Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      rozczarowany

rozczarowany

(3 wyniki)
    • Napisz dlaczego cię rozczarował i w jakim hotelu byłaś ( byłeś) Mnie rozczarował Caribbean World w Soma Bay. Oferuje zbyt mało atrakcji, biorąc pod uwagę lokalizację, rażą w oczy bardzo duże niedociągnięcia, nawet jak weźmiemy pod uwagę, że to Egipt, zdecydowanie nie zasługuje na 5 gwiazdek. Gdyby nie oddawano go do użytku w pośpiechu może byłby świetnym hotelem ze wzgl. na lokalizację
    • Muszę przyznać, że bardzo mnie dziwi przytłaczająca wręcz liczba negatywnych opinii na temat warunków pobytu w Egipcie. Ludzie, spróbujcie za takie pieniądze pojechać na Florydę czy Jamajkę! Wybierając się do Egiptu miałem jako taką świadomość, czego mogę za TAKIE pieniądze TAM oczekiwać. Generalnie było w porządku. Wielu z Was tej odrobiny świadomości chyba zabrakło i teraz wylewacie łzy, że zupka była za chłodna, morze za ciepłe, a na plaży za dużo piasku. Zawsze można zostać w ...
    • Od ok. miesiąca, pewna osoba stara się zemścić na Triadzie za nieudane wakacje podszywając się pod różne nicki i udając tłum rozczarowanych turystów. Szczyt bezczelności osiągnęła w wątku CZARNA KSIĘGA BIUR PODRÓŻY. 3 posty o TRIADZIE napisała ta sama osoba, choć podpisała się innymi nickami, GrzegorzFr, V like Victori, Tersyn. Mało tego, osobnik ten tak wczuł się w rolę, że zapomniał się przelogować i sam zaczął odpowiadać na swój poprzedni post. Więc dopóki nie odpuści sobie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się