salo

(1448 wyników)
  • Witam wszystkich forumowiczów :-) Czy ktoś z Was robił wesele (albo był na takowym) w Hotelu Lord w W-wie, w sali kryształowej - to ta na parterze i były okrągłe stoły? Zamierzam tam zrobić swoje wesele, ale mam raptem 1 zdjęcie sali z okrągłymi stolami i cięzko mi wyobrazić sobie jak to by wyglądało. Stoły są duże bo otrzymałam informację, że przy jednym siedzi 12 osób i zastanawiam się czy po prostu będzie sie jak ruszyć... Mam jeszcze czas na zmianę decyzji i będę wdzięczna za pomoc. Do...
  • Przejrzałam 8 stron i nie znalazłam nic podobnego, dlatego zakładam nowy wątek. Sama jestem ze Zgierza i z dość oczywistych względów oglądałam sale tylko w tej okolicy, ale wątek mam nadzieję urośnie do sal z samej Łodzi i okolic jak w temacie :) Moje wymagania: -sala w której spokojnie wejdzie 80 os. -klimatyzacja -pojedyncza sala, bez przemieszanych gości -ładne i schludne łazienki i mieszczące więcej niż 1 osobę...(byłam na kilku weselach gdzie były długie kolejki do za przeproszeni...
  • Szukam eleganckiej sali weselnej na około 150 osób, najchętniej w hotelu( domy weselne i i inne tego typu "obiekty" zdecydowanie odpadają. Intersuje mnie Warszawa i okolice( na płd. pd Warszawy). Dziękuje z góry z inf. Kasia
  • Jeśli chodzi o wystrój wnętrz jestem kompletną nogą! Szukam kogoś, kto się na tym zna i pomógłby mi! Macie jakieś fajne pomysły? Sprawdzonych dekoratorów? Pomóżcie! Moja sala jest wielkości ok. 190m2. gości planuję ok 100 gości. W środku jest raczej nowoczesnie - nowe meble, żadnej przesadnej dekoracji czy rzeźbień.
  • Hej dziewczyny, mam spory i do tego pilny problem. W czym rzecz? Jutro jest ślub mojego kuzyna, na którym jestem świadkową. Kuzyn wraz z narzeczoną poprosili mnie jakiś czas temu o to, abym zajęła się przyozdobieniem sali. (Wiem, wiem, mało popularne w dzisiejszych czasach rozwiązanie, ale cóż- świadkowa powinna stanąć na wysokości zadania.) Już jakieś 3 miesiące temu, przy podpisywaniu umowy z salą Pani Właścicielka powiedziała młodym, że dzień przed weselem, od godziny 17 młodzi będą ...
  • witam, poszukuję nietypowej sali weselnej. co przez to rozumiem? odpadają wszelkiego rodzaju domy weselne z przaśnym wystrojem, większość restauracji też. chciałabym miejsce,w którym jest ładnie na zewnątrz i wewnątrz (ładnie położone). przykłady: stodołą wszystkich świętych ,albo Jaworowy Dwór. niestety oba miejsca za małe. szukam na ok.200 osób. pozdrawiam pf.
  • moja koleżanka bierze ślub w przyszłym roku i właśnie zastanawia się na d wyborem sali <woj. Łódzkie> zastanawia się właśnie nad tą opcją: co myślicie? za opinie uprzedzonych troglodytek->"o bosh znowu remiza" dziękujemy :D
  • Witam. Mam pytanko w imieniu siostry, wiem że będziecie potrafiły mi pomóc bo trafnie doradzałyście mi podczas moich ślubnych przygotowań. Moja siostra bierze ślub we wrześniu, mają zarezerwowaną salę która jest dosyć ciemna, przeważają ciemno brązowe ściany i piaskowiec, ponadto sala daje swoje pokrowce na krzesła w kolorze pomarańczowym, stąd prośba o jakieś fotki z inspiracjami kolorystycznymi. niestety nie mam zdjęć sali. Chciałyśmy same dekorować salę i postawiłyśmy na białe, brązowe i p...
  • Dziewczyny z jakim wyprzedzeniem rezerwowałyście salę na wesele? Wybraliśmy się z narzeczonym i załamka. W trzech upatrzonych przez nas restauracjach z pokojami do wynajęcia na 2012 rok nie ma już kompletnie nic (poza Wielkim Postem, ale to z powodów religijnych nie wchodzi w grę). Na 2013 rok wolnych kilka sobót -zima, listopad itp.Terminy wakacyjne i wrześniowe zarezerwowane nawet na 2014. Czy to normalka, czy ja mam pecha? Dodam, że to niewielkie raczej miasto, restauracje rewelacyjne, świ...
  • Ponieważ mój wpis w wątku Zdzicha o salach w Warszawie które są kompletną masakrą nie wzbudził zainteresowania, postanowiłam założyć własny wątek bo powoli tracę nadzieję że znajdę salę która będzie mi się podobała i w której będę chciała mieć wesele. Przeklejam część tekstu z tamtego wątku. Planujemy ślub na przyszły rok. Nie wiedziałam co mnie czeka przy szukaniu sali, dopóki sama nie weszłam w temat. Wiem że każdy ma inne preferencje, gust (a o gustach się nie dyskutuje) i czego in...
  • Dziewczyny, często czytam Wasze forum i tak mnie zainspirowałyście, że mimo iż do mojego ślubu i wesela został jeszcze rok, zastanawiam się nad dekoracją, wystrojem itp. Już od dawna chciałam wystrój fioletowo-biało-wrzosowy. Jednak żadna z firm dekoratorskich w mojej okolicy nie oferuje dekoracji w tych kolorach. W związku z tym zastanawiam się nad samodzielną dekoracją sali. Zastanawiam się jednak, czy sama dam radę.Stoły, krzesła i kwiaty to nie problem, ale gorzej jest z sufitem i d...
  • Dziewczyny pomóżcie! Planujemy wesele z nażeczonym na maj 2012. Ale jako że zajmowalizmy się innymi sprawami ostatnio (mieszknie, studia,obrona) jakoś nie starczyło nam czasu na szukanie sali, orkiestry i ogólnie niczego. W ten weekend trochę się zaczelismy rozglądać za sala i okazuje sie jest spory problem, bo wiekszosc juz pozajmowana. Szukamy czegoś na trasie Warszawa-Grójec- Nowe Miasto nad Pilicą, wesele ma być na ok 200 osób, najlepiej byłoby gdyby była mozliwość wynajęcia samej sali b...
  • Hej dziewczyny, Mamy zarezerwowaną salę weselną na Mazurach. Niestety, na jednej sali nie damy rady zmieścić wszystkich stołów (mamy 110 gości) i jednocześnie zrobić parkietu do tańca. Mamy możliwość wynajęcia dwóch sal obok siebie (z dużym wspólnym przedsionkiem). Jedna sala byłaby do jedzenia, druga - do tańczenia. Ja jednak zupełnie nie mogę sobie wyobrazić, jak to zorganizować, żeby nie było czuć tej "izolacji". Może macie jakieś pomysły? Może któraś z was organizowała wesele na "pod...
  • Witam:) szukam pomysłów na przybranie tej sali weselnej ( ślub i wesele mamy 14.08.2011) sala dość ciemna i ciężka, na ścianach skóry zwierząt, tu jakieś średniowieczne żyrandole - ogólnie misz masz - tak wychodzi na zdjęciach - w realu zdecydowanie lepiej - stawiałabym na brązy, zielenie, biele i fiolety, ale nie wiem czy się sprawdzi; Poniżej zdjęcie: [img]https://ania-lukasz-14082011.fajnewesele.pl/uploads/fk/495/images/265161.jpg[/img] będę wdzięczna za pomoc i wszelkie sugestie:)
  • Jak w tym roku przedstawia się różnica w kosztach organizacji wesela w restauracji a na sali z kucharką. Zdaję sobię sprawę z tego, że sala jest tańsza ale jest więcej pracy. Czy ta różnica naprawdę jest duża? Z tego co robiłem rozeznanie, to koszt restauracji, czy sali weselnej jest w granicach 170 - 200 zł/os. W tej cenie są również poprawiny. Niestety nie znam faktycznych kosztów kucharki i produktów. Sama sala to koszt ok. 1700 - 2200 zł. Planuję wesele córki na przełomie 2012/13 r, ce...
  • Witam. Proszę o pomoc, chce udekorować salę tylko nie wiem jaki kolor myślałam o białym z bordo, proszę was o pomoc, porady jaki kolor by wybrać do takiej sali, linki poniżej. Nie ma zbyt dużo zdjęć i sala nie jest nie wiadomo jak piękna dlatego chciałam chociaż ładnie udekorować, bo wszędzie miejsca już pozajmowane. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c632d3fe4 3b2ecf1.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/518c2b2e1 15bfe0e.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/75e0ed5be e8bb05f.html www.fotosik...
  • Hej! niestety mało informacji w necie znalazłam podzilcie sie wiadomościami..help :) Jak wydlądają ceny sal w Wawie i okolicach? I jak myślicie z terminami na maj/czerwiec 2012 ?? Chyba musze się już za to zabrać...
  • Szukam opinii na temat sali Europa. Oferują świetne warunki (cena, alkohol), na zdjęciach wygląda super... tylko w internecie nie ma słowa na temat zadowolonych lub nie zadowolonych Państwa Młodych. Czy ktoś się może tam bawił i wie coś o tym miejscu?
  • Witam, Poszukuje sali w okolicach radomska, czy możecie coś polecić? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna