muchy

(4 wyniki)
  • koniec roku, były święta a ja z niczego nie mam radości,cały czas chodzę taka przygnębiona. Cały czas się czymś martwię no i najwięcej myślę o tym jak bardzo sie moje życie zmienilo jak zaczęłam się bać ze dostanę biegunki Codzienne zycie zaczęło być udręką. Rano wstaję i tylko myślę o tym zeby jak najprędzej być z powrotem w bezpiecznym domu. W pracy jestem osowiała.Wykonuję swoją pracę jak automat. Nic mnie juz nie cieszy. Męzowi opowiedziałam o swoich problemach z miesiac temu....
  • Jaki macie apetyt? Ile jecie? Bo ja jem bardzo dużo, bardzo szybko trawię, w zasadzie co 2-3 godziny musze jeść. Zastanawiam sie czy to normalne?
  • Witam po długiej przerwie! Mam do was takie pytanko: czy można zapobiec biegunkom? Czy sa jakieś sposoby? Myślałam o żywieniu bezresztkowym? Co o tym myślicie? Mam okazję wyjechac na konferencje naukową do lwowa. Ma być duzo zwiedzania. Niestety nawet jak jestem w domu co dzień mam luźne stolce - czuję silne parcie i musze skorzystać z wc. Nie wyobrażam sobie takich problemów na wycieczce. Co mi poradzicie?
  • Witam czy da sie usystematyzowac jaki kolor i zapach powinien miec śluz z jelita czy wogole da sie tak ustalic,bo przecież w nosie tez znajduje sie sluz ale jest bezwonny i przezroczysty a z jelita zupełnie inny..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się