Forum Towarzyskie S@lon Odrzuconych [O!]
ZMIEŃ
      rozczarowany

rozczarowany

(4 wyniki)
    • Francuskie muzułmanki coraz częściej "odzyskują dziewictwo". Trwający 30 minut zabieg operacyjnego przywracania błony dziewiczej kosztuje w paryskich klinikach od 1500 do 3000 euro i jest coraz popularniejszy wśród młodych Francuzek pochodzących z Afryki Północnej - informuje agencja Reuters. Trudno stwierdzić ile takich operacji przeprowadzono do tej pory, ponieważ nie przeprowadzono jeszcze odpowiednich sondaży. Chirurdzy-plastycy mówią jednak, że zabieg jest coraz popularniejszy. G...
    • Jedziesz do Kairu, Wenecji a może Paryża i marzysz, by na własne oczy ujrzeć piramidy, przepłynąć się gondolą czy wejść na szczyt wieży Eiffla? Możesz się rozczarować. Okazuje się bowiem, że według turystów, którzy mieli okazję odwiedzić te miejsca, są one jednymi z najbardziej przereklamowanych atrakcji turystycznych. www.dziennik.pl/gospodarka/article430356/Te_zabytki_moga_cie_mocno_rozczarowac.html
    • Pewnego dnia w listopadzie 2008 Mark Boyle rzucił pracę (a był świetnie opłacanym menadżerem), rozdał wszystkie oszczędności i całą swoją własność i rozpoczął nowe życie. Całkowicie bez pieniędzy: To najlepsza decyzja, jaką kiedykolwiek podjąłem. Jest fantastycznie. Nigdy nie zdawałem sobie sprawy, ile stresu i kłopotów powodowały w moim życiu pieniądze, dopóki się ich nie pozbyłem. Boyle mieszka w starej przyczepie, je to, co wyrośnie na niewielkiej działce. Jesienią zbiera w les...
    • Cały kościół rozbrzmiał potężną owacją, gdy towarzyszący Nowakowi prof. Bogusław Wolniewicz wołał: -Kto nas atakuje? Żydzi! Trzeba się bronić! Tak wołał w sobotę prof. Bogusław Wolniewicz, autorytet Radia Maryja, z ołtarza bazyliki o. Jezuitów w Krakowie. - Trzeba się bronić. Wywołał burzę oklasków. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4915446.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się