rozczarowany

(6 wyników)
  • Za radą Wielkiej Moderatorki zakładam nowy wątek, bo wątek "Effuniak - 6" to nie jest najwłaściwsze miejsce na posty odbiegające od tematu (czyli na te, które nie opisują konkretnego, posiadanego modelu). A piszę, żeby się pożalić, bo nie mam stanika, choć przez rok cierpliwie na niego czekałam, choć przez rok wlewano we mnie nadzieję, że będę miała w co swoje skarby włożyć. No i nie mam, ale teraz już przynajmniej wiem, że mieć nie będę. Może mój żal nie byłby tak wielki i tylko m...
  • Tyle się naczytałam o tych cudownych stanikach i pięknych w nich biustach i klapa.... Zamówiłam sobie przez allegro freya rio, niestety miski okazały się za małe i między piersiami przebiegała kilkucentymetrowa autostrada. Zadnych jabłuszek nie zrobił. Wybrałam się do Gorseterii, bo słyszałam, że mają modele z Freyi. Niestety z rozmiarówką krucho. Mierzyłam Pollyannę, za mała. Mierzyłam model Cassie, wizualnie mi się podobał i pani stwierdziła, że rozmiar idealny. Ale... mój biu...
  • zaczynam nowy watek bo NAPRWDE nie znalazlam niczego podobnego. Otoz jestem niska i bardzo drobna a biust spory. nosze ( tak do tej pory 70D- uzywam polskich rozmiarowek) po przeczytaniu artykułyu w Gazecie zachwycilam sie teoria: cudownie biust podtrzymany od dolu i po bokach, nic bardziej dla mnie. Jestem mloda i pomyslalam : No wreszcie, bede mogla nosic dekolty mega glebokie a biust tak podtrzymany mi nie wyskoczy. Sam sex! czym predzej poinformowalam przyjaciolke ktora nosila stani...
  • zostalam poinformowana, że noszę rozmiar 70F, którego sklepy nie oferują :/ pytalam dzisiaj w intimissimi, atlanticu, triumphie, gattcie+ sieciówki- im większa miseczka tym większy obwód i wg sklepowych tabel miseczka D to bardzo duży biust. poddaje się, zostanę przy 75C.
  • Otóż wymyśliłam sobie stanik z odpinanymi ramiączkami. Znalazłam model Gai 'Cornelia', fajny i na moją kieszeń, znalazłam nawet 70E w stacjonarnym sklepie, ale czarny, a chciałam biały. Zmierzyć zmierzyłam, dowiedziałam się że w ogóle w hurtowniach go nie ma, więc 'pognałam' w rajd po sklepach w sieci. Znalazłam dość szybko: 1bielizna.pl/detail.php?product_id=1143&group_id=2&poz= zamówiłam, dołożyłam jeszcze dwie pary stringów, żeby było równo i żeby staniczkowi się nie nudziło w tr...
  • zamówiłam ostatnio a Avocado 2 staniki, między innymi grand prix, gdzie po jednym dniu noszenia wyszedł mi fiszbin. te staniki nie są tanie i spodziewałam się większej trwałości. jak myślicie napisać do nich z zażaleniem? wymienić nie wymienią, ale może jakiś upust dadzą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się