rozczarowany

(4 wyniki)
  • Przeczytałam mnóstwo wątków o [u]sn po cc[/u] i nie znalazłam pewnej informacji. Jestem ciekawa czy jest tu w ogóle ktoś niezadowolony/rozczarowany porodem sn po cc? Jeśli ktoś się rozczarował (chyba tu jednak takich nie ma ;) to dlaczego? Proszę tylko o takie ewentualne opinie, bo zadowolonych z porodu sn po cc jest mnóstwo. Dzięki!
  • Witam, właśnie wracam od gina. To moja pierwsza wizyta w ciąży (6tc) i przyznam że się trochę zawiodłam. Specjalnie odczekałam od terminu miesiączki blisko dwa tygodnie żeby lekarz mógł już coś powiedzieć. Było badanie ginekologiczne, pobranie wymazu do cytologii i przypomnienie o foliku. I to wszystko. Mam wrócić za 3 tygodnie. Nie byłabym rozczarowana gdybym nie czytała co inne dziewczyny piszą o pierwszych wizytach - skierowania na badania, ważenie, pomiar ciśnienia, wyliczenie termi...
  • Dzis biegłam na usg jak szalona...od rana nie mogłam się doczekać a na ten termin czekałam ponad miesiąc...do gabinetu wleciałam jak na skrzydłach...i nagle...skrzydła opadły :( Dziś z maleństwem rozpoczęlismy 15 tydzień...Chciałam je zobaczyć,dowiedzieć się czy wszystko ok, czy nie ma żadnych komplikacji...wczesniej w 8 tygodniu nie wytrzymaliśmy z mężem i poszliśmy prywtanie na usg by już zobaczyć tą słodka dzidzie która we mnie rośnie...wtedy radości nie było końca...dziś jedyn...
  • Cześć dziewczyny! Czy ktoś z was może coś powiedzieć na temat tej przychodni. Jestem w 11 tyg., zapisałam się tam właściwie tylko z tego powodu, żeby mieć b. dobrą opiekę medyczną. Czy któraś z was zna i uczęszcza do Pani doktor Żuchowskiej?? Na lekarkę jak na razie nie mogę złego słowa powiedzieć (jak na razie miałam 2 wizyty), ale pozostała obsługa... no nie wiem?? Jak na razie jestem troszeczkę rozczarowana i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam zapisując się do nich i placąc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się