muchy

(8 wyników)
  • O co chodzio w tym zwiastunie. Mialam wylaczony glos i nie wiem czemu ona tam plakala?
  • dlaczego w każdym wywiadzie czy imprezie zgrywaja taie wielkie gwiazdy??!! Przecież oni nic sobą nie reprezentują. Mucha nawet urodą nie nadrabia. Widzieliście ją "na żywca"? - mały pulpecik, nic więcej !!! Baciaa Zduńscy jak ida ulicą to głowa im lata w prawo i lewo - obserwują czy sa w centum uwagi. ZAŁOSNE
  • a ja chce powiedziec, ze ze storny anny muchy zniknely kontakty, a miala niby odpowiadac na kazdy list, natomiast chcialam spytac gdzie robila sobie oeracje piersi i ile dostala odszkodowania za spartaczenie rozmiaru
  • chyba jednak najlepsza i kobieca oraz zgrabna jest madzia wójcik w roli karoliny:):)a wy co myslicie?która was najbardziej z nich powala wyglądem?
  • Mucha w reklamie jakiegoś włoskiego piwska.Mało jej pieniąchów czy co.Ja rozumiemn aktora/aktorke który/a ma problemy finansowa rodzine na utrzymaniu itp ale ona singielka ptasiego mlejka jej pewnie nie brakuje a tak się poniża. Jej co za materialistka
  • czy podoba się wam ten opasły karzełek???
  • Sądze , żę jako Madzia jest naprawdę w porzo . Naturalnie gra , jest miła . Fryzura może nienajfajniejsza , ale jest ładna . Pozatym tworzy z Bosakiem niezły duecik miłosny . A Wy , co O Niej myślicie? Lubicię Madzię czy Anie ? A może i tą pierwszą i drugą ?
  • mi sie wydaje ze raczej nie ponieważ ona nie jest do konca idealna i nie podoba mi sie że jest taka przysadzista w barach i ma chłopioeca figure-brak tali!oraz to że jest taka mała!a co wy myslicie o niej i jej urodzie!ciekaw jestem bardzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się