pacjenci

(7 wyników)
  • Jako że jestem niejako zmuszona znów wstąpić na ścieżkę wojenną z NFZ (pozdrowienia dla twojatarczyca), podzielę się czymś. Otóż byłam ostatnio w szpitalu, w którym lekarz niestety nie był zainteresowany udzielaniem wyczerpujących informacji nt. stanu zdrowia lub dalszego leczenia (nie jest to tylko moja opinia), skupiał się raczej na "przednich żartach" i zwinnym obracaniu się na pięcie w razie pytań. Ponieważ nikt nie zdradził mi szczegółów związanych z moim zabiegiem, a wypis jest ba...
  • Przed trzema laty napisałem pierwszy - wykasowany na sąsiednim forum - post. Banicja na tamtych forach - tutaj przez Harmoniaka wybroniony. Jako chyba jedyny po tej stronie medycyny wypowiadałem się (przez większość atakowany, przez kilka osób broniony) przez wiele miesięcy. Coś się jednak zmieniło. "Pazurki" już nie są takie ostre, nawet jedno motto się zmieniło. Po tematach :"rozjechane hormony", "kalkulator wizyt" "lecząc samopoczucie" i w innych - coś z tych dyskusji chyba pozostało. Te...
  • O Autorze - www.endokrynologia.net/?q=content/o-autorze O hormonach- www.endokrynologia.net/content/badania-hormon%C3%B3w i inne informacje na tej stronie . Według autora jak TSH jest w normie to nie ma sie czego doszukiwać na sile i leczyć.
  • Myślę już od dłuższego czasu nad tym wszystkim i mam mętlik w głowie. więc wybaczcie chaos w pisaniu. Bo myślę sobie właśnie o hormonach, lekarzach, pacjentach, normach i wydaje mi się to wszystko dziwne i niezrozumiałe. Na forach o tarczycy przewinęły się odkąd w nich uczestniczę setki ludzi, setki wątków historii, przypadków które wielokrotnie miały dokładnie ten sam schemat. Narzekamy na lekarzy i ich wiedzę, na traktowanie norm itp. I wydaje mi się, że średnio wykształcony człowiek ...
  • trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,7493796,Pomorskie__Olbrzymie_kolejki_do_endokrynologow.html
  • Cześć Maja. Czy ty nadal leczysz się u dr Gawrysia? A może znalazłas kogos innego? podziel sie proszę. Ja chyba kogos poszukam. Do Gawrysia nie pojechałam więcej, ponieważ wkurzyło mnie to, ze terminy juz tak odległe i cene podniósł juz po miesiącu do 150 zł.
  • Witam, Od roku mam zdiagnozowane Hashimoto, a ostatnio usłyszałam o podobno rewelacyjnej metodzie dr Zenni, która leczy tarczyce: www.zenni.pl/nowyserwis/page.php?p=metoda&lang=pl Czy ktoś próbował stymulacji tymi pradami w chorobie Hashimoto ? Jakie są efekty ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się