picie

(3 wyniki)
  • Niedlugo Michal skonczy rok i czas juz na to najwyzszy. Tyle, ze tylko ja tak mysle:) Michal w nocy nie zasnie bez "niunia", jak mu nie dam, to rozbudza sie na dobre i wrzeszczy na cale osiedle. Probowalam dawac mu picie z butelki, tyle, ze stomatolodzy nie zalecaja picia sokow w nocy, a nasz smakosz tylko takie picie uznaje. Zreszta nawet jak juz skapitulowalam i dalam ten sok, to i tak sie darl, bo nie o takie picie i taki smoczek mu chodzilo. Ten typ poprostu uwielbia sie przyt...
  • nie na temat, ale w sumie o zdrowiu :) a nie chce mi sie pytac na emamie, bo nikogo tam nie znam, a intryguje mnie ta kwestia od lat; czyli jak to jest z kawa z mlekiem, bo miliony razy slyszalam, ze takie mleko jak jest w kawie to sie nie liczy; moze ktoras z was wie czy sie liczy czy nie, a jesli sie nie liczy to dlaczego? pytam, bo wapn jest dla mnie istotnym skladnikiem diety, pije mnostwo kawy, ale polowa kubka to zawsze mleko i od lat sie zastanawiam czy moge spac spokojnie,...
  • Mój synek 7-miesięczny ma porażenie nerwu twarzowego, ale niewielkiego stopnia. Chciałam mu podawać picie w kubku niekapku, ale neurologopeda powiedziała nam ze butelka ze smoczkiem lepiej ćwiczy miesnie twarzy. Czy ma rację? Wydaje mi sie że raczej niakpek bo dziecko musi sie bardziej wysilic zeby wypić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się