muchy

(3 wyniki)
  • Mam pytanie,czy musze wpuszczać do domu inspektorów terenowych z banku i co oni mogą?Prosze o pomoc.Chce poprostu wiedziec co mam powiedzieć jak przyjdą,nie ukrywam że nie chce się z nimi spotkać.
  • Pewna osoba winna mi jest sporo pieniędzy. POstanowiłam dac sprawe do kancelarii prawno-finansowej, zeby odzyskali moje pieniądze. Najpierw na dzień dobry każa mi zapłacić 240zł i od kwoty która chce odzyskac 15% . Pan nie był zbyt skory by odpowiadac na moje pytania, tylko jakoś mnie zbywał, ale czy to prawnie jest ze pobieraja opłate wstepną, musze ja zapłacic? powinnam jakas umowe na ta usługe zawrzec? Ile oni maja czasu na to i jak działaja?
  • Witam Otrzymalam dzisiaj nakaz zaplaty w postepowaniu upominawczym z sadu na skutek pozwu firmy Presco Investments za zalegle faktury z 09/10/11/2004 roku w Polkomtelu. Oczywiscie koszty sa jakies kosmiczne i teraz moje pytanie czy warto sie odwolywac od tego nakazu a wlasciwie czy jest sens? Czy tutaj mozna sie powolac na przedawnienie roszczen? Czy jezeli takie przedawnienie ma miejsce to jakie koszty musze poniesc przy skladaniu takiego sprzeciwu? Aaaa i czy samodzielnie mo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się