Dzis ide po kuracji antybiotykowej na rwanie do konca i nie wiem czy dam rade jezeli zniczulenie bedzie takie samo? ojjj miec chore zeby w tych czasach to tez zgroza:(
    • Bardzo proszę, poradzcie jakiegoś dobrego lekarza pierwszego kontaktu na Pradze Północ. Niedawno się przeprowadziłam i na pierwszej lekarce bardzo się zawiodłam, nie chciałabym szukać dalej metoda prób i błędów...
    • Musze pilnie wykonac RM kregoslupa, nie moge czekac na panstwowa sluzbe zdrowia, ale tez nie chce wydac wiecej, niz musze, a ceny sa bardzo wysokie. Jesli ktos moze mi podpowiedziec, bardzo prosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się