Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      muchy

muchy

(3 wyniki)
    • Witajcie, chodze do lekarki, ktora do tej pory w miare tolerowalam, nawet cisnienie mi przy niej nie roslo podczas pomiarow! No ale w zeszlym tygodniu sie wscieklam, poszlam do niej po recepte na leki. W trakcie porozmawialysmy chwile, powiedzialam jej, ze wydaje mi sie, ze zwiekszylo mi sie wole, bo lancuszek zaczyna mnie uciskac. Zrobila mi szybko USG, no i oczywiscie potwierdzila, ze rzeczywiscie. Powiedzialam jej jeszcze, ze mam znow wysuszona skore, a to zwykle pierwszy znak do zm...
    • Co sądzicie o wynikach TSH 0,036 (0,27-4,20) ft3 4,48 (2,57-4,43) ft4 2,23 (0,93-1,7) dwa tygodnie temu były TSH 0,08 (0,27-4,2) ft3 4,41 (2,57-4,43)99% ft4 2,26 (0,93-1,7)172% Wiem że są za wysokie ale przy takich czuje się najlepiej pisałyście kiedyś że też macie 0,08 ale nie wiem jakie ft3, ft4 i czujecie się dobrze. Mam bardzo ważne pytanie dotyczące macierzyństwa czy moge się starać o baby z takimi hormonami czy lepiej troche jednak je obniżyć. Boje się że...
    • Odebrałam dzisiaj wyniki badań, które miałam zrobic przed kolejną wizytą. I oto co zastałam: THS 3,9 (0,27-4,2), FT4 15,86 (12,0-22,0), aTPO 69,2 (0-35)- w nawiasach normy podane na wynikach. Czy to oznacza, ze i ja mam hashi??? Muszę się przyznać, że w dniu badania wzięłam tabletkę i nie byłam na czczo - kiedy przygotowywałam się na badania i zapytałam czy muszę być na czczo i czy mam w tym dniu przyjmować hormon - pani z recepcji powiedziałam ze nie musze a tabletkę mogę wziąć....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się