rozczarowany

(4 wyniki)
  • Witam.. Ja po prozbie ...czy mogłby ktoś postawic karty mojej kolezance??? z zapytaniem : Czy Agnieszka dostanie prace w hotelu ??? poz. doti96
  • Zapowiadało się, że w końcu się uda. Odważyłam się, zaczęłam z nim pisać. Już planowałam się z nim spotkać a tymczasem on ucichł. Czy już na zawsze?
  • Jak spędzę sylwestrowy dzień i sylwestrową noc? przed południem Kapłanka po południu 4 Puchary odwr wieczór i noc 8 Pucharów, Cesarzowa, Rydwan Z kim: Gwiazda odwr, 6 Pucharów odwr, Giermek Buław Do południa przesiedzę w domciu, potem pewnie odwiedzę mamę. Nic nowego. Po południu dostanę jakąś propozycję która będzie dla mnie zaskoczeniem. Pokrzyżuje ona moje plany. Wygląda na to, ze nie spędzę tej nocy ani z mężem, ani z przyjaciółmi, ani z osobą z którą planowałam...Podejmę słusz...
  • Nie wiem jak je ugryzc jesli chodzi o sprawy uczcuciowe, wiem ze moze oznaczac 2 zwiazki, jakby falowanie uczcuc ( na karcie czlowieczek zongluje 2 monetami) ale jakos ta karta za duzo do mnie nie mowi. Na pytanie co czuje wyszlo: 2 denary, czy mu zalezy 5 kielichow... z jednej strony dywagacje , materialne podejscie do zycia czy mu sie oplaci, co z tego ma? a z drugiej teskni, czuje sie rozczarowany?A moze te 2 denary to dryfowanie, rozdwojenie? Podaje caly rozklad: Sytuacj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się