muchy

(18 wyników)
  • Hej, to co mam zamiar tu napisac nie ma wniesc niczego nowego na to forum, ale mam nadzieje ze wiele do mojego zycia. Musze gdzies wyrzucic z siebie to, co sie dzialo w moim zyciu przez ostatnie pol roku, moze gdy juz w koncu o tym "powiem", uznam to za poczatek nowego ...Nikt nie wie, co potrafilam robic, jak sie ponizac, jaka szmate i smiecia z siebie zrobic. Nie zebym nie miala przyjaciol, kochajacych rodzicow i w ogole, po prostu wstyd jest wiekszy niz zaufanie do kogokolwiek...
  • od 4 lat cierpie na zabuzenia odzywiania konkretnie na anoreksje bulimiczna pare dni temu wyszłam ze szpitala IPIN (dożywianie przez sonde,depresja ) czekam na miejsce w klinice nerwic co najmniej jeszcze 2 miesiace. zetkniecie z rzeczywistoscią po szpitalu to jakis koszmar chętnie pogadała bym z kimś mającym podobne problemy najlepiej z Warszawy bo samotnosc i brak zrozumienia mnie przytłacza. Pozdrawiam kama687
  • kończe 3 dzień głodówki, no może nie zupełnie bo jjem około 300 kcal, piję dużo wody i łykam 2 tabletki blonnika czy atak obrzarstwa musi nastąpić? dodam że nie czuję głodu.
  • mam 21 lat odchudzałam się od 4 lat od 2 brałam amfetaminę aby szybciej efekty były piorunujące od pół roku nie biorę i się nie odchudzam rzuciłam palenie i jestem w 4 miesiącu ciąży i przytyłam 35 kilo chce być silna dla dziecka ale psychicznie nie wytrzymuje jak poradzić sobie z napadami płaczu lęku itp. nie chce narażać dziecka pomocy!!!!!!
  • hej, nie mam komu powiedziec o wszystkim co mysle i czuje i padlo na was. powiedzcie mi prosze, czy ze mna jest wszystko ok? czy jestem chora? mam 20 lat. 173cm 57kg. tzn teraz po tygodniowym obrzarstwie pewnie z 59. Obrzarstwie - wlasnie... chyba jadlam przez ten tydzien tyle ile naprawde moj organizm potrzebuje kolo 2000-2200 kcal, bo tak z tabel roznych wynika. normalnie jem do 1300, ostatnio to nawet przy 1000 mialam wyrzuty sumienia. ale od poczatku. teraz jestem na II roku studiow...
  • Własnie od dzisiaj postanowiłam,że koniec z bulimią,nie chce juz wiecej wymiotować poprostu NIE,jak narazie od rana jeszcze tego nie zrobiłam ale czuje,że juz nie mogę wytrzymać...trzęsą mi się ręce nie mogę się na niczym skupić,jestem rozdrazniona i jeszcze ta prześladująca mysl IDZ ZJEDZ NIE MĘCZ SIĘ DŁUŻEJ,NAJESZ SIĘ,ZWYMIOTUJESZ - ULŻY CI,boshe nie mogę,ale musi mi się udać...musi!!trzymajcie kciuki bo to co teraz przeżywam jest istnym koszmarem!
  • juz nie chce byc taka chuda :( wygladam jak wieszak mimo ze mam 164cm wzrostu i waze 52kg to i tak wygladam jak skora i kosci. kidys bylam chora na anoreksje zaczelo sie od tego ze chcialam schudnac pozniej juz tego nie kontrolowalam zaczely sie tez problemy w rodzinie i szkole. nie jadlam bo mialam tylko nad tym kontrole :( tylko mama to zauwazyla probowala mi pomoc i troche jej sie to udalo prawie calkowicie chociaz wiem ze z tego nigdy sie nie wylecze. bo to zostaje w psychice. kiedys m...
  • Cześć mam pytanie do was Dziewczyny czy też się tak kiedyś zachowywałyście. Choruje na bulimię i ostatnio spotyka mnie coś dziwnego. Od początku wakacji wymiotuje codziennie a gdy jest taka możliwość nawet kilka razy dziennie. Podczas wizyty u psychiatry (lecze się ale to nic nie daje) Pani powiedziała do mojej mamy że nie ma mi ufać. Mama stara się mnie pilnować ale nie zawsze jej to wychodzi(naszczęście). Chodzi mi o to że ostatnio jak czuje że musze się najeść i zwymiotować to...
  • pisze...bo juz coraz częściej trace siły do walki..kiedyś kto mi powiedział ze czasem na forum mozna sobie 'pomóc'..już od dłuższego czasu mam problemy z jedzeniem..wydaje sie ze powodem są ogromne kompleksy,choć zdaje sobie sprawe ze problem tkwi pewnie głębiej..rok temu przez 2 miesiące już udało mi sie duzo schudnąć..oczywiście zawsze za mało..no i oczywiście problem w mojej figurze widze tylko ja..wszyscy wkoło zapewniają jak dobrze wyglądam,ale oczywiście wogóle tego nie przy...
  • jeszcze pol godziny temu myslalam,ze musze schudnac,cieszylam sie ,wyobrazalam sie szczupla jak schudlam 20kg.Nagle po telefonie znajomej wyjelam "nieswiadomie" paczke ciastek i zjadlam jakbym byla w transie.Po ocknieciu sie mam straszne wyrzuty przed sama soba,nienawidze sie,placze.Mam tak czesto ,nie umiem panowac nad tym co jem.Nie wiem dlaczego,moze,ze mialam koszmarne dziecinstwo,sama nie wiem czemu...Nie chce isc do zadnego lekarza..a co zrobic z atakami glodu,musze schudnac ...
  • znowu rzygam...dzien w dzien...a bylo tak fajnie..myslalam ze przejdzie...brałam Adipex przez miesiac...i przez jakis tydzien nie rzygalam...a teraz znowu...nie rozumiem...przy adim jem bardzo malo a i tak mam wyrzuty sumienia...zjem cos i musze do kibla leciec...schudłam 6kg na adim...ale ja chcialam przestac rzygac!!! dzisiaj mialam sie na wizyte do psychologa zapisac...i...odlozylam to na pozniej to znaczy "na nigdy"...moj facet mysli ze pojde w koncu...ale ja jakos nie moge sie ze...
  • dzisiaj moge postawic kolejny plus w moim kalendarzu mija 5 dzien jak nie rzygam, wiem ze to dopiero poczatek, i tak naprawde to jest nic, ale mnie to bardzo cieszy, bo przez ostatanie pol roku nie bylo chyba ani jednego dnia ktorego bym nie konczyla z glowa nad giblem. Moj maly sukces w drodze do normalnego zycia :), maly krok ku szcczesciu. Jestem silna i sie nie poddam, z dnia na dzien powoli zaczynam w siebie wierzyc ze mi sie uda i ze bede panowala nad tym. Musze byc dobra dl...
  • Kolejny raz problemy musze zaspakajać jedzeniem. Nie chce jesc, a rownoczesnie nie mge sie opanowac. Jem a potem.. wiadomo. Boje się , bo chyba wiem do czego prowadzi ta choroba ....NIE POTRAFIE SIE ZMUSIC ZEBY PRZESTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chce zyć tak jak inni , ale jedzenie jest moją zmora..jest wszedzie.... Anka...
  • musze, musze, musze, musze, musze schudnąć conajmniej-conajmniej 10 kg. najpóźniej do listopada musze schudnąć 10 kg. nie moge przestać jeść... nogi same do kuchni idą, ręce same biorą mase jedzenia a usta ciągle coś przyjmują. nie chce tak! ja już nad sobą nie panuje kurwa mać. kiedyś tak nie było, kiedyś tak nie było! jestem zrospaczona, zdołowana i mam dosyć życia. ciągle wymyślam jakieś diety, sposoby; ale następnego dnia ręce same biorą zakazane produkty. to nie ma sensu. n...
  • Skoro już postanowilam sobie pomoc, postanowilam również nie milczeć. nie oznacza to że mowić o tym otwarcie, bo na to chyba nigdy sie nie zdobede, ale przynajmniej niezaprzeczać. i w ten sposob, moja 6 letnia tajmnica wyszla na jaw. dowiedzialy sie osoby, na ktorych w jakiś sposob mi zalezy. było mi lzej, przez jakiś czas...teraz czuje ze popelnilam wielki blad. to moja przypadłość i moja slabość i to ja musze sobie pomoc. czuje jeszcze wiekszy wstyd niz wczesniej. oni już wiedza...
  • Moj byly chłopak powtarzał, ze "chciec to moc", banalne, ale tak trudne do zrealizowania. Trudne, bo po pewnym czasie przyzwyczajamy sie do zaistnialej sytuacji i paradoksalnie jest nam z nia dobrze. Nie chcemy tego zmieniac. Jednak czasem nachodza mysli, ze tak nie mozna, ze im dłuzej sie w czyms tkwi tym jest gorzej.. Doszła do mnie ta mysl, ze musze cos zrobic, inaczej sie wykoncze. Czasem chcialabym, aby ta reguła "im bardziej sobie cos wmawiasz, tym szybicje sie spelni" zadz...
  • Macie coś charakterystycznego, jakieś zachowania czy coś innego??? Ja na przykład lubię pić herbatę miętową dużą łyżką stołową i w takim 400ml kubku!! Zawsze zaparzam ją rano a piję pod wieczór!! Jogurty jem łyżką od McFlerów(nie znam pisowni) z McDonalda!! Obiad jem na białym tależu z zieloną obramówką!! Kolacje i śniadania na białym tależu z żółtą obramówką!! Płatki w plastikowej miseczce jak dla dzieci! Wszystkie musli i płatki muszę mieć przesypane do pudełeczek!! w lodówce zawsze m...
  • mam dosc, moje ciało odmawia mi posłuszenstwa, zoładek boli, gardło pokaleczone i totalnie nie reaguje na podraznienia.Juz niczego nie moge zwr.ócić, a brzuch mam zapełniony ponad miare. Ani nie zwymiotuje ani nie zasne z takim bólem. mam dosc chce z tym skonczyc, ale jak to zrobic, jestem w zakletym kregu, wokół rodzice usmiechnieci, ciesza sie ze zaczełam normalnie jesc, nic nie widza od roku. Jak z yego wyjsc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się