picie

(3 wyniki)
  • Ja jeszcze do niedawna pilam wode mineralna butelkowana, ale przerzucilam sie na filtrowana wode z kranu. Podobno woda z kranu w Anglii jest bardzo dobrej jakosci, poza tym, ze ma duza zawartosc chloru, co mi bardzo przeszkadza, dlatego ja filtruje. Filtruje wode do wszystkiego - do herbaty, do zup, do gotowania na parze, no i oczywiscie do picia. W pracy nie mam filtra, ale tez pije z kranu - tam chlor jest zupelnie niewyczuwalny w smaku.
  • Jakiś czas temu porzuciłam diety-cud, ze względu na to, że nigdy nie przynosiły utraty tych 5 kg w 3 dni, a nawet jak przynosiły, to efekt jojo niszczył rezultaty :-) Dlatego, w pewnym momencie, postanowiłam po prostu Zdrowo Żyć :-) uprawiam sport, jem mało, a często, dość chudo i lekkostrawnie :-) ale przede wszystkim nawadniam swój organizm... wbrew pozorom jest to bardzo ważna rzecz :-) Dzięki wodzie jestem bardziej syta, a nawet ostatnio przeczytałam, że pijąc te dwa litry wody dzie...
  • Spontanicznie, co wam przychodzi do glowy? Pewnie w pierwszej kolejnosci przychodza nam do glowy same zle nawyki, ale pomyslmy tez: co nam sie udalo zmienic, z czego jestsmy dumni, co robim - wedlug naszej wlasnej miary - dobrze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się