schroniska

(8 wyników)
  • Planujemy pobyt w Szklarskiej Porębie,chcemy odwiedzić też Karpacz.Jedziemy z 4 letnim dzieckiem ,podpowiedzcie proszę gdzie można się wybrać w góry z takim dzieckiem by za bardzo się nie zmęczyło i nie znudziło?Chodzi mi o w miarę łatwe szlaki turystyczne myślałam o dojściu ze świątyni Wang do schroniska Samotnia szlakiem niebieskim nigdy tam nie byłam a słyszałam że jest pięknie-kto był i wie jakie jest dojście ,strome kamieniste?Będę bardzo wdzięczna za wszystkie wskazówki i podpowie...
  • mąż uparł się aby w tym roku jechać w góry stołowe,ja tam nigdy nie byłam,w zeszłym roku byliśmy i nad morzem i w górach:)ale w te same miejsca nie jeżdzimy nigdy a powoli nam się pomnysły wyczerpują:)
  • ... z rocznym dzieckiem w schronisku w górach??? Bo mam zamiar się wybrać, tylko nie wiem czy taki dzieciaczek nie jest jeszcze za mały na takie wyprawy na szlak (oczywiście w plecaku) i na spanie w schronisku. Jeśli któraś z Was przeżyła kilka dni z takim małym dzieckiem w schronisku to proszę o odzew. Pozdrawiam.
  • glodowka.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=241&Itemid=1 Ma ktoś doświadczenia z tą formą wypoczynku dla matki z dzieckiem? Pytam w kontekscie przyszlorocznych już wakacji.
  • Dziewczyny.. Mam pytanko.. Tak sobie myślałam, że po tych wszystkich kłopotach w domku, w małżeństwie, kiedy wyszliśmy z mężusiem wreszcie na prostą może być gdzieś wyjechać razem i przypomnieć sobie jak to może być przyjemnie. Jak wiecie nie mam dzieci, tylko psiaka. Nie jeden problem, to drugi Chciałam się Was podpytać o jakieś romantyczne miejsce dla dwojga, no może żeby można był zabrać zwierzaka. Chciałabym coś zorganizować tak w pierwszej połowie września, na 3, 4 dni, może gdzieś w...
  • Czy sa wsrod Was mamy wedrujace z maluchami po gorach? Szukam jaiejs rady bo dotad spedzalam cale lato i dluzsze weekendy na zdzieraniu butow w Beskidach, no a odkad mam maluchy (4 m-ce i 2,5 roku) to jakos tak raczej w domu, albo nieco wczasowo. Marza mi sie wakacje jak dawniej... No pewnie, ze nie zupelnie, ale moze chociaz troszke? Komus sie udalo? Jak to zrobic, zeby maluchy posiedzialy pare godzin w nosidle? Nocowac w namiocie, schronisku? Wiem, wiem... Kazde dziecko jest inne... Ale moz...
  • Wybieramy się z dwójką dzieci ( 8 lat i 5 mies.) do Legolandu. Może ktoś był i podzieliłby się spostrzeżeniami. Nie jesteśmy do końca zdecydowani czy dania czy Niemcy, chociaż w Niemczech mamy rodzię no i zawsze bliżej. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. pozdrawiam. Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się