picie

(19 wyników)
  • Jak w temacie, od poniedziałku 20.04 jestem na kopenhaskiej. Dziś jest 4 dzień. Stosuję wersję ścisła, bez żadnych zamienników. Jest w miarę ok, nie mam problemów z głodem, tylko organizm mocno się buntuje. Tzn. mam zawroty lekkie głowy i mroczki, a dziś kołatanie serca, nagły spadek siły z oblaniem potem. To mnie trochę przestraszyło, tym bardziej że to dopiero 4 dzień. Piję wodę, ale nie tak dużo jak zalecane, bo jestem typem mało pijącym zawsze. Mam niskie ciśnienie, marzną mi bardzo...
  • Schudłaś z 75 na 55, możesz mi napisać w jakim czasie osiągnęłaś taki wynik? Ile i jakich diet zastosowałaś??? Mi został miesiąc i musi być przynajmniej 10 (minimum) kilo mniej!!!
  • Hej ;) ! Co myślicie o herbatkach odchudzających czy wspomagających odchudzanie ?? Czy one coś dają ? :) I czy można je pić podczas naszej diety ?? :) PZDR :*
  • Czy mogę pić więcej niż ta jedna filiżanka-??? Dziękuję za odpowiedź.
  • jak narazie udało się wytrzymać najgorsze pierwsze dwa dni. dzięki wskazówkom weter anki jakoś te posiłki smakują lepiej. Oby do przodu :)
  • Witam. Jestem 5ty dzień na diecie i brakuje mi tylko czegoś ciepłego do picia w ciągu dnia. Można popijać zieloną herbatę oprócz wody? Pozdrawiam i powodzenia wszystkim
  • 1- czy możemy pić o 1 kawunie więcej w ciągu dnia nie niszcząc efektu? 2- ile udało sie Wam schudnąć na tej diecie prosze napiszcie swoja wge wyjściową i końcową 3- czy zamieniacie składniki w obrębie jednego dnia tyn. lunchu i obiadu (nic ponad) ? podzielcie się swoimi dośwadczeniami proszę:)
  • czy ktoś pił tą trzy fazową herbatę? czy były jakieś efekty? ile razy dziennie? w kwietniu skończyłam diete kopenhadzką i co prawda nie przytyłam po jej zakończeniu ale nadal jest ze 3 kilo do rzucenia do wagi sprzed ciąży a diete mogę dopiero za rok zasosowac
  • Może się ktoś przyłączy, albo też dzisiaj zaczął? W każdym razie będę pisać o swoich doświadczeniach i (mam nadzieję) efektach! Trzymajcie kciuki! Ważę 62 (158 cm wzrostu)! Pozdrawiam aldafryc P.S. Wypiłam rano kawę (czekam na śniadanko) i trochę mi słabo! Ale w te upały poprostu może się człowiek czuć słabo... Piję dużo wody i herbatę zieloną - bo lubię!
  • witam Jakoś nie widać tu zbyt wiele Panów - wiedz będę rodzynkiem :) mam kilka pytań: -wykonuje dość ciężka prace fizyczna w dodatku w nocy - czy w takim przypadku mogę stosować dietę [czy nie doprowadzi to do wyczerpania organizmu? -czy można pić mineralna wode lekko gazowana? -czy picie czerwonych herbatek "oczyszczających" nie jest zakazane? -czy można łykać witaminy w trakcie kiedy? -czy branie tabletek pomagających rzucić palenie jest możliwe w trakcie diety? Pozdrawiam. i ż...
  • jak w tytule
  • Jaką herbatkę pijecie na "śniadanie"?? Jutro czeka mnie dzień siódmy - mam nadzieję, że wytrwam... Dziś mam lekka trzęsawkę - trzęsą mi się ręce - to podobno cukier tak? Z resztą nieważne, i tak wytrzymam :D Pozdrawiam, Agata.
  • Cześć dziewczyny dziś piąty dzień a mi nadal nic nie ubyło . I ta ryba nie jadam kupiłam sobie tyńczyka w sosie własnym ale co się okazało że ma sól w składzie więc ją odłożyłam i nie będe nic jadła . Piję od rana zieloną herbatę chyba 5 z kolei ale przynajmiej dobrze sie po niej czuje .
  • Witajcie, zamierzam zastosować tą dietę i mam pytanko dot. ilości spożywanych produktów.. W niektórych przepisach podano: 2-3 szklanki jogurtu naturalnego, a w niektorych 2/3 - czy to nie jakaś pomyłka.. może po prostu chodzi tylko o 2/3 (ułamek) szklanki.. A poza tym szklanka szklance nie równa - chodzi o 200ml czy 250... A co oznacza pojęcie "duży" befsztyk? Ile szpinaku na jedną porcję? ile brokuł? ile kurczaka? twarożku? marchewki... Nigdzie nie umiem znaleźć tych danych, ni...
  • Witam wszystkich -panie i panów.Jestem 3 dzień na kopenhadzkiej i cały czas mnie pali zgaga -mam pytanie czy ktoś z was podczas stosowania tej diety miał taki problem proszę o radę.Jeszcze jedna sprawa ja nigdy nie miałam zgagi!!!!!!!!
  • Do zrzucenia mam przynajmniej 12 kg a docelowo chciałabym dużow więcej! Mam nadzieję, że ta dieta będzie dużym krokiem w osiągnięciu mojego celu. pozdrawiam
  • CZY KTOŚ MOŻE MI ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANKO - CZY ZAMIAST SŁODZIĆ KAWĘ MOGĘ JĄ WYPIĆ Z MLEKIEM? INACZEJ KAWA NIE PRZECHODZI MI PRZEZ GARDŁO!
  • Zaczynam od dzis. Wiem ze dzieki niej zrzuce około 10 kg sadła w 13 dni. To prawdziwy dar z nieba!! Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy Lunch : 2 jajka na twardo, gotowany szpinak, 1 pomidor Obiad : 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną (filet lub schab) DZIEŃ 2+9 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną, 1 świeży owoc Obiad: 1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3+10 Śniadanie: 1 kubek cz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się