Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      pacjenci

pacjenci

(10 wyników)
    • wyborcza.pl/1,75248,7265337,Antybiotyk_nie_leczy_grypy_.html [b]"Niestety, Polacy wciąż najczęściej przyjmują antybiotyki z powodu dolegliwości, które nie powinny być nimi leczone: przeziębienia (30 proc. wskazań), bólu gardła (24 proc.), grypy (16 proc.) czy kaszlu (12 proc.)"[/b] Antybiotyk nie jest lekarstwem dostępnym bez recepty. Jeśli ktokolwiek zażywa antybiotyk nieprawidłowo, to nie wynika to z błędu pacjenta, a lekarza. [b]"Także wiedza Polaków na temat skuteczności...
    • Witam Chciałbym Was przestrzec przed ślepym zaufaniem do oberonu i podobnym mu wynalazkom. Moja kochana mama umarła dwa tygodnie temu na nowotwór. Wielokrotnie się badała na dwóch oberonach i stranniku, które to urządzenia nie wykazały nowotworu. Był to rak żołądka. Gdy prawdziwe już badanie w szpitalu (gastroskopia z wycinkiem) pokazało, że to rak - mama jeszcze raz udała się na badanie oberonem, pokazując obsługującej oberon lekarce wyniki badań ze szpitala. Ku zdziwieniu równi...
    • Panie ministrze zdrowia, Kierując ministerstwem zdrowia, pozwala pan na nagminne, uporczywe i bezczelne łamanie podstawowych praw pacjenta i lekarzy , przez lekarzy, służbę zdrowia i NFZ. Służba zdrowia jest niezwykle skorumpowana. 1. Lekarze nagminnie wykorzystują publiczne - państwowe szpitale do celów prywatnych. Normalny, ubezpieczony pacjent nie ma możliwości skorzystania z opieki specjalistycznej gdyż terminy są niezwykle odległe, wielomiesięczne. Równocześnie prywatny ...
    • Witam, mam zlozone pytanie, otoz na czym polega oczyszczanie z obcych energi,skutkow tych energi (jesli np bioenergoterapia nie zadziala tak jakbysmy chcieli) itp. tzn czy samo oczyszczanie to to samo co zdejmowanie czarów?czy oczyszcajac automatycznie wszystkie czakramy ,meridiany itp wracaja same do pierwotnej naturalnej postaci sprzed korzystani az bioterapi itp , czy oprocz oczyszcania trzeba je znow regulowac ,jesli tak to skad regulujacy bedzie wiedzial jak ma je dokladnie na...
    • Witam, mam pytanie , czy po tzw. oczyszczaniu z obcych energi,czyli np bioterapi ,manimulacji czakrami itp, to czy wstarczy oczyscic z obcych energi aby organizm wrocil do swojego naturalnego funkcjonowania czyli czy te czakry ,meridany itp automatycznie wracaja tez do swojego swojego pierwotnego stanu czy trzeba je na nowo ustawiac i skad wtedy oczyszczajacy bedzie wiedzial jaki byl pierwotny ich stan ,zeby nie nastawial np wg wlasnego uznania , poprostu czy mozna zrobic zr...
    • Nooo :) Martini doczekałaś sie w końcu tego o czym już chciałam Ci pisać. Często uzywasz słowa "oszołomsto ezoteryczne" w zdaniach gdy mowa o skierowaniu osoby potrzebującej np. jeśli chodzi o moją dziedzinę - pomocy homeopatycznej. Z całym sumieniem Ci to wybaczam, ponieważ uważam że naprawdę masz rację że nalezy uważać do kogo idziemy po poradę ale też będę BARDZO BRONIĆ wiele osob które chcą uczyć się i dzielić się swoją wiedzą z osobami potrzebującymi i robic to co najważn...
    • REIKI? Byłam na wykładach, które prowadziła, w pewnym momencie jakaś osoba się przyznała, że boli ją głowa. A ta bez zastanowienia pochodzi do niej i kładzie ręce nad głową, kobieta sobie najwyraźniej nie życzyła żadnych zabiegów, pomimo protestów Pachnik kontynuowała uzdrawianie. Potem dowiaduję się od osób z nią współpracujących, że zachowuje się tak również wobec koleżanek z pracy. Jedna tarocistka, miała nieszczęście głośno się przyznać, ale dzisiaj boli mnie głowa. Dorota na to:...
    • cWitam, czym rozni sie przekazywanie energi od wyregulowywania energetyki pacjenta przez bioterapeute? bo chyba podczas regulacji tez musi byc przesylana energia? jaka jest roznica? cy np bioterapetta widzi co jest nie tak w energetyce cy pacjent np moze mowic czego by chcial , itp?czy hormony mozna wyregulowac ?i co jesli np pacjent bedzie sie zle czul po regulacji energetyki , czyli chodzi o te czakry i meridiany?pozdrawiam
    • www.drogadozdrowia.pl. Strona opisuje metodę BEFT. Mam problemy z nadciśnieniem i kręgosłupem. Czy ktoś wie coś więcej na temat tej metody? Rozmawiałem już na innym forum z osobą, która poddała się kuracji i ustąpiła jej poważna niedomykalność zastawek. Ale to była tylko jedna osoba z którą udało mi się porozmawiać. Czy jest ktoś jeszcze kto korzystał z tej metody?
    • Witam! Szukałem na forum, ale nie znalazłem tematu o kręgarzach. Chciałem o nich podystkutować, ponieważ mój znajomy został przez jednego dotkliwie poszkodowany. Może słyszeliście o podobnych przypadkach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się