Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      muchy

muchy

(3 wyniki)
    • Wyszedl mi w ukladzie pokarmowym (badanie mykologiczne kalu)skapy wzrost Candida Albicans.Mam podany antybiogram z antybiotykami. Czy ktos wie czy juz przy takim wzroscie trzeba to leczyc? Wiem, ze kazdy ma w ukladzie pokarmowym tego grzyba tylko zastanawiam sie czy w moim przypadku to juz jest kandydoza (przerost grzyba)?
    • Chciałabym sie dowiedzieć co moglabym jeść np na śniadanie skoro nie można spożywać wafli ryżowych i że niestety mieszkam w malej miescinie gdzie chleba na zakwasie nigdzie nie ma, a sama tez nie jestem w stanie go upiec( rowniez mam powód) Od czerwca zaczynam od nowa dietę, rozpoczynajac od piuerwszego jej etapu. Zatem chcialabym sie w zwiazku z tym dowiedziec, czym moglabym zastapic "pieczywo".
    • Witam Przepraszam że pytam o rzeczy podstawowe ale po przeczytaniu wielu postów i FAQ nadal sa one dla mnie niejasne. Otóż mam pewne objawy mogące świadczyć o tym że mogę ale nie musze mieć Candidę. Chciałbym więc definitywnie stwierdzić że ja mam lub tez nie po to żeby wiedzieć czy mam leczyć się w tym kierunku czy też nie mam Candidy i przyczyn pewnych przypadłości musze szukac gdzie indziej. W związku z tym prosze o odpowiedź na dwa pytania: 1) Co zrobić najpierw: iść do lekarz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się