Forum Zdrowie Homeopatia klasyczna
ZMIEŃ
      pacjenci

pacjenci

(9 wyników)
    • Witam serdecznie! Bardzo prosze o pomoc - mojego tate dopadł półpasiec, jest na standardowych lekach, ale potwornie go boli, pochłania wielkie ilości przeciwbólowych (plus papierosy w zwiększonych ilościach), nie może spać, pracować, nic robić. Czy można go jakoś wspomóc homeopatycznie? Poradziłam mu Rhus Toxi. ale nie wiem czy to dobry trop. 1. Opis ogólny pacjenta (dziewczynka/ chłopiec, kobieta/ mężczyzna, wiek, budowa ciała) mężcyzna, 63 lata, 175cm, ok. 100kg 2. Szczegółowy opis...
    • . Opis ogólny pacjenta kobieta, 33 lata, drobna 2. Szczegółowy opis dolegliwości. Ból gardła (drapanie), pokasływanie, katar, spływa po gardle 3. Jakie były pierwsze objawy choroby? Kiedy się pojawiły i w jakich okolicznościach? Ból gardla - po kilku jazdach samochodem z klimatyzacja podczas upalnego dnia 4. Co mogło być przyczyną choroby - moim zdaniem klimatyzacja podczas upalu 5. Ogólny wygląd pacjenta: rozpalony, blady, zwiększenie potliwości. (Jeśli się poci to jak i gdzie najwi...
    • Witaj Wiktorze, znowu mnie cos dopadlo. Moglbys zerknac prosze i cos przepisac. 1. Opis ogólny pacjenta (dziewczynka/ chłopiec, kobieta/ mężczyzna, wiek, budowa ciała) kobieta, 34lata, szczupla 2. Szczegółowy opis dolegliwości. bol gardla, bardzo mocny przy przelykaniu, bol glowy(okolica czola), uczucie ogolnego rozbicia, zmeczenie, bolesne wezly chlonne szyjne 3. Jakie były pierwsze objawy choroby? Kiedy się pojawiły i w jakich okolicznościach? Takie same objawy mialam we wtorek ran...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się