Forum eDziecko Ciąża i poród W oczekiwaniu
ZMIEŃ
      rozczarowany

rozczarowany

(4 wyniki)
    • Musze się wyżalić bo jest mi przykro. Jestem w 33 tygodniu ciązy. Nigdy nie miałam nic do zarzucenia mojej lekarce, jednak ostatnio wydaje mi się że bada mnie byle jak. Ostatnie usg miałam robione w 25 tygodniu (kiedyś robiła mi co wizyte). Dzisiaj byłam na wizycie i myślałam, że zrobi je dziś a tu nic. Nie wiem jaka dzidzia duża ani jak jest ułożona. Na poprzedniej wizycie to rozumiem dlaczego nie zrobiła (trwała przeprowadzka gabinetu), ale teraz nie wiem. Następną wizyte mam za 3 tyg. Doda...
    • Wróciłam niedawno z USG i straciłam humor,a wręcz wpadłam w jakąś histerię prawie i popłakuje sobie teraz ,bo okazało się ,że będzie to chłopak ,a tak bardzo chciałam dziewczynkę.Wiem ,że najważniejsze jest to aby było wszystko w porządku ze zdrowiem i przebiegiem ciąży ,ale może to moje nastawienie sprawiło ,że teraz to tak jakoś ciężko przeżywam. Proszę napiszcie czy w waszym przypadku też coś takiego miało miejsce ,czy ja tu jestem takim wyjątkiem.
    • ponad mc temu odstawilam tabletki, nie planuje jeszcze dzidziusia ale jakby byl to bylo by 2 razy kochalismy sie z mezem w polowie cyklu bez zabezpieczenia, pare dni pozniej miala temperature mierzona o 7.00, 37, 2; 37,2, w 32 dniu temperatura spadla do 36,7 i.... dostalam @ aleeee w 2 czy 3 dniu okesu znowu temperatura jest ponad 37 stopni, a w ciagu dnia nawet 37,7. co to takiego? jestem juz w 8 dc i temperatura ciagle wysoka. czy to moj organizm ciagle wariuje po tabletkach? cz...
    • Słuchajcie szczęsliwe błogosławione i oczekujące. Jakie znacie testy ciążowe, które najszybciej potwierdzają ciąże, czy są jakieś które wykrywają krótko po zapłodnieniu 2 ,3 dni? Czekam niecierpliwie. Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się