jaga111 16.01.03, 11:34 Jak tam jest? Czy mozna pojezdzic na początku kwietnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_flying_dutchman Re: val di sole? 23.01.03, 11:28 Masz chyba na mysli Val d´Iseré. Absolutnie tak. Rejon jest stworzony dla narciarzy (JC Killy centrum). Architektura nowoczesna, moze nie przypasc do gustu Jazda na 2000 m i wyzej. W przypadku pecha ze sniegiem bedziesz miala blisko do Val Thoren gdzie snieg jest gwarantowany. Na ogol sezon konczy sie tam 1 maja. Zycze duzo slonca, bo nie ma nic cudowniejszego jak narty i slonce. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga111 Re: val di sole? 27.01.03, 11:11 Dzieki za dobre checi :), ale chodzi mi wlasnie o Val di Sole we Wloszech, nie o Francje. Poniewaz nikt mi nie odpisal, domyslam sie, ze nie jest to zbyt znane miejsce. Moze jednak ktos...? Odpowiedz Link Zgłoś
paula-l Re: val di sole? 28.01.03, 10:06 Ja byłam tam w zeszłym roku w ostatnim tygodniu marca w rejonie Folgarda - Marilleva - Madonna di Campiglio (to właśnie w val di sole) i to był chyba ostatni tydzień sezonu. Warunki z dnia na dzień się pogarszały ale i tak były super. Myślę, że koniec marca to dobry termin, mało ludzi, dużo słońca:) ale kwiecień to już chyba trochę za późno:( Odpowiedz Link Zgłoś
wacek.warzecha Re: val di sole? 06.02.03, 17:37 Świetny teren narciarski, na początku kwietnia może być już miekki śnieg (firn), niktóre trasy zamknięte, ale warto zaryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
tamatka Re: val di sole? 12.02.03, 17:17 Tam jest bardzo pieknie ale kwiecien to juz pozna pora .W Dolomitach najlepiej jezdzi sie do konca lutego.Jak mozesz to jedz wczesniej albo do innego rejonu narciarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś