Forum Aktualności i Media Unia Europejska
ZMIEŃ
      rozczarowany

rozczarowany

(4 wyniki)
    • "Jestem bardzo rozczarowany pana słowami. Jeżeli tak właśnie Polska zaczyna członkostwo w Unii Europejskiej, to żałuję swoich działań na rzecz Polski" - żachnął się Verheugen Panie Verheugen - nikt Pana o pomoc nie prosil, a juz na pewno nie ja, wiec prosze tu nie robic scen i zachowywac sie jak mezczyzna - ja duzo bardziej zaluje dzialan nie tylko Panskich, ale takze Pana ojcow i dziadkow, a jednak siedze cicho jak myszka i czekam jak to wszystko pierdolnie. Hujostwo, przepraszam,...
    • maja w debacie pretensje, dlaczego tylko o kasie mowa, a nie o idalach. Naprawde mysleli ze sceptycy to tylko rydzyk???????????????????
    • niby jest to w miare logiczne, bo nasi "eurokraci" nie beda mieli jeszcze doswiadczenia, ale w praktyce sprowadza sie to do tego, ze decycje i bezposrednie zalecenia w sprawach Polski i Polakow beda podejmowane przez obcokrajowcow, a Polacy beda goncami noszacymi koperty z poleceniami i odmowami. Wyglada na to, ze przy negocjacjach poza stanowiskami politycznymi obejmowanymi z klucza i nadania, nie pofatgowano sie zaklepac ilosciowo limitow w stanowiskach obsadzanych wylacznie z ...
    • ciekawe znowu ta iczba czyby i 7-8 czerwca tez mialo byc tak rozowo? pozdrawiam rado

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się