Forum Zdrowie Dieta 1000 kcal :)
ZMIEŃ
      picie

picie

(7 wyników)
    • herbatka slim figura 1 oczyszczanie od dziś piję, mam nadzije że mi pomoże, czy któraś z was piła ją i czy wam pomogła??
    • Czy ktoś z was pil czerwona herbate na nadwage?Dała jakieś rezultaty?
    • Czy zielona herbata pomoże mi choc trochę zrzucić zbędne kilogramy? I przy okazji, czy mogę ją dawać bez ograniczeń 10 letniej pannie? emka
    • Piję ją od dwóch miesięcy. (Zieloną porzuciłam, bo smak mi nie leży) Podobno bardzo pomocna w odchudzaniu. Zdecydowanie podkręca przemianę materii. Szybko można przyzwyczaić się do jej smaku :) Ja piję cytrynową, widziałam też earl Grey. Czekam na opinie pijaczek ;) na temat pu erh :)
    • popijam ta kawke sypana, bo zalecilas:)...ale nie wiem co ona ma takieco cudownego? moglabys co nieco napisac o jej dzialaniu? a czy pijesz ja z mleczkiem czy bez?...bo ja bez mleka to kawy nie przelkne! A!! moja kolezanka naciera sie fusami z kawy, bo mowi, ze to dobrze robi:)
    • To opinai z jednego z forow: "u-erh mnie zainteresował tylko i wyłącznie z przyczyn zdrowotnych i w ogóle nie liczyłam na jakikolwiek efekt redukcji wagi. Herbatkę ekspresową! (taką w zwykłych torebeczkach ) piłam regularnie( codziennie przynajmniej 2 duże kubki ) i po jakichś 3 miesiącach zauważalne były efekty postaci utraty zbędnego tłuszczyku : schudłam 4 kilogramy bez żadnych dodatkowych obostrzeń typu dieta, czy sport." mozna sprobowac nie??:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się