Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      rozczarowany

rozczarowany

(9 wyników)
    • Najlepszy komentarzem będą słowa Williama Hubbsa Rehnquista wieloletniego prezesa Sądu Najwyższego USA: [i]Sam fakt, że ktoś może się obrazić albo dostać rozstroju nerwowego nie może być powodem ograniczenia wolności słowa.[/i] [i]Fakt, że społeczeństwo może uznać jakąś wypowiedź za obraźliwą nie jest dostatecznym powodem, by jej zakazać. Przeciwnie, jeśli to opinia wyrażona przez autora jest czymś, co wywołuje obrazę, to jest to właśnie powodem do tego, by zapewnić jej konstytucyjną o...
    • Ja wiedziałem,że tak będzie. Dotychczas w skali światowej tylko Janusz Palikot dobrowolnie zrzekł się mandatu. Można o tym nawet przeczytać w księdze Guinnessa.
    • I jak tu kochać Żydów?
    • CZas więc na działania władzy.NIech pokaże,że kleru się nie boi.
    • Oczywiście, że nikt tak na pewno nie wie, jaki byłby wynik przyspieszonych wyborów, ale sondaże jednoznacznie wskazywały na jeszcze wyższe zwycięstwo Janukowycza oraz na zdecydowanie kiepski wynik partii Juszczenki. To chyba jednak nie miłość do pszczół była głównym powodem decyzji Juszczenki... Uniwersał Jedności Narodowej nie ma mocy prawnej, ale - biorąc pod uwagę zmiany w jego punktach, jakie uzyskał Janukowycz (chćby : decyzja odnośnie wejścia Ukrainy do NATO i UE zależeć będzie...
    • Panie premierze tak trzymać!!!Liczę na Pana.Jak nie teraz to nigdy.Skarb państwa to nie szkatuła bez dna."Działacze" związkowi wyznają zasadę "po nas choćby potop",ale "stołki" zachowamy dla siebie,
    • Znowu ruska komedia pt. "Adolfek putinek" naprawia swiat. Prawie jak w Korei Polnocnej u Kima.
    • to ciekawe panieprof. bronku! nawet pomyslodawcy projektu zznad sekawny ja odzruca w referendum a pan swojem, ze musimy ratowac czyli ratyfikowac, tociekawy zabieg!skoro juz podpisalismy to o co sie meczyc, po co sondowac opinie, przekonywac ??Panie profesorze to mi troche przypominaja sie czasy kiesy pan dzialal w pzpr tak tak samo cos zosyalo juz zadycydowane a wy na zebraniach partyjnych miedliliscie i miedliliscie.CZYZBY ZNOWU NADCHODZOLY VCZASY CICHYCH I GEGACZY, AZ STRACH BO...
    • Pan Juszczenko, podobnie jak jego "postępowi" poplecznicy, jest - jak to się na Ukrainie eufemistycznie mówi: WIELOWEKTOROWY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się