Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      muchy

muchy

(4 wyniki)
    • Z bólem serca, a raczej głowy, witam się na tym forum, na które wolałabym nie zaglądać. I to nie ze względu na towarzystwo, oczywiście, tylko na powód. Zanim zadam pytanie, poprzeglądam sobie wasze posty, bo prawdę mówiąc mam już powoli dość. Mam w domu dwoje dzieciaków, więc dni kiedy nie mogę podnieść głowy, albo jak już ją podniosę to lecę na całowanie z kibelkiem, są raczej niedopuszczalne w mojej sytuacji. U mnie to albo kawa, labo pogoda, albo niewyspanie, albo komputer, albo c...
    • Witam, migrene wspominam jako najwiekszy koszmar okresu dojrzewania. Dojrzalam, przeszlo i myslalam ze na tym koniec. Ale niestety wrocila. Bardzo podstepnie, po urodzeniu dziecka, najpierw tylko aura i niewielkie bole. Nie moglam brac lekow bo karmilam. Zaciskalam zeby i juz. Przez zime mialam spokoj. No i we wtorek wrocila. Caly dzien do wyrzucenia. Wczoraj wzglednie a dzis pobudka o 5.20. Myslalam, ze mi oko wyleci. To tyle tytulem wstepu ;-) Kochani od niedawna mieszkam w Wa...
    • Migreny moga byc wywolywane tez z nadmiernego wysilku, nawet jesli wysilek ten jest przyjemnoscia - np aerobic lub inne cwiczenia, seks (zwlaszcza orgazm), dzwiganie lub wykonywanie ruchow ktore powoduja wstrzasy ciala. Np. rzucanie pilki psu moze byc przyczyna migreny, lub chodzenie pod gore lub na nierownym terenie gdzie noga znienacka wpada w dolek powodujac niemily wstrzas. Oczywiscie jest to rzecz bardzo indywidualna, nie zaszkodzi jednak troche poobserwowac czy sa jakies zw...
    • U mnie sa to mdlosci,jadlowstret,dreszcze,slabo mi,glowa "wazy" tone,totalny dolek,strach,bole brzucha...POzdro ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się