schroniska

(7 wyników)
  • Pomagania ciąg dalszy. Tworzymy reakcję łańcuchową ludzi o dobrych serduchach, chcących wesprzeć nasze futrzaste choć jedną puszką, szmatką, złotówką. Ja proszę o pomoc Was, Wy możecie poprosić Waszych bliskich i jakoś to rozkręcimy. Skoro nie mamy wpływu na brak domu tych zwierzaków, miejmy chociaż wpływ na zapełnienie ich brzuszków! Podaję wszystkie namiary, łącznie z numerem konta: SPOŁECZNE SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT 05-430 Celestynów ul. Prosta 3 tel. 7...
  • www.ipto.info/schronisko.php W schronisku dla bezdomnych zwierząt w WIELUNIU panują tragiczne warunki. Psy nie mają co jeść, są zapchlone i okropnie marzną. POMÓŻMY IM! 18 lutego 2004 r. w godzinach od 10 do 16 odbędzie się zbiórka darów w holu Collegium Novum przy alei Niepodległości 4.Poznań. Potrzebne są: puszki, sucha karma kasza, ryż, makaron stare koce, ręczniki, prześcieradła obroże, smycze, kagańce miski (najlepiej metalowe) środki na pchły szczotki NIE BĄDŹ...
  • Witajcie forumowicze! Mam pewien problem! Mam 3 psy, z tego 2 suczki, przechodza mi przez plot i sie ciagle szczenia!! Zdecydowalem sie oddac je do schroniska dla zwierzat. Czy ktos wie gdzie na Pradze-Pólnoc jest schronisko?? Czy takie pieski przyjmą w schroniksu?? To nie sa zadne rasowce, kundelki, ale bardzo czujne. Niestety, mam juz ich serdecznie dosc!!! A moze ktos przyjmnie te dwie , albo chociaz jedna suczke?? Pozdrawiam!
  • Witam wszystkich tubylców! Zwracam sie do Was z prośbą. Pewna dziewczyna rozpaczliwie poszukuje swojego psa, który został odwiazany i skradziony z pod sklepu spozywczego przy ul. Bazyliańskiej koło poczty 14.09.2006. Przemierza ona wszystkie ulice na naszym osiedlu od rana do wieczora w poszukiwaniu Miśka. To duzy pies mieszany z kaukazem troche wychudzony po chorobie,uszy przylegające do głowy nie "klapniete", pies jest bardzo łagodny dlatego tez dał się odwiązać obcym osobą.(wi...
  • Na Grabinę przybłkała się suka owczarek niemiecki. Czarna podpalana, młoda, wydaje się, że była chowana w domu, bo szybko znalazła sobie miejsce na kanapie, wygląda też na zadbaną i rasową. Poszukujemy pilnie jej właścicieli, ewentualnie kogoś, kto chciałby takiego pieska mieć. Odwożenie rasowego psa do przepełnionego schroniska w Józefowie nie jest dobrym pomysłem.
  • Została wzięta ze schroniska 3lata temu. Obecnie ma 5-6lat. Mieszka w bloku, ale równie dobrze mogłaby mieszkać na podwórku w budzie, albo być psem stróżem (jest wielorasowcem, postury wilczura). Zapewnię wszelką pomoc przy przenosinach psa, jak również karmę na pierwszy miesiąc. W razie pytań proszę o maila na adres gazetowy, mogę też podesłać zdjęcia. To dla mnie bardzo ważne Pozdrawiam
  • W dzisiejszej stołecznej ukazał się tekst dotyczący stadniny koni w Parku skaryszewskim. Konie bedą sprzedane. Interesuja się nimi Ci co chcą oddać je na rzeź. Ratujmy konie. Pora skończyć z tym barbarzyństwem. Wiele słusznego oburzenia spotkała sie sprawa uśmiercania psów i kotów. Miejmy serce także dla koni. Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się