Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      rozczarowany

rozczarowany

(3 wyniki)
    • Własnie bylam w Nowym Jorku i.. jestem rozczarowana. Nie wywarlo to miasto na mnie zadnego wrazenia. Nic specjalnego. Nie wiem czym ludzie sie tak zachwycaja. Dla mnie NYC jest stanowczo przereklamowany. Londyn juz duzo ladniejszy.
    • Potrzebuję informacji od osób, które nie otrzymały wizy do USA, zostały zawrócone na lotnisku w USA i musiły wrócić do Polski nie stawiając nawet stopy na ziemi amerykańskiej lub tych, którzy dostali wizę, ale po przyjeździe do stanów okazało się, że wcale nie jest tam tak różowo jakby się wydawało. Bardzo proszę o odzew, chodzi mi o relację osób rozczarowanych systemem przydzielania wiz, traktowaniem polakow w USA lub w ambasadach amerykańskich. Informacje te potrzebne są mi do r...
    • Tak sobie przeglądam wątki na tym forum na temat Florydy i tamtejszych atrakcji i muszę stwierdzić, że chyba nie ma tam zbytnio nic ciekawego dla osób nie przepadających za parkami rozrywki, wielogodzinnym plażowaniem, surfingiem itp. Skoro nawet Everglades raczej rozczarowuje ..., Key West zaledwie "ujdzie w tłoku" itd., to czym można się tam zachwycić? Nie jest to ironia, po prostu trochę jestem zaskoczony takim wizerunkiem tego stanu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się