Dodaj do ulubionych

brak orgazmu

25.05.05, 13:25
Czy to nienormalne ze po 4latach zwiazku jeszcze nigdy nie mialam orgazmu!?
Czy to oznacza ze jestem oziebla?Czy to po prostu nie tenfacet.Dodam
nieskromnie,ze sama potrafie sie doprowadzic do orgazmu..?jaka moze byc
przyczyna...?Czy tez macie podobny problem(glupi bo glupi..ale..)
Obserwuj wątek
    • dzaga21 Re: brak orgazmu 27.05.05, 08:54
      hmmm miałam kiedyś podobny problem, ale nie wiem czy już go rozwiązałam czy on
      czasem nie wróci. Cztery lata to troche długo, nie piszesz tez co twój facet na
      to. Ja na początku miałam problemy z otwarciem się na mojego faceta i sądziłam
      że stąd ten brak orgazmu. Więc może powinnaś spróbować tak jak ja i pokazać mu
      jak sama się piścisz, później trochę ty trochę on, później pozwól mu
      doprowadzić Ciebie do kończ. Wiesz takimi małymi kroczkami powoli powinniście
      dojść do w=orgazmu
      • victoria8 Re: brak orgazmu 30.05.05, 22:49
        moj facet nic na to...nie wiem..moze go to w jakims stopniu nurtuje..ale sama
        nie wiem co on o tym mysli...chyba nie bylabym w stanie pokazac mu jak sie
        pieszcze..on chyba wie mniej wiecej..ale jego pieszczoty tylko czasem sprawiaja
        mi wiecej przyjemnosci niz moje wlasne:$dziekuje w kazdym razie za odpowiedz:)
        • 205ka Re: brak orgazmu 31.05.05, 22:25
          Przyczyn moze byc kilka, ozieblosc rowniez, niestety. Ale na swoim przykladzie mysle, ze mozna sprobowac to zmienic. Mialam faceta, znalismy sie 2 lata, byl czuly, kochalismy sie, mial naprawde dobre warunki. Kochalismy sie bardzo czesto ale w ciagu roku mialam moz 4 orgazmy i to gdy pomagal sobie troche reka. W tej chwili jestem z innym partnerem. Nie jest tak atrakcyjny no ale duuuuuzo bardziej doswiadczony. I ku mojemu zaskoczeniu miewam orgazmy przy powiedzmy co drugim stosunku. Ale jest jedna roznoca, wiem co lubie, mowie mu lub pokazuje i teraz to ja jestem strona dominujaca. A nigdy nie myslalam, ze to ja moge prowadzic ta zabawe. Oczywiscie wybor odpowiedniej pozycji, musicie poprobowac. Polecam,on siedzi oparty o sciane ja na nim, przodem i to ja kontroluje ruchy ... Pamietaj nie badz bierna !!!
          • victoria8 Re: brak orgazmu 01.06.05, 18:43
            A czy obecny partner bardziej cie pociaga fizycznie, czy po prostu bardziej zna
            twoje cialo i potrzeby..i dlatego sprawia ci wiecej przyjemnosci niz
            wczesniejszy?Ja tez wiem co lubie, i pokazywalam to mojemu partnerowi..ale
            rzadko bierze to pod uwage...a czasem , nawet jak dotyka mnie tak jak lubie,
            nie sprawia mi to duzej przyjemnosci..Fakt, moge byc po prostu oziebla..Bo
            wogole trudno jest mi sie podniecic..W kazdym razie zauwazylam ze rzeczywiscie
            jest mi lepiej w lozku, kiedy to ja dominuje, kiedy ja decyduje co sie zaraz
            wydarzy...dziekuje serdecznie za odpowiedz!internetowe buziaki!pa
    • iwona241 Re: brak orgazmu 06.06.05, 21:48
      Ja jestem z moim facetem 6 lat.Kocham go bardzo mocno i w przyszlym roku
      bierzemy slub:)Przez caly okres trwania naszego zwiazku ani razu nie mialam
      ograzmu:(Czasami wydaje mi sie ze juz osiagam to uczucie,jednak zawsze konczy
      sie na niczym.Uwielbiam sie z nim kochac i nawet zauwazylam ze zaczynam wmawiac
      sobie ze orgazm jest mi niepotrzebny.szczerze mowiac zaczyna mnie to meczyc
      poniewaz i ja chcialabym poczuc jak to jest.Wyprobowalismy juz wszystkie
      pozycje a ja nadal nic.A najgorsza moja tajemnica jest to ze on mysli ze
      sprawia mi wielka przyjemnosc:(Pozdrawiam wszystkich
      • betinka5 Re: brak orgazmu 07.06.05, 20:41
        jak dotąd, miałam tylko orgazm łechtaczkowy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka