Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      pacjenci

pacjenci

(7 wyników)
    • Witam, Jestem w tym wszystkim dosc nowa [wykryto u mnie Hashimoto jakis miesiac temu] ale to forum to przecudowne zrodlo informacji. No wiec sytuacja wyglada nastepujaco: Przyjechalam na wakacje do domu gdzie okazalo sie ze moja siostra [ktora pewnie czyta to forum i która goraco pozdrawiam] ma Hashimoto wiec pozostali czlonkowie familii musieli sie zbadac. No i ci co sie zbadali to zostali wzbogaceni o wiedze posiadania Hashimoto. W kazdym razie wracam do Anglii na kolejny ...
    • www.rp.pl/artykul/425764_Bicz_lekarzy_na__pacjentow_i_media_.html
    • Witam, Wiem, że sporo osób tutaj leczy się również u alergologa. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi alergologa w Trójmieście, najlepiej w Gdańsku? Idealnie byłoby jakby miał pojęcie o hashi, ale nie wiem, czy to realne? Najchętniej oczywiście na nfz,ponieważ nie spieszy mi się jakoś wyjątkowo, okres pylenia się skończył, a z innymi sprawami tragedii nie ma ;)
    • Po długich wahaniach zdecydowałem się wtrącić, gdyż moje pacjentki czesto powołują się na to forum. Uważam, że wiele tu panujących pogladów niestety jest już nieaktualnych i wzięło się z nadmiernego "straszenia". Rozpoznawaniu Hashi i niedoczynności: z badań hormonalnych najczulsze jest TSH. Obecne metody labolatoryjne tego badania są tak czułe, ze dystansują inne badania, dlatego w Hashi oznaczanie FT3,4 T3-4 mija się z celem - wątpliwości i tak interpretujemy na korzyść TSH. ...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=305&w=54628927
    • Ja tez o niej słyszałam dobra jest??????? Do dziewczyny co pisała ze mozna mieć z 60 chorób auto no bez przesady raptem ponad 10}}}}} Aha gdybyśmy były w cywilizowanym kraju zrobiono by nam badanie genetyczne [szereg]czy mamy predyspozycje do tych chorób które moga wystepować z hashi-- ale u nas kraj "czwartego świata"nie uważacie?/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się