Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

val di sole?

16.01.03, 11:34
    Jak tam jest? Czy mozna pojezdzic na początku kwietnia?
    Obserwuj wątek
      • the_flying_dutchman Re: val di sole? 23.01.03, 11:28
        Masz chyba na mysli Val d´Iseré. Absolutnie tak. Rejon jest stworzony dla
        narciarzy (JC Killy centrum). Architektura nowoczesna, moze nie przypasc do
        gustu Jazda na 2000 m i wyzej. W przypadku pecha ze sniegiem bedziesz miala
        blisko do Val Thoren gdzie snieg jest gwarantowany. Na ogol sezon konczy sie
        tam 1 maja. Zycze duzo slonca, bo nie ma nic cudowniejszego jak narty i slonce.
        • jaga111 Re: val di sole? 27.01.03, 11:11
          Dzieki za dobre checi :), ale chodzi mi wlasnie o Val di Sole we Wloszech, nie
          o Francje. Poniewaz nikt mi nie odpisal, domyslam sie, ze nie jest to zbyt
          znane miejsce. Moze jednak ktos...?
          • paula-l Re: val di sole? 28.01.03, 10:06
            Ja byłam tam w zeszłym roku w ostatnim tygodniu marca w rejonie Folgarda -
            Marilleva - Madonna di Campiglio (to właśnie w val di sole) i to był chyba
            ostatni tydzień sezonu. Warunki z dnia na dzień się pogarszały ale i tak były
            super. Myślę, że koniec marca to dobry termin, mało ludzi, dużo słońca:)
            ale kwiecień to już chyba trochę za późno:(
      • wacek.warzecha Re: val di sole? 06.02.03, 17:37
        Świetny teren narciarski, na początku kwietnia może być już miekki śnieg
        (firn), niktóre trasy zamknięte, ale warto zaryzykować.
      • tamatka Re: val di sole? 12.02.03, 17:17
        Tam jest bardzo pieknie ale kwiecien to juz pozna pora .W Dolomitach najlepiej
        jezdzi sie do konca lutego.Jak mozesz to jedz wczesniej albo do innego rejonu
        narciarskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka