Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      rozczarowany

rozczarowany

(14 wyniki)
    • Niestety jestem ogromnie rozczarowana podejściem do klienta w sklepie firmowym Quadr i Foglio (nie pisze w jakim mieście, bo to jest bez znaczenia). Sprawa dotyczy wymiany zakupionej rzeczy na wiekszy rozmiar. Otóż w prezencie świątecznym kupiłam dla swojej 2-letniej wnuczki sweterek-bolerko w rozmiarze 92. Wnuczka mieszka w innym niż ja mieście. I chociaz jestem w stałym kontakcie, to jednak okazało się, że dziecko w ostatnim okresie bardzo urosło i właściwym byłby rozmiar 98. W sklepie...
    • Odnoszę wrażenie, że tylko mnie rozczarował ten sklep, wszędzie same ochy i achy a ja jestem niezadowolona. Zamówiłam 3 pary butów z ich internetowego sklepu, kilkakrotnie próbowałam zapłacić poprzez płatności online, niestety nie udało się (nie wiem czy z winy błędów na stronie Maragi czy z winy serwisu płatności), dziś z samego rana zadzwoniłam pod podany numer na stronie (ten od sklepu internetowego), facet, który odebrał obiecał wysłać mi na maila numer konta. Zaznaczyłam mu, że to piln...
    • Czy tylko ja jestem niezadowlona z tego kombinezonu ? Kupiłam synkowi dwucześciowy kombinezon na poczatku zimy, dziecko chodziło w nim ok.2 mies. (na przemian z inną kurtką ) i jestem mega rozczarowana. Już przed pierwszym praniem zaczęły odklejać się odblaski (zarówno na tyle kurtki jak i na spodniach - spodnie nie były jeszcze zupełnie prane), z suwaków poschodziła czarna farba (kolor w większości zszedł - wyglądają jakby kilkoro dzieci w nich chodziło (jeszcze przed praniem ta farba zeszł...
    • Opakowanie nowych huggies sugeruje że na pieluszkach są obrazki Kubusia Puchatka i Hefalumpów.Niby nic,pieluchy jakościowo są ok.Ale na obrazkach są Myszki Miki itd. synek rozgrzebał paczkę,powiedział "ma lumpów"-nie ma hefalumpów i rozpłakał się.Był rozczarowany... Mnie rozczarował brak wyobraźni producenta-dotyczącej wyobraźni i oczekiwań małych klientów.To że człowieczek mało wie nie znaczy że jest głupi...
    • Kupiłam córce buty zimowe Ecco pierwszy raz i niestety jestem rozczarowana. Wystarczy, że córka wyjdzie na dwór na pół godziny i wraca z zimnymi stopami. Gdy wsadzam rękę do buta, to wkładka jest zimna. Nie tego się spodziewałam niestety... Córka ma 5 lat i nie siedzi na sankach, tylko biega i chodzi po śniegui. Nie wiem, czy to ten model snowride taki mało utrzymujący ciepło?? W jakim modelu butów ecco nogi są naprawdę ciepłe??
    • Po długich namysłach kupiłam kołdrę feretti excellent (wielosezonowa) i jestem rozczarowana. Kołdra jest owszem lekka i mięciutka i moje dziecko nawet chętnie chciało pod nią spać w przeciwieństwie do innych kołder grubych i ciężkich, ale niestety córka strasznie mi się pod nią poci - tzn ciało niby nie jest spocone mocno trochę plecki ale głowę to ma dosłownie mokrą, w pokoju 22-21 st. C, no w zimie mamy koło 18-19, ale mimo wszystko wydaje mi się, że jest jej dużo za gorąco. Do tej...
    • witam, zachęcona pozytywnymi opiniami na forum kupiłam mojej córeczce na roczek fontannę piłek Playskool. Może na tym właśnie ma polegać cała zabawa, ale te piłeczki bez przerwy wylatują z zabawki na pokój!!! Mała nawet nie zdąży się nacieszyć obiegiem piłeczek w zabawce, bo szybko wyskakują pod łóżko, pod szafkę. Koszmar, tylko latam za piłeczkami (tak szybko wyskakują, że malutka nie jest w stanie nadążyć oczami za ich lotem:) A moze jakiś kiepski egzemplarz mi się trafił, czy tak wł...
    • Byłam wczoraj w Warszawie, weszłam do ZT - zależało mi na Next i M&S. I gigantyczne rozczarowanie - w tych sklepach są szmaty, M&S przypomina mi Adlera (nie wiem czy pamiętacie taki sklep :-)). Pamiętam nexta i m&s z pobytów w Anglii, to były świetne sklepy, u nas wybór lichutki i jakość "na macanego" mooocno średnia.
    • Czy zdarzyło wam się, że otrzymałyście z NEXT produkt, który znacznie różni się od przedstawionego na zdjęciu? Pomijam kolor, bo do tego już się przyzwyczaiłam, że w rzeczywistości ubranka mają inny odcień,ale te spodnie w realu są zupełnie inne! Mają w pasie i na dole nogawek gumki, a w/g zdjęcia miał być ściągacz. Na nogawkach miały być na wysokości kolan przeszycia, a w rzecziwistości są gładkie. Jestem bardzo rozczarowana... Sprawdzałam nr produktu, zgadzają się. [img]http...
    • Dziewczyny pomóżcie proszę. Chcę kupic ten zestaw na allegro.Wie ktoś jaka jest jakośc samochodu??? Czy będzie odpowiedni dla 2,5 latka? Nie chcę zabawki która zniszczy się po kilku dniach.Z góry dziękuję za rady
    • Byłam wczoraj w Gal.Kazimierz i odwiedziłam przy okazji Mothercare. Ceny dosyć wysokie, ubranka ładne :)))))))) na wybrane modele jest obniżka 10% z okazji otwarcia, zaszaleli :)))))))))
    • Czy któraś z Was widziała coś takiego "na żywo"? www.prezent.pomysl.com/prezent-657-on-toster.html No i może wiecie, czy w Polsce można coś takiego kupić. Bo jak na razie znalazłam tylko jedno na allegro, ale tak jakby używane:(
    • Drogie forumowiczki, który z warszawskich H&Mów ma najlepiej zaopatrzony dział dla maluchów? Dzięki za info. Pozdrawiamy Nika i Maleństwo 30tc
    • Zamówiłam kalendarz u Alkadii i się nieco rozczarowałam. Trochę zmodyfikowałam pomysł i na jeden miesiąc dałam więcej niż jedno zdjęcie. Alkadia naprawdę poszła mi na rękę i połączyła to w taki wzór kalendarza, że zdjęcia były maksymalnie duże. Ale wydruk bardzo mnie rozczarował jakością. Wywoływałam wcześniej te zdjęcia w labie i kolorki były super. Natomiast na kalendarzu powychodziły mi niektóre twarze całe w czerwonych kropach (nie całe czerwone, ale nakrapiane jak pisanki), m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się